- Poruka
- 91.901
Zašto za popa kažu otac? Većina nas zna ko nam je otac, a nije pop.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U katoličanstvu se potpuno odomaćilo. Kod nas su mic po mic navukli narod da to kažemozda nesto u smislu duhovni otac, duhovni vodja zajednice gde je smestena njegova crkva... verovatno potice jos iz onih vremena kad sekularizam jos nije bio na snazi i kad je u svakom selu crkva bila srce zajednice
Kako onda da zoveš onog što te fizički napravio i odgajao?Sad gledam apropo teme, i vidim nešto još crnje u Bibliji
Matej 23:9
I ocem ne zovite nikoga na zemlji; jer je u vas jedan otac koji je na nebesima.
Jel' ti bas mnogo krivo?
Šta ima da mi bude krivo?Jel' ti bas mnogo krivo?
Pa sta te briga?Šta ima da mi bude krivo?
Ja ne zovem popa otac. Samo se čudim što su neki drugi otpisali svog pravog oca pa tako zovu popa.
Ljubopitljiv sam po prirodi. Tako naučim mnoge stvari.Pa sta te briga?
Nista ti nisi naucio. Samo provociras po pdf-ovima da ne ispadne direktno na "religiji" i postavljas ista pitanaj godinama.Ljubopitljiv sam po prirodi. Tako naučim mnoge stvari.
Da. Neću da vam guram prst u oko na Religiji.Nista ti nisi naucio. Samo provociras po pdf-ovima da ne ispadne direktno na "religiji" i postavljas ista pitanaj godinama.
Nije da neces da smetas jer si vec smetao mnogo puta, nego si ljubomoran na religiju i "popove" da "vristi" to iz tebe pa ne mozes da se suzdrzis.Da. Neću da vam guram prst u oko na Religiji.
A ima mnogo toga
O kom kompleksu se radi?Nije da neces da smetas jer si vec smetao mnogo puta, nego si ljubomoran na religiju i "popove" da "vristi" to iz tebe pa ne mozes da se suzdrzis.
Smanji malo kompleks i ljubomoru, sam sebi skodis.
zato što nas varajuZašto za popa kažu otac?
Kako si došao do analogije da je otac isto što i varalica?zato što nas varaju
Jer "pop" znači "otac".Zašto za popa kažu otac?
Kako ovo da vernik tumači osim kao zlonamernu provokaciju, insinuaciju da ne zna da mu pop nije otac. Kao kad bi pitao zašto prirodu zovemo majka, praveći se blesav.Većina nas zna ko nam je otac, a nije pop.
https://svetosavlje.org/nikoga-da-ne-zovemo-ocem-na-zemlji/Sad gledam apropo teme, i vidim nešto još crnje u Bibliji
Matej 23:9
I ocem ne zovite nikoga na zemlji; jer je u vas jedan otac koji je na nebesima.
Svaka žena je dobrodošla sa komentarom ili bezŠto je ovo na Muškarcima?
Mi ne umemo da odgovorimo na ovo dubokoumno pitanje?
To nije odgovor na pitanjeSvaka žena je dobrodošla sa komentarom ili bez
To nije odgovor na pitanje