ЗАШТО ЗАБОРАВЉАМО НАШЕ ЖРТВЕ

ДА ЛИ ТРЕБА ДАТИ ИМЕ УЛИЦИ ЈАСЕНОВАЧКИХ ЖРТАВА

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da, da zaista je bilo ``tesko`` naterati Ustase da ubijaju Srbe. :whistling:
ne smemo nikad zaboraviti nase zrtve
Усташе су усташе, а Хрвати Хрвати. Нису сви Хрвати усташе. Оно, додуше, све усташе јесу Хрвати... Али, стоп! Можда ти је исувише компликовано? :roll: И не пиши усташе великим словом, нити то заслужују, нити је правилно по правопису.

Na anketi sam glasao za, a zrtava sam se sasvim sigurno nagledao vise od tebe.

Za mene je bezobrazno porediti jedan Bljesak gdje je bilo sveukupno 283 mrtvih, sto vojnika sto civila, sa jednim Jasenovcem.

nevina zrtva je nevina zrtva ma gde stradala
da li je neko dete zaklano u jasenovu ili ubijeno u bljesku je isto
kakve razlike ima?

u jasenovac su ljudi odvodjeni kao ovce na klanje
nisu ni jedni ni drugi ubijeni zbog svojih politickih uverenja, ili zbog svojih postupaka
nego samo zbog toga sto su Srbi

ljudi dele zlocina prema broju na tzv velike i tzv male zlocine npr (Jasenovac i Bljesak)
i zlocine mozes tako da delis
ali nevina zrtva je svaka ista.............
nema malih i velikih
nema vredih i manje vrednih

Svako ubijeno dete je isto. Svaki ubijeni civil je isti.

Усташе су усташе, а Хрвати Хрвати. Нису сви Хрвати усташе. Оно, додуше, све усташе јесу Хрвати... Али, стоп! Можда ти је исувише компликовано? :roll: И не пиши усташе великим словом, нити то заслужују, нити је правилно по правопису.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
naravno da nisu svi Hrvati uSTASE! (sad je malo u) :lol:

Znaci nisi odgovorio,
a napisala sam ti posle jos jedan post,vezan za to,
na koji takodje nisi odgovorio

Naravno da sam odgovorio, to je i vise nego dovoljan odgovor na tvoje nebulozno pitanje.

Rekoh, sta ces na truhlom zapadu kada ga toliko mrzis? Slatka ti socijala pa branis Srbiju tamo negdje kraj Allianz Arene?

Dijasporasi su uvijek bili najveci cetnici, ustase i mudzahedini. Uvijek.

Naravno da sam odgovorio, to je i vise nego dovoljan odgovor na tvoje nebulozno pitanje.

Rekoh, sta ces na truhlom zapadu kada ga toliko mrzis? Slatka ti socijala pa branis Srbiju tamo negdje kraj Allianz Arene?

Dijasporasi su uvijek bili najveci cetnici, ustase i mudzahedini. Uvijek.
Ne brini,pored vaših fašističkih ideja biće sve kako treba kod nas.Da se ne bi pojavio neki novi Jasenovac.

nevina zrtva je nevina zrtva ma gde stradala
da li je neko dete zaklano u jasenovu ili ubijeno u bljesku je isto
kakve razlike ima?

u jasenovac su ljudi odvodjeni kao ovce na klanje
nisu ni jedni ni drugi ubijeni zbog svojih politickih uverenja, ili zbog svojih postupaka
nego samo zbog toga sto su Srbi

ljudi dele zlocina prema broju na tzv velike i tzv male zlocine npr (Jasenovac i Bljesak)
i zlocine mozes tako da delis
ali nevina zrtva je svaka ista.............
nema malih i velikih
nema vredih i manje vrednih

Svako ubijeno dete je isto. Svaki ubijeni civil je isti.

Nesto ne pricas o nevinim zrtvama koje su pale kad je ta teritorija nastala, tj kad je peti banjalucki korpus (dakle iz BiH koja tada kao nije bila u ratu) forsirao Savu 91. godine i krenuo prema madjarskoj granici u namjeri da odsijece kompletnu Slavoniju od Zagreba.

Zilavim otporom HV-a, njihovo napredovanje je zaustavljeno negdje na pola puta pa je tako i nastao (i ostao do 95.) taj teritorij zapadne Slavonije koji je bljeskom nestao.

Reci mi sta mislis, onako laicki, da li je mozda koja nevina zrtva (ubijeno dete, ubijeni civil kako ti volis reci) tu i tamo pala prilikom napredovanja srpske vojne masinerije 91. godine, dakle 4 godine prije tog Bljeska?

Nesto ne pricas o nevinim zrtvama koje su pale kad je ta teritorija nastala, tj kad je peti banjalucki korpus (dakle iz BiH koja tada kao nije bila u ratu) forsirao Savu 91. godine i krenuo prema madjarskoj granici u namjeri da odsijece kompletnu Slavoniju od Zagreba.

Zilavim otporom HV-a, njihovo napredovanje je zaustavljeno negdje na pola puta pa je tako i nastao (i ostao do 95.) taj teritorij zapadne Slavonije koji je bljeskom nestao.

Reci mi sta mislis, onako laicki, da li je mozda koja nevina zrtva (ubijeno dete, ubijeni civil kako ti volis reci) tu i tamo pala prilikom napredovanja srpske vojne masinerije 91. godine, dakle 4 godine prije tog Bljeska?

tema je nase zrtve...............misli se na srpske ako ne znas
naravno da u svakoj vojnoj akciji na svetu ima nevinh zrtava.........
i svaka nevina zrtva je ista
ali ne mogu ja da navodim sve nevine zrtve iz svake vojne akcije u svetu
naravno da je bilo i hrvatskih nevinih zrtava i ja to ne poricem
kao sto ima nevinih zrtava Izraelskih i Palestinskin (npr iz zadnjeg sukoba u Gazi)

Poslednja izmena:

da ti kazem jednu stvar.na pocetku te frke u hrvatskoj 91 godine,general borisa rankovic je bio za blickrig sa tenkovskim brigadama prema zagrebu,medjutim makedonski i hrvatski oficiri su bili protiv.zato je on skinuo epolete i dao ostavku.izdaja u redovima jna je sprecila pad zagreba.nemoj da se zanosis da ste nesto vi sami izborili.pomogle su vam amerika,nato i namacka,srbija je bila sama,rusija je bila protiv nas i glasala za sankcije protiv srbije.zato pokrij se usima ujo:rotf::hvala:

Отвори тему о Хрватским жртвама овде вређаш и провоцираш

da ti kazem jednu stvar.na pocetku te frke u hrvatskoj 91 godine,general borisa rankovic je bio za blickrig sa tenkovskim brigadama prema zagrebu,medjutim makedonski i hrvatski oficiri su bili protiv.zato je on skinuo epolete i dao ostavku.izdaja u redovima jna je sprecila pad zagreba.nemoj da se zanosis da ste nesto vi sami izborili.pomogle su vam amerika,nato i namacka,srbija je bila sama,rusija je bila protiv nas i glasala za sankcije protiv srbije.zato pokrij se usima ujo:rotf::hvala:

Prica "sve smo mogli ali eto nismo bre hteli" je luzerska prica. Nju pricaju oni koji su izgubili i pokusavaju se njom utjesiti te tako porasti u svojim i u tudjim ocima.

Sprijecio nas ovaj ili onaj, los bio polozaj zvijezda pa vas je to spasilo, nije nam se dalo ali da smo krenuli razvalili bi vas sigurno...... nemoj, glupo je. Jednostavno nemoj.

Back