Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Све су жртве Јасеновац је највеће стратиште и симбол страдања али ни једна једина жртва несме да се заборави,све их морамо памтити.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Грешиш, синко, грешиш, већ сам објаснила како, нећу да понављам.

Усташе су усташе, а Хрвати Хрвати. Нису сви Хрвати усташе. Оно, додуше, све усташе јесу Хрвати... Али, стоп! Можда ти је исувише компликовано?Da, da zaista je bilo ``tesko`` naterati Ustase da ubijaju Srbe.
ne smemo nikad zaboraviti nase zrtve
Znaci nisi odgovorio,Odgovorio sam ti na to pitanje odmah ispod protivpitanjem da nisi slucajno pomijesala danasnju BiH sa periodom visevjekovne vladavine Osmanlija na prostoru danasnje Srbije.
Laz ti je u krvi, stanovnico Munchena.
Na anketi sam glasao za, a zrtava sam se sasvim sigurno nagledao vise od tebe.
Za mene je bezobrazno porediti jedan Bljesak gdje je bilo sveukupno 283 mrtvih, sto vojnika sto civila, sa jednim Jasenovcem.
Усташе су усташе, а Хрвати Хрвати. Нису сви Хрвати усташе. Оно, додуше, све усташе јесу Хрвати... Али, стоп! Можда ти је исувише компликовано?И не пиши усташе великим словом, нити то заслужују, нити је правилно по правопису.

Znaci nisi odgovorio,
a napisala sam ti posle jos jedan post,vezan za to,
na koji takodje nisi odgovorio
Ne brini,pored vaših fašističkih ideja biće sve kako treba kod nas.Da se ne bi pojavio neki novi Jasenovac.Naravno da sam odgovorio, to je i vise nego dovoljan odgovor na tvoje nebulozno pitanje.
Rekoh, sta ces na truhlom zapadu kada ga toliko mrzis? Slatka ti socijala pa branis Srbiju tamo negdje kraj Allianz Arene?
Dijasporasi su uvijek bili najveci cetnici, ustase i mudzahedini. Uvijek.
Шта се клибериш толико без везе? Ти, значи мислиш да су сви Хрвати усташе?
naravno da nisu svi Hrvati uSTASE! (sad je malo u)![]()

Treba dati ime ulici, ali ne treba stati. Ja bi' im i statuu izgradio.
Шта се клибериш толико без везе? Ти, значи мислиш да су сви Хрвати усташе?![]()
nevina zrtva je nevina zrtva ma gde stradala
da li je neko dete zaklano u jasenovu ili ubijeno u bljesku je isto
kakve razlike ima?
u jasenovac su ljudi odvodjeni kao ovce na klanje
nisu ni jedni ni drugi ubijeni zbog svojih politickih uverenja, ili zbog svojih postupaka
nego samo zbog toga sto su Srbi
ljudi dele zlocina prema broju na tzv velike i tzv male zlocine npr (Jasenovac i Bljesak)
i zlocine mozes tako da delis
ali nevina zrtva je svaka ista.............
nema malih i velikih
nema vredih i manje vrednih
Svako ubijeno dete je isto. Svaki ubijeni civil je isti.
Ako si patentirao način kako da nađemo te koji nisu baci reklamu na forum.Možeš da zaradiš pare pošto ovde ima više hrvatofila nego Srba.ne mislim !

Pa što onda razgovaraš,obuci crnu uniformu i divi se sebi pred ogledalom.Ionako je sve što pišeš u tom duhu.Na daleko najcrnje fasisticke ideje naletim razgovarajuci upravo sa Srbima.
Na daleko najcrnje fasisticke ideje naletim razgovarajuci upravo sa Srbima.

Što?On je neki prefinjeni crnokošuljaš,bar ne piše arapski.Svejedno,svaka poruka mu odiše fašizmom.Sve ista priča,vrti se oko tuđih para i imovine.More. Tebe treba banovati jer optuzujes kompletnu naciju za fasisitcko razmisljajne !!![]()
Nesto ne pricas o nevinim zrtvama koje su pale kad je ta teritorija nastala, tj kad je peti banjalucki korpus (dakle iz BiH koja tada kao nije bila u ratu) forsirao Savu 91. godine i krenuo prema madjarskoj granici u namjeri da odsijece kompletnu Slavoniju od Zagreba.
Zilavim otporom HV-a, njihovo napredovanje je zaustavljeno negdje na pola puta pa je tako i nastao (i ostao do 95.) taj teritorij zapadne Slavonije koji je bljeskom nestao.
Reci mi sta mislis, onako laicki, da li je mozda koja nevina zrtva (ubijeno dete, ubijeni civil kako ti volis reci) tu i tamo pala prilikom napredovanja srpske vojne masinerije 91. godine, dakle 4 godine prije tog Bljeska?
Nesto ne pricas o nevinim zrtvama koje su pale kad je ta teritorija nastala, tj kad je peti banjalucki korpus (dakle iz BiH koja tada kao nije bila u ratu) forsirao Savu 91. godine i krenuo prema madjarskoj granici u namjeri da odsijece kompletnu Slavoniju od Zagreba.
Zilavim otporom HV-a, njihovo napredovanje je zaustavljeno negdje na pola puta pa je tako i nastao (i ostao do 95.) taj teritorij zapadne Slavonije koji je bljeskom nestao.
Reci mi sta mislis, onako laicki, da li je mozda koja nevina zrtva (ubijeno dete, ubijeni civil kako ti volis reci) tu i tamo pala prilikom napredovanja srpske vojne masinerije 91. godine, dakle 4 godine prije tog Bljeska?

Pa što onda razgovaraš,obuci crnu uniformu i divi se sebi pred ogledalom.Ionako je sve što pišeš u tom duhu.
More. Tebe treba banovati jer optuzujes kompletnu naciju za fasisitcko razmisljajne !!![]()
Ako si patentirao način kako da nađemo te koji nisu baci reklamu na forum.Možeš da zaradiš pare pošto ovde ima više hrvatofila nego Srba.![]()
Evo recimo tebe nisam nikad optuzio sa fasisticko razmisljanje.
Bre.

da ti kazem jednu stvar.na pocetku te frke u hrvatskoj 91 godine,general borisa rankovic je bio za blickrig sa tenkovskim brigadama prema zagrebu,medjutim makedonski i hrvatski oficiri su bili protiv.zato je on skinuo epolete i dao ostavku.izdaja u redovima jna je sprecila pad zagreba.nemoj da se zanosis da ste nesto vi sami izborili.pomogle su vam amerika,nato i namacka,srbija je bila sama,rusija je bila protiv nas i glasala za sankcije protiv srbije.zato pokrij se usima ujo![]()