- Poruka
- 8.889
Naravno da trebamo!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BOG I HRVATI
Тачно, то ја стално говорим, и Хрвати су заправо, у раљама те злочиначке организације, која се представља као РКЦ.ВАТИКАН ЈЕ ЗАДОИО МРЖЊОМ ХРВАТЕ И СТВОРИО УСТАШЕ ,ХРВАТИ НИСУ НЕПРИЈАТЕЉИ НЕПРИЈАТЕЉИ СУ ВАТИКАН И УСТАШЕ
Ма дај, сад испаде да су сироти Хрвати жртве колико и Срби, јер су их опаки Ватиканци присили на клање и геноцид над Србима?!Тачно, то ја стално говорим, и Хрвати су заправо, у раљама те злочиначке организације, која се представља као РКЦ.
Ја то нисам рекла, читај пажљивије.Милунка Савић
Ма дај, сад испаде да су сироти Хрвати жртве колико и Срби, јер су их опаки Ватиканци присили на клање и геноцид над Србима?!.
То ти се само чини, јер је погубни утицај Ватикана дуг и систематски. Не треба западати у ту грешку, која води оптуживању читавог једног народа да је "геноцидан", и сличне глупости., али су Хрвати геноцид над Србима одрадили без присиле, и са посебним задовољством
a ja se pitam zasto u srbiji ima 180 hrvatskih kompanija,a u hrvatskoj 5 SRPSKIH??????
Ne mi smo poraženi zato što smo izgubili ratove, uključujući i ovaj protiv NATOa
Gubitnici ratova su u istoriji uvek bili negativci i zlikovci,Ne mi smo poraženi zato što smo izgubili ratove, uključujući i ovaj protiv NATOa
Gubitnici ratova su u istoriji uvek bili negativci i zlikovci,
da li to znaci da smo mi negativci?
Nikad ne smemo da zaboravimo zrtve Jasenovca, akcije Oluja i Bljesak, zlocin nad Srbima u Bratuncu, etnicko ciscenje na KIM....
Ti brojao, ili?
Zelis da istaknes dominaciju hrvatske privrede?
Ti brojao, ili?
Zelis da istaknes dominaciju hrvatske privrede?
Mudro zboris, zebro. Sve si mi simpaticnija.
Западњак немој да вређаш тему поклони се и иди одавдеOna nije, ti sasvim sigurno jesi.
Btw, sta ces na truhlom zapadu kad ga toliko mrzis?
Ситан си ,безобразан и злонмеран ,сви су Србске жртве и никада више немој да их раздвајаш на тако не гнусан начинUdrobi ti, sinko, i kruske i jabuke zajedno, te tako sam svoje zrtve omalovazi.
Udrobi ti, sinko, i kruske i jabuke zajedno, te tako sam svoje zrtve omalovazi.

Милунка Савић
Ма дај, сад испаде да су сироти Хрвати жртве колико и Срби, јер су их опаки Ватиканци присили на клање и геноцид над Србима?!
Ватикан јесте извор свог зла који се дешава не само Србима, већ и осталима, али су Хрвати геноцид над Србима одрадили без присиле, и са посебним задовољством.
to je cinjenica.oni kupuju po srbiji shta hoce.a mi ne smemo kafu da popijemo tamo,isto je i sa kosovom i crnom gorom.o ovome je pricao i djindjic.
Ko te pito sta za zapad,Ona nije, ti sasvim sigurno jesi.
Btw, sta ces na truhlom zapadu kad ga toliko mrzis?

Ko te pito sta za zapad,
i ko te pito sta uopste,
vazno da neces da odgovoris sto sam te pitala pre 3 sata,
jel vam mudzahedini jos odvode zene iz kuce.
A za tebe smo naravno negativci,
al pitanje je bilo upuceno Srpkinji![]()
Грешиш, синко, грешиш, већ сам објаснила како, нећу да понављам.tesko zabu u vodu naterati
Nema šta da se pomeša,vi još uvek živite u osmanlijskom carstvu.Odgovorio sam ti na to pitanje odmah ispod protivpitanjem da nisi slucajno pomijesala danasnju BiH sa periodom visevjekovne vladavine Osmanlija na prostoru danasnje Srbije.
Laz ti je u krvi, stanovnico Munchena.

Западњак немој да вређаш тему поклони се и иди одавде
Ситан си ,безобразан и злонмеран ,сви су Србске жртве и никада више немој да их раздвајаш на тако не гнусан начин