ЗАШТО ЗАБОРАВЉАМО НАШЕ ЖРТВЕ

ДА ЛИ ТРЕБА ДАТИ ИМЕ УЛИЦИ ЈАСЕНОВАЧКИХ ЖРТАВА

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zasto zaboravljamo nase zrtve?Zasto zaboravljamo nasu blisku proslost,pogroma i genocida nad nad pravoslavnim Srbima koje su ustase u NDH,koji su se deklatisali kao ortodoksni rimokatolici,cinili nad golorukim pravoslavnim Srbima:ljudima,zenama i decom, i to u Jasenovcu,Jadovnu,Glini i na mnogim drugim stratistima? Jos sve humke izmucenih i prebijenih,masakriranih srba nisu otkrivene,niti su ucinjeni DUZNI pomeni velikim mucenicima,za veru pravoslavnu i za naciju srpsku.Istorija ne poznaje takve muke,takve strahote,takvu krvozednost,mrznju i patolosku nasladu u sadizmu,koje su pravoslavni Srbi pretrpeli od ustasa.
I danas strada nas pravoslavni zivalj na Kosovu,siluju kaludjerice,tuku episkope i kaludjere,progone svestenike,pale manastire i crkve,tamo nabijaju pravoslavnesrbe na razbijene flase,ubijaju po kaficima,ubijaju decu na kupanju na reci.............I sve to cine u ime svog boga.I sve to cine na teritoriji Srbije u doba MIRA,bez pravne sigurnosti za Srbe i mogucnosti da Rukovodstvo drzaveSrbije zastiti svoj sopstveni narod na svojoj teritoriji.I kako juce,tako danas i nedaj Boze da tako bude i sutra.
I zato sto zaboravismo JUCE,desava se i danas.Zato nas i podsecaju s vremena na vreme.Ko je TAJ ko moze naterati jedan narod da zaboraviDa li je nacionalna amnezija uzela svoj danak i devedestih.Jeste.Japan pamti,Hirosimu,Nagasaki.I nikada je nece zaboraviti nijedno pokolenje nadolazece.Sta je s nama?

:worth: :worth: :ok:

Droid
Porazeni smo .. za sada.. nema veze o cemu pricas, ne smes da se podsecas nicega. :)

Moras da glumis kako si kriv
Човече, па ти својих 1300 евра баш зарађујеш до последњег цента.

Колико ли вас дежура на Крстарици где ширите зло, и у колико смена радите?. Имате ли паузу за кафу и топли оброк, ил пак од куће носите сендвиче, јер штедите за зимовање у Канкуну? Колико вам је српске крви доста, да би сте прешли на неку другу жртву?

Боже, које је зло притисло Србију.

Droid
Човече, па ти својих 1300 евра баш зарађујеш до последњег цента.

Колико ли вас дежура на Крстарици где ширите зло, и у колико смена радите?. Имате ли паузу за кафу и топли оброк, ил пак од куће носите сендвиче, јер штедите за зимовање у Канкуну? Колико српске вам је српске крви доста, да би сте прешли на неку другу жртву?

Боже, које је зло притисло Србију.

:hahaha::hahaha:

Extra !

Поштована само сам покушао да Вас задржим на теми да ли сте видели да је обрисана тема Бох и Хрвати после давдесетак постова,тему нисам ја поставио на њој је био постављен филм Бог и Хрвати који сам сада ставио као линк.

И баш из разлога који сте навели да нам је та идеологија плод РКЦ посатвио сами линк ка трибини оца Јована Ћулибрка
Била сам мало одсутна с форума, па нисам стигла да детаљније видим ту тему Бог и Хрвати. Али овај филм имам од раније. У сваком случају, хвала. :)

Posto je tema zakljucana ne mogu da citiram, ali kopiram

xheki
Da ne zelis da kazes da ste ratovali samo sa "siptarima".Ma vi ste ratovali sa svima i vi ste ti koji ste generator svog zla na ovim prostorima i zato vas treba ...............

http://forum.krstarica.com/threads/268154&page=14

Zato nas treba sankcionisati... izolovati... onemoguciti da ponovo postavljate milosevice i Seselje na celo drzave. :)

A nisam razumeo ono za horsko zvizdanje i napadanje mene... pojasni mi molim te.

Да ли мислите да цењени форумаши из западних делова бивше СФРЈ нису дошли на овау тему јер се стиде или мислите да се боје да ће бити бановани ако крену у дискусију јер сам се данас и јуче стално расправљао са идејним вођом западне братије Љубом ,погледајте темуо умањену жратава у Јсеновацу и испратите њихове постове и видећете да идеологија није мртва само је прикривена,не смемо заборавити и морамо се вечно сећати .
ПОКОЈ НЕВИНИМ ЖРТВАМА УСТАШКИХ ЗВЕРИ

Poslednja izmena od moderatora:
Да ли мислите да цењени форумаши из западних делова бивше СФРЈ нису дошли на овау тему јер се стиде или мислите да се боје да ће бити бановани ако крену у дискусију јер сам се данас и јуче стално расправљао са идејним вођом западне братије Љубом ,погледајте темуо умањену жратава у Јсеновацу и испратите њихове постове и видећете да идеологија није мртва само је прикривена,не смемо заборавити и морамо се вечно сећати .

..ako nekom nije jasno..

Naprotiv, postovani gospodine.

Mislim da nisu dosli jer nisu tu.
Vecina bih ih se rado ukljucila u diskusiju a neki bi hteli da nam objasne kako je sve to
nase preterivanje, mitomanstvo i sl..

Droid
Zato nas treba sankcionisati... izolovati... onemoguciti da ponovo postavljate milosevice i Seselje na celo drzave. :)

A nisam razumeo ono za horsko zvizdanje i napadanje mene... pojasni mi molim te.
Ти си из Бисеркине канцеларије? Па зато увек има неког иза твог ника, јер радите на смену!

Ко је овде из Наташине канцеларије?

ideologija im je ziva, istrebili su uz pomoć oluje sve srbe iz hrvatske tokom ratova 90tih godina i sta sad? Imaju celo katoličanstvo iza sebe dok mi prdonje ruse koje bas zabole nesto za nas ovde...
?

Ви сте првили спамовали тему Бог и Хрвати повезујући геноцид над Србима са сасвим другом темом.
Тако да би било лепо да сте прво одгледали филомове и чули коментаре иначе нки коментари који се нлазе на целом филму ка којем води линк су били избачени у овима који су били постављени на теми.
Није битно ко кога има и нико не прича о ратовању него о поштовању трагедије која се тада десила нашем народу,исто тако уз сву помоћ РКЦ.

Naprotiv, postovani gospodine.

Mislim da nisu dosli jer nisu tu.
Vecina bih ih se rado ukljucila u diskusiju a neki bi hteli da nam objasne kako je sve to
nase preterivanje, mitomanstvo i sl..

Gospođice to sam i ja želeo da kažem ali ste me prduhitrili,Vaše zapažawe je na mestu oni su ovde da bi branili svoju ideologiju a nama se zabranjuje da branimo svoje žrtve

Ви сте првили спамовали тему Бог и Хрвати повезујући геноцид над Србима са сасвим другом темом.
Тако да би било лепо да сте прво одгледали филомове и чули коментаре иначе нки коментари који се нлазе на целом филму ка којем води линк су били избачени у овима који су били постављени на теми.
Није битно ко кога има и нико не прича о ратовању него о поштовању трагедије која се тада десила нашем народу,исто тако уз сву помоћ РКЦ.

a to je?
(izvinite, nisam upućena)

Droid
Ти си из Бисеркине канцеларије? Па зато увек има неког иза твог ника, јер радите на смену!

Ко је овде из Наташине канцеларије?

Gospodine Parsifal i ja sam primetio da pojedini pišu ovde na različite načine pod istim imenom ,ne moguće je sakriti kada neko ima više imena prepozna se stil i ideja,ali mi izgleda da iza pojedinih imena piše više ljudi.
И покушај спамовања тема које не одговарају појединим групацијама које имају овде контролу,један од тема која се спамује су Србске жртве и задатак им је да међусобно нас заваде на форуму.

Back