Vučić rekao kad će raspisati izbore

Крађе нема или је она занемарљива.

У односу на претходне локалне изборе, излазност је порасла за по 15% у тим општинама, што је донело неизвестан резултат.
Потпуно по мом очекивању.

За Косјерић, са 84% излазности, ту мислим да тешко може боље, што се опозиције тиче. Практично сви су изашли.
У Зајечару, где се стало на 63%, ту би се могло још порадити. Поготово што је опозиција ту наступила са много листа, односно више њих у опозицији су то само формално, а чињенично им је једина сврха да одвлаче гласове од главне опозиционе листе.

Колико већа излазност, толико веће шансе опозиције.
Испод 60%, остаје све потпуно по старом (укупно Србија)
На 70% може да буде неизвесно, али не гарантујем да је довољно. То би барем значило снажну опозицију.
На 75% - мислим да је то довољно.

Не причати шарене приче о крађи, него мотивисати публику да гласа.

Слобода, ако дођемо до ње, неће бити рођена из лепоте, него из дисциплине.
Mora neko pametan da odredi na koliko ulja , cajne i secera pocinje da reaguje Srpski glasacki mehanizam...

1 litar i 1 kg i 1 stap je dovoljno za rome,
2 litra, 2 kg, 2 stapa za cigansku madjarsku manjinu
e sad treba pogoditi koliko za moravce, koliko za sumadince, sta ubaciti u paket da doda ukus....mozda par pistaljki....

Крађе нема или је она занемарљива.

У односу на претходне локалне изборе, излазност је порасла за по 15% у тим општинама, што је донело неизвестан резултат.
Потпуно по мом очекивању.

За Косјерић, са 84% излазности, ту мислим да тешко може боље, што се опозиције тиче. Практично сви су изашли.
У Зајечару, где се стало на 63%, ту би се могло још порадити. Поготово што је опозиција ту наступила са много листа, односно више њих у опозицији су то само формално, а чињенично им је једина сврха да одвлаче гласове од главне опозиционе листе.

Колико већа излазност, толико веће шансе опозиције.
Испод 60%, остаје све потпуно по старом (укупно Србија)
На 70% може да буде неизвесно, али не гарантујем да је довољно. То би барем значило снажну опозицију.
На 75% - мислим да је то довољно.

Не причати шарене приче о крађи, него мотивисати публику да гласа.

Слобода, ако дођемо до ње, неће бити рођена из лепоте, него из дисциплине.
A ?

O čemu pričaš , Srbija se digla sa jednim jedinim zahtevom , da se obelodani po liniji odgovornosti ono što je NS policija znala treci ili peti dan po slučaju .
I sve je stalo , i svi trpe posledice , i cela srbija stoji , i sva generacija omladine upropašćena a ti Platin govoriš o nekom legalizmu vlasti i bitnim procentima .
Ovo je samo medjunarodni test da ga narod
više neće .
I tu je kraj.
Sta sad treba da se studenti vrate u klupe , puj pike ne važi sto su tražili , što je masa roditelja finansirala njihov status , što mislite da neće postojati osvete i ucene , što mislite da neće biti evidentirama svaka osoba profesor , pravnik , sudija , koji nije na tv javno rekao "aco-srbine ".

Poslednja izmena:
Nacin na koji se ponasa narod je slican kao u pobuna robota 2, kad svi komuniciraju dok se ne ukljuce odredjeni roboti , a onda krenu ostali samo da se bez razmisljanja pridruzuju trazeci upgrade...

Dakle nema nista od pobune dok se ne okrene selekcija da najmanja verzija updatea ima najveci uticaj na drustvo...

Posebna prica su zene kod kojih su novije verzije upgrade estetike, a degradacija i etike i logike...

Krađe ima i bila je masovna. Od kupovine glasova do pritisaka na birače. Tamo je bila ratna zona.

Kako da ih motivišeš ako nemaš pristup medijima? Ti ljudi tamo imaju pristup isključivo režimskim propagandnim medijima.

To ne računaš u krađu? Ja računam. Jer demokratski proces i slobodna volja ne mogu da pristeknu iz medijskog mraka.

Da nije bilo kupovine, pritisaka i medijskog mraka, Vučić bi tamo osvojio manje od 10%. Tako da je krađa bila ogromnih razmera. Bukvalno je izigrana volja građana.
Притисака је свакако било, не спорим.
Колико их је било и колики је утицај, не знам.

Интернет је слободан, па...
Претпостављам да већи број људи има довољно памети, памћења и разума да би могли да доносе добре закључке, када би имали довољно података.
Ако не може тв, онда митинг, слање материјала поштом / флајерима... Постоји више начина.

Иначе, нисам видео никакву примедбу, после куповине СББа, када су избачени Н1 и Нова С са листе понуђених канала, а додато је Арена спорта и вођих слепих обожаваоца које нећу ни да именујем. Сада ти је свеједно на ком си каблу.
За то се нико није бунио. Зашто?
Студенти подржани од опозиције су радије блокирали РТС, него што су протествовали због чињеничног и објективног губитка присуства супротног мишљења.

Слажем се да је пропаганда проблем, изражавање "сви наши су сјајни, а сви њихови су дно", само што бих дао примедбу да обе стране то једнако говоре. Само ставиш имена / називе странака где је потребно.

A ?

O čemu pričaš , Srbija se digla sa jednim jedinim zahtevom , da se obelodani po liniji odgovornosti ono što je NS policija znala treci ili peti dan po slučaju .
I sve je stalo , i svi trpe posledice , i cela srbija stoji , i sva generacija omladine upropašćena a ti Platin govoriš o nekom legalizmu vlasti i bitnim procentima .
Ovo je samo medjunarodni test da ga narod
više neće .
I tu je kraj.
Sta sad treba da se studenti vrate u klupe , puj pike ne važi sto su tražili , što je masa roditelja finansirala njihov status , što mislite da neće postojati osvete i ucene , što mislite da neće biti evidentirama svaka osoba profesor , pravnik , sudija , koji nije na tv javno rekao "aco-srbine ".
Чему то "а" ?

Није цела Србија стала, то је очигледно.

Протествовање је отишло у ко зна којим правцима, али мало тога је погођено како треба.

Блокирали РТС... Док вођини таблоиди урлају и пљују свакога ко другачије мисли, РТСова кривица је некако већа јер нису довољно извештавали или нису навијали за протесте.

И ето сад направише блокаду саобраћаја у Београду, на коју власт не мора ни да се осврне. Није блокирана зграда владе, него се замајава градски превоз... они који треба сутра да гласају.
Хајде да се блокира министарство грађевина.

Познајеш ли ти уопште некога ко другачије гласа? Можеш да се крећеш са 10 или 1000 истомишљеника, али то неће обрисати из постојања оне који мисле супротно.
И још армија оних који не гласају, а који би требали нечим да буду привучени. Шта се њима нуди?

За мене не брини, ја сам тврд гласач садашње опозиције... али ја сам већ ту.

Претпостављам да већи број људи има довољно памети, памћења и разума да би могли да доносе добре закључке, када би имали довољно података.
Ако не може тв, онда митинг, слање материјала поштом / флајерима... Постоји више начина.

Иначе, нисам видео никакву примедбу, после куповине СББа, када су избачени Н1 и Нова С са листе понуђених канала, а додато је Арена спорта и вођих слепих обожаваоца које нећу ни да именујем. Сада ти је свеједно на ком си каблу.
Студенти подржани од опозиције су радије блокирали РТС, него што су протествовали због чињеничног и објективног губитка присуства супротног мишљења.

Слажем се да је пропаганда проблем, изражавање "сви наши су сјајни, а сви њихови су дно", само што бих дао примедбу да обе стране то једнако говоре. Само ставиш имена / називе странака где је потребно.
N1 i Nova S svojim slepim autošovinizmom odbijaju masu ljudi koji ne bi nikada podržali AV i time pomažu režimu koliko god mogu.

Krađe ima i bila je masovna. Od kupovine glasova do pritisaka na birače. Tamo je bila ratna zona.

Kako da ih motivišeš ako nemaš pristup medijima? Ti ljudi tamo imaju pristup isključivo režimskim propagandnim medijima.

To ne računaš u krađu? Ja računam. Jer demokratski proces i slobodna volja ne mogu da pristeknu iz medijskog mraka.

Da nije bilo kupovine, pritisaka i medijskog mraka, Vučić bi tamo osvojio manje od 10%. Tako da je krađa bila ogromnih razmera. Bukvalno je izigrana volja građana.
AV treba da tebe dovede na Pink i RTS da još malo učvrstiiš njegove birače u podršci režimu.

Aha, da razumemo, na internetu će biti slobodnih informacija i režimske propagande a u medijima samo režimske propagande?

Naravno, ti se naivno praviš lud pa ignorišeš činjenicu da se u ruralnim mestima 90% ljudi informiše upravo preko medija, ne preko interneta i da kontrolom medija značajno utičeš na izbore čime oni postaju nelegitimni.

Aha, i ovo je jasno. Pa će za opoziciju biti "ako ne može tv, imate alternative" a za režim će biti "imamo i tv i alternative".

Pa mu to nekako dođe na isto. U proseku sarma :super:

N1 i Nova S nisu izbačeni, ne znam o čemu pričaš :think:

Aha, da razumemo, na internetu će biti slobodnih informacija i režimske propagande a u medijima samo režimske propagande?

Naravno, ti se naivno praviš lud pa ignorišeš činjenicu da se u ruralnim mestima 90% ljudi informiše upravo preko medija, ne preko interneta i da kontrolom medija značajno utičeš na izbore čime oni postaju nelegitimni.

Aha, i ovo je jasno. Pa će za opoziciju biti "ako ne može tv, imate alternative" a za režim će biti "imamo i tv i alternative".

Šta bi AV bez takvih kao što si ti.., da li si u stanju da shvatiš koliko njima odgovara ovakav tvoj nastup?

N1 i Nova S svojim slepim autošovinizmom odbijaju masu ljudi koji ne bi nikada podržali AV i time pomažu režimu koliko god mogu.
Не спорим. Само наводим да су они другачије мишљење... какво год да је оно.

Слажем се да је њихов начин погрешан, да доприноси хистерији... Оно у чему се вођа најбоље сналази.

Пишеш нелегитимно а мислиш неморално.
Да, слажем се да је праг морала много виши него праг закона.

Није незаконито ни да сви медији подржавају само једну страну... То практично имаш у Америци, где сви масовни медији подржавају тамошње Демократе, а сам Фокс Њуз подржава републиканце.
Постоје и мањи медији, јутуб канали итд. али не коментаришем њих.

Уместо кукања, треба направити нов тв канал, са културним речником и без фанатичног приступа. Фанатика имамо превише, а култура се одавно негде изгубила.
Такав канал, са вестима ни по бабу ни по стричевима, треба да каже шта ваља а шта не ваља. Па нека публика сама мисли.

Погрешно је слепо прогласити једно мишљење за једино исправно и могуће.

Опозиција се бави освајањем "круга двојке". То видим и ја у Београду, али и многи који нису овде. И не свиђа нам се то што видимо.

Проверио сам... Моја грешка.
Нису избачени, него су померени на бројеве 10 и 8 (горе наведеним редом).

Зашто је Н1 на 10 - зато што тог броја нема на даљинцу. За оне који не мисле, довољно.

Back