sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Jajima i kohonesima? Znaci nikad nisam video zenu koja ima fetis na jaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem da povratim.Zato što su ružna i zapravo su predimenzionirana ikra
Ma jok neko im rekao da ce ispasti laka ako dira previse. Pa onda samo vr' onako ovlaz da obrezne. Ko koka prisli kad zavodi dinjom.Ne vole da diraju muškarce gde su osetljivi.![]()
Treba da podese stisak da ih ne povrede, inače od seksa ništa, ostaće nezadovoljene.Ma jok neko im rekao da ce ispasti laka ako dira previse. Pa onda samo vr' onako ovlaz da obrezne. Ko koka prisli kad zavodi dinjom.
Dobro, što me obaveštavaš o tome, hoćeš da ti pridržim glavu da te ponegujemIdem da povratim.
Ako takav osecaj ima, ne mora da se igra sve je ok.Treba da podese stisak da ih ne povrede, inače od seksa ništa, ostaće nezadovoljene.
Kako nisi? To je glavni fetis feministkinja, samo tu gledaju kada im se zameris....oko,mozak, noga....Jajima i kohonesima? Znaci nikad nisam video zenu koja ima fetis na jaja.
Sasusena kesa? Hitno promeni ustaljene navike....Čuj da povraća od ikre, a muda u obliku sasušene kese za zamrzivač su mu okej pojava na ljudskom telu
Beli bubreziCojones de toro.
Jajima i kohonesima? Znaci nikad nisam video zenu koja ima fetis na jaja.
šeta neka baba dansku dogu ja joj kažem: "kako vas nije sramota?", ona moderno-seljački pilji u mene ništa ne progovara, kao šta oću i te fore - "Pa jel vidiš da su keru veća muda od mojih a ti ga šetaš bez gaća a pun park dece, oćeš miliciju da zovem?" "Marš u p. materinu" reče baba svoje prve naučene reči ore nego se dovukla u BG gde umesto ovce čuva kera "Marš ti u tri" odgovorim kao savestan gradjanin koji brine da se deca ne šokiraju pa posle dobiju traumu kao ti za ceo život. Ko zna šta si ti gledala.Čuj da povraća od ikre, a muda u obliku sasušene kese za zamrzivač su mu okej pojava na ljudskom telu