gost 439523
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
I "kuca od srca" umesto da dobije na snazi, a budala na celu drzave - nemam komentara.... ova srbija je za potpalu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mora on nista da gura, nego je necovek kojeg mi kao usrani narod odrzavamo svakim danom na tom mestu gde se nalazi.Јер је украо идеју од Слобиног Европолиса па мора да је гура
мора да гура да би остао на власти, да продаје маглу имбецилима и пензионерима који заједно чине 40% народа кој гласа за њега.ne mora on nista da gura, nego je necovek kojeg mi kao usrani narod odrzavamo svakim danom na tom mestu gde se nalazi.
tesko i njemu, i imbecilima i penzionerima pred Bogom, ako Boga uopste ima...мора да гура да би остао на власти, да продаје маглу имбецилима и пензионерима који заједно чине 40% народа кој гласа за њега.
њему није тешко, њему само треба да лажира 5% да би победио на изборима
он се навукао на власт. слоба се навукао на комунизам и идеологију, али вучић је баш сјебан наркоман.tesko i njemu, i imbecilima i penzionerima pred Bogom, ako Boga uopste ima...
mi smo vec i rudarski basen predali Kini. Nemam nista protiv Kine, ali treba odrediti normalne granice, ne na drzavnom, nego na LJUDSKOM nivou. I Kosovo strane sile pokusavaju da nam otmu verovatno zbog ruda takodje. A mi svima krave muzare, bedni i nesnadjeni, jos smo, kako kazu, i genocidasi, i ostale ***** materine...Zanimljivo bi bilo saznati iz kojih se sredstava gradi to naselje, a li su investitori isključivo Arapi (Bin Zaheb & co.) ili je u to država ukljućene u nekom procentu.
Ako je država uključena koja je isplativost uloženog ?
Kakve koristi od toga imaju građani ?
Kave korist od toga imaju srpska preduzeća kao izvođači ili podizvođači
O estetskim kvalitetima ne treba raspevaljati, uklapa se u ostatak Srbije.
pa sto glasas za njega?ne mora on nista da gura, nego je necovek kojeg mi kao usrani narod odrzavamo svakim danom na tom mestu gde se nalazi.
av radi isto ono sto su radili djindjicevi i posle tadicevi kadrovimi smo vec i rudarski basen predali Kini. Nemam nista protiv Kine, ali treba odrediti normalne granice, ne na drzavnom, nego na LJUDSKOM nivou. I Kosovo strane sile pokusavaju da nam otmu verovatno zbog ruda takodje. A mi svima krave muzare, bedni i nesnadjeni, jos smo, kako kazu, i genocidasi, i ostale ***** materine...
gde sam rekao da glasam za njega?pa sto glasas za njega?
tek sam poceo da se budim za to sta svet radi (odnosno, na sta ljudi formalno pristaju) negde u periodu kada je SNS, to jest prvo Tomislav Nikolic dosao na mesto predsednikaav radi isto ono sto su radili djindjicevi i posle tadicevi kadrovi
sto niste dizali glas kada je trebalo nego cutali na bajke o evropi i svetu kojima su vas mazali
nisam se kleo ni u sta takvog tipa ranije, pa ni danas.sada kad vas ovaj maze sakom i kapom sve vam smeta a u sta ste se kleli ranije
Ono sto ja vidim kao idealno i za sta se trenutno borim je da se ljudi (oni koji zele, znaci nista nasilno, samo dobra volja) ujedine u pravedni drustveni i ekonomski poredak (ne, ne satanski) bez klasnih, politickih, nacionalnih i verskih podela, kao ni rasnih diskriminacija, tj. da pripadnici svih rasa dobijaju jednaku podrsku u svakom smislu. A ovo ostalo, vlade, kapitalizam, i tako dalje, ignorisati u potpunosti, ali moram nekako ljudima da pokazem da trenutno stanje nije dobro, mada izgleda uzalud, jer svakom treba do glave ponaosob da stigne i da ga lupi da bi on stvarno razumeo sta se desava. Ako si zainteresovan, mogu da ti dam pdf/doc file u privatnoj poruci koji vise govori o tomelidl i ikea nisu bili za vreme ds-a? nisu hteli, nisu se stekli uslovi jel tako?
sad su se stekli i eto imas zapad na dlanu.