Zasto?...Zato!

zato sto nisu citali Njegosa...tvrd je orah vocka cudnovata, ne slomi ga al zube polomi...

zasto danas ljudi odbacuju tog Njegosa?
e to zbilja ne znam....Čovek je bio izuzetno dubok, mada mi se ne dopada previše ono njegovo o ženama...doduše se govorka da je fasovao sifilis ko i Niče, pa mi je malo razumljivije pod uslovom da je to istina...
A ko ga to odbacuje, ja prvi put čujem za tako nešto - doduše ne pratim medije

zato sto je diktatura zastupljena svugde ne samo tamo...

masa crnogoraca pljuje po tom Njegosu jer se izjasnjavao kao Srbin, sto i jeste bio...sto se sifilisa tice, to bas nije mnogo popularno kada si Vladika SPC jer po pravilu oni dolaze iz monastva, pa samim tim je i celibat upitan...a sto se njegovih stavova oko zena tice, iz iskustva mogu da kazem da nije mnogo pogresio, iako ne mogu sve zene ovog sveta da strpam i isti kos, naravno...

zasto se ljudi bogate preko svake mere, kada ce svakako pred Boga bez tih vila, kola, zlata i ostalog blaga?

zato sto je diktatura zastupljena svugde ne samo tamo...

masa crnogoraca pljuje po tom Njegosu jer se izjasnjavao kao Srbin, sto i jeste bio...sto se sifilisa tice, to bas nije mnogo popularno kada si Vladika SPC jer po pravilu oni dolaze iz monastva, pa samim tim je i celibat upitan...a sto se njegovih stavova oko zena tice, iz iskustva mogu da kazem da nije mnogo pogresio, iako ne mogu sve zene ovog sveta da strpam i isti kos, naravno...

zasto se ljudi bogate preko svake mere, kada ce svakako pred Boga bez tih vila, kola, zlata i ostalog blaga?
Zato što misle da ih novac čini besmrtnim, i zato što su gramzivi, i zato što i ne veruju u Boga ili karmu, ma šta pozirali po tom pitanju...Doduše, skoro pročitah da David Rokfeler ima 99 godina, da je 6 puta presadio srce i dva puta bubrege...i ko zna šta još....
A deca u trećem svetu često ne dožive ni punoletstvo, tako da prokleti novac može život da produži...ali po koju cenu....i ne uvek....
Zašto svi klinci urliču dok govore, pri tom mislim na tinejdžere?

naucili ih roditelji da se tako ponasaju...

naravno, citao sam i ja...i nazalost, jedan takav upravlja nasim zivotima na ovaj ili onaj nacin, a meni kazu da pricam gluposti kad kazem neke stvari...
sve je to satanizam, dobro upakovan sa sve masnicom, ne bi li pridobio sto vise sledbenika koji ce se zrtvovati kada dodje vreme...

zasto je danas sve manje vaspitanog i kulturnog sveta?

naucili ih roditelji da se tako ponasaju...

naravno, citao sam i ja...i nazalost, jedan takav upravlja nasim zivotima na ovaj ili onaj nacin, a meni kazu da pricam gluposti kad kazem neke stvari...
sve je to satanizam, dobro upakovan sa sve masnicom, ne bi li pridobio sto vise sledbenika koji ce se zrtvovati kada dodje vreme...

zasto je danas sve manje vaspitanog i kulturnog sveta?
zato što se iz korena promenio sistem vrednosti, ne samo da to više nije vrlina, nego si malte ne dalabu ako si takav....
Zašto mi kao narod TOLIKO volimo da jedemo:zcepanje:(volim i ja naravno)

zato što se iz korena promenio sistem vrednosti, ne samo da to više nije vrlina, nego si malte ne dalabu ako si takav....
Zašto mi kao narod TOLIKO volimo da jedemo:zcepanje:(volim i ja naravno)

Zato što smo strastveni (a i hrana je strast) i sve te kalorije lako sagorimo. Kod nas je na svakom ćošku pekara ili brza hrana, svi jedu sladolede, a XXXL debelih ..nema :)

Zašto su najbolji otišli preko?

E sad zavisi šta podrazumevaš pod ''voleti''
Ništa lepše od kratkih voluckanja,:zper: al kad VOLIM onda je to baš dugo:dash:
Zašto je na ostrvima tako depresivno zimi?

Zato što zbog bure svi zarvore prozore i žaluzine pa se danima niko ne pomalja napolje. I panonska ravnica je slično depresivna kad duva košava..

Zašto moramo pola života da prespavamo ? Zašto nam nije dovoljno da spavamo samo sat vremena?

Poslednja izmena:
Zato što zbog bure svi zarvore prozore i žaluzine pa se danima niko ne pomalja napolje. I panonska ravnica je slično depresivna kad duva košava..

Zašto moramo pola života da prespavamo ? Zašto nam nije dovoljno da spavamo samo sat vremena?
Zanimljivo pitanje..(usput lepo spavaj)....očigledno nisi spavalica...:) Leonardo je tako malo spavao, 4 sata dnevno i to ne odjednom, da što manje vremena izgubi
Zato što je bar trećina 24 - časovnog ciklusa potrebna sirotom telu i još sirotijem mozgu da se odmori....
Zašto se pokrivamo preko glave kad vidimo duha:D pored kreveta kad mu jorgan nije prepreka, obzirom da kroz zidove prolazi?

Zanimljivo pitanje..(usput lepo spavaj)....očigledno nisi spavalica...:) Leonardo je tako malo spavao, 4 sata dnevno i to ne odjednom, da što manje vremena izgubi
Zato što je bar trećina 24 - časovnog ciklusa potrebna sirotom telu i još sirotijem mozgu da se odmori....
Zašto se pokrivamo preko glave kad vidimo duha:D pored kreveta kad mu jorgan nije prepreka, obzirom da kroz zidove prolazi?

zato sto je to filmska reakcija...ko je stvarno video duha to nije radio...

zasto se radi i subotom?

zato sto je to filmska reakcija...ko je stvarno video duha to nije radio...

zasto se radi i subotom?
e al kad je duh pored kreveta?:)
Pa tako glasi jedna od Zapovesti zar ne - 6 dana radi itd...jer je zapadni svet ustrojen prema judeohrišćanskoj tradiciji....a i sve je tako ubrzano, ljudi se namnožili, vremena je malo...
Zašto baš Kineza ima najviše na svetu?

Back