ZAŠTO ŽELITE DECU?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја мислим да је мајчинска љубав једина безусловна љубав у свим људским односима, и да увек остаје таква.
Од свих других тражимо и очекујемо узвраћање, једино од деце не. Деца ће то што им пружамо вратити својој деци, и то ће нама бити највећа награда!

jastuk:
@shezika:pa rekla si da uzivash u toj ljubavi ... mozda podsvest da time neshto dobijash ...ali ne dobijash ako ne dash , zato i treba shto vishe da dajesh sad ,prvenstveno objashnjenja...
ima toga ali sam prvenstveno naglasila da grabim svaki trenutak da uzivam u toj ljubavi jer u sveopstoj trci s vremenom, brzom zivotu cini mi se da su mi deca brzo porasla i da se nisam dovoljno nauzivala. S prvim detetom sam bila opterecena svim i svacim, pod stresom non-stop, i sve se svodilo na kad ce vise... (da prodju grcevi, da niknu zubi, da sraste fontanela, da prohoda, da progovori i kaze sta mu fali, da moze da jede ovo, da moze da pije ono...) S drugim detetom vec malo iskusnija bila sam i lezernijeg ponasanja, ali nikad do kraja lezerna.
Jastuk ja ti zelim da i ti uskoro uzivas punim plucima u ovoj uslovno-bezuslovnoj ljubavi :D

the shezika:
ima toga ali sam prvenstveno naglasila da grabim svaki trenutak da uzivam u toj ljubavi jer u sveopstoj trci s vremenom, brzom zivotu cini mi se da su mi deca brzo porasla i da se nisam dovoljno nauzivala. S prvim detetom sam bila opterecena svim i svacim, pod stresom non-stop, i sve se svodilo na kad ce vise... (da prodju grcevi, da niknu zubi, da sraste fontanela, da prohoda, da progovori i kaze sta mu fali, da moze da jede ovo, da moze da pije ono...) S drugim detetom vec malo iskusnija bila sam i lezernijeg ponasanja, ali nikad do kraja lezerna.
Jastuk ja ti zelim da i ti uskoro uzivas punim plucima u ovoj uslovno-bezuslovnoj ljubavi :D
Ovo je sve ko da sam ja pisala.I ja sam s prvim detetom bila u stalnom strahu i grcu.A otkud to da si budna u ovo doba?

the shezika:
E spavala popodne, pa sad malo dajem oduska dok muski spavaju. A vi kako te?
I moji muski spavaju jer ustaju u 6 zbog skole a meni je ovo jedina prilika kad mogu da ulovim termin za komp.od njih i njihovih drugara a i ne mogu da spavam jer uskoro treba da resavam neke mnogo vazne stvari pa brinem i kujem planove.

I mi se grabimo za komp, iako su moji mladji, privlaci ih zheshce. Kako rastu cini mi se da cemo svi po jedan racunar pa kad ih umrezimo imacemo privatnu igraonicu :lol:
Sa srecom resavanje svih pitanja i izbegavaj da mislis o tome pred spavanje jer se onda ne uspava. Laku noc.

jastuk:
daleko bilo da je dosadno rec .... bezuslovno -uslovna ljubav je posredi ...
da ,da imas nekoga da te voli.....ne znam,to mi tako tuzno zvuci.....lepo je kad se iz ljubavi dodje do zelje za detetom....ali ako je zena stvorena da voli,zasto joj uskratiti pravo da bude majka i da uziva u ljubavi prema svom detetu i da bude voljena....

jastuk:
vidish da ima istine u tome,cim je nastao aforizam (koji je i dobra fora :D )

Мислим да је Душко Радовић.....личи ми на њега! :)

На жалост, знам много случајева да је дете рођено ''да би спасло брак''..(најчешће много година после првог детета)..а не знам ни један случај да је такав брак спашен! :(

Back