Zašto volite Rakove

gost 433974

Veoma poznat
Poruka
12.863
Evo stigosmo već i do polovone Zodijaka......dualnost
....sada sledi pauza.....

Naime, zašto volite ovaj znak
Zato što je privržen porodici, kući, porodičnom domu, okućinstvu, toplini doma, patrijarhatu, tradiciji, možda.....?!
....zato što su osetljive duše koje čeznu za ljubavlju..... pitanje je samo.....
Zaštou ih volite ....

Linkovi ka prethodnim temilicama ♡ :

Volim ih jer mi ih je život dao u izobilju, a to nešto znači.
Nije uvek lako živeti sa njima!
Jao... bliski su mi i sve ih u ''krak'' znam, ali zbog njih sam naučila da ne zatežem kao Ovan više tamo gde su stvari srca, emocije, porodice. Sa Rakovima je greh biti neki jak Marsovac ili Saturnovac inače.
Oni se vole, maze, paze, i samo tako vraćaju 300%.

Kažu nešto i premotavaju više puta... i izvinili bi se ukoliko im se da vremena, ali ako ste Ovan i tako neki usijani znak... neće se izviniti niti dopustiti da mala stvar prođe kao da je nije ni bilo.

Zato što je privržen porodici, kući, porodičnom domu, okućinstvu, toplini doma, patrijarhatu, tradiciji, možda.....?!
....zato što su osetljive duše koje čeznu za ljubavlju..... pitanje je samo.....
Zaštou ih volite ....

Moraš sad svih 12 zaokružiti da se niko ne oseti kao 13. prase. :zcepanje:

Njih volem jer me razumeju al su brate ko zakrpa mi :fdlan:
Da, zakrpa Škorpiji, ali brate znaš li koliko si ti težak svima oko sebe?
Gaziti lako, pažljivo... Škorpija da se ne uzbudi, da se ne oseti samim, da Škorpija kao neko dete dođe do toga da je odraslo i ne treba više gurku i potporu? Kao po iglama... jer Škorpija nema sluha ni osećaja, kao po jajima sa njom sve vreme...

Da, zakrpa Škorpiji, ali brate znaš li koliko si ti težak svima oko sebe?
Gaziti lako, pažljivo... Škorpija da se ne uzbudi, da se ne oseti samim, da Škorpija kao neko dete dođe do toga da je odraslo i ne treba više gurku i potporu? Kao po iglama... jer Škorpija nema sluha ni osećaja, kao po jajima sa njom sve vreme...

Kad sam teska sto se onda svi redom krpe za mene, svima trebam,..... ajmo onda svi setnja od mene :evil: meni ne treba niko

ja se boga mi ne krpim ni za koga, probam, oces, neces idem dalje...

Boga mi mi samoj najbolje, nikad dosadno.... imam se ja sa cime zabaviti i sama..

No jok, ja vazda nekom trebam.... 47 godina nemam svoj zivot... a samo to sam htjela u zivotu, samo toliko malo, sto puta sam rekla da na to svi imaju pravo, svoj zivot, ali jok... ja nemam pa nemam ni na toliko....

i poslije ja teska :evil:.... ubicu se majke mi ko siroce :fdlan: ....

Najgore mi kad mi kazu da smanjim zelje, previse trazim, blablabla... ljakse prica i savjeti.... ocu puknem od ljudskih savjeta, znanja i gluposti, bljak su mi

A ja samo zelim svoj zivot, kakav, takav al svoj.... tudji me ne zanimaju uopste...... zar je to puno

Muškarci su " pekmezasti", detinjasti, zahtevni, bez takta za mnoge stvari ,dok sami jako malo pružaju (egoistični).
Tačno je da su porodični ljudi, ali previše traže da ih neko tetoše!
Žene jesu dobre domaćice, dobre majke, nežne i tople žene, nasmejane i vedre!
Po pravilu su lepe i kubure sa kilažom.Svaku račucu koju znam, večno je na kojekakvim dijetama.

Sa Rakovima nisam preterano dolazio u dodir ali Račice obožavam, verovatno su mi najomiljenije. 😄
Uvek su vedre, neiskvarene, umeju da saslušaju, razumeju, ne treba ti puno da ih zavrediš poverenja, opuštene, sve u svemu izuzetno prijatne za biti u njihovoj blizini.

Zaštou ih volite ....

uuuu evo meeeeeee.
ja sam ne-emotvni rak koji je izrod za svoj horoskopski znak

Muškarci su " pekmezasti", detinjasti, zahtevni, bez takta za mnoge stvari ,dok sami jako malo pružaju (egoistični).
Tačno je da su porodični ljudi, ali previše traže da ih neko tetoše!
Žene jesu dobre domaćice, dobre majke, nežne i tople žene, nasmejane i vedre!
Po pravilu su lepe i kubure sa kilažom.Svaku račucu koju znam, večno je na kojekakvim dijetama.
znači ne da sam izrod, nego sam izrod teški.
Ne podudaram se sa karakteristikama svog znaka...

Ko kaže da ih volim? 😁
Muški Rak, prekomplikovan, težak, ćudljiv. Ako nije flegmatičan i zatvoren (sličan jarcu), onda bude koleričan, impulsivan i nestabilan (sličan ovnu) i nijedan mi od ta dva nije za upotrebu. Ne daj Bože da mu je neko u prošlosti slomio srce , gotovo je sa njim, konjski živci su potrebni onda da ga iščačkaš iz ljušture.
A ženski Rak ... pa... ono... savršena 🤭😂

Ko kaže da ih volim? 😁
Muški Rak, prekomplikovan, težak, ćudljiv. Ako nije flegmatičan i zatvoren (sličan jarcu), onda bude koleričan, impulsivan i nestabilan (sličan ovnu) i nijedan mi od ta dva nije za upotrebu. Ne daj Bože da mu je neko u prošlosti slomio srce , gotovo je sa njim, konjski živci su potrebni onda da ga iščačkaš iz ljušture.
A ženski Rak ... pa... ono... savršena 🤭😂
Zenske Racice su toliko daleko od " zemlje" i stabilnosti, da im je svaki dan potreban po jedan samar, reda radi, za otrjeznjenje:mrgreen:.Sve sto ne volim da u tom trenutku vidim od neke djevojke ili zene , dobijem od njih, svaki potez im je suprotnost od onoga sto se meni dopada.Dvevno promijene 3 vrste rasplozenja, i experti su za prevariti i napraviti budalom, toliko su naivne.Fizicki izgled muskarca im nista ne znaci, bitno je samo da je musko .Imam osjecaj da nekad ili ne vide najbolje, ili da jednostavno nemaju osjecaja za lijepo.Sto je cudno, posto su cesto veliki umjetnici.Tj mozda vide ljeptu u necemu drugom, sto je meni kao Jarcu koji u svemu stavljam visoke standarde, neprihvatljivo :mrgreen:

Zenske Racice su toliko daleko od " zemlje" i stabilnosti, da im je svaki dan potreban po jedan samar, reda radi, za otrjeznjenje:mrgreen:.Sve sto ne volim da u tom trenutku vidim od neke djevojke ili zene , dobijem od njih, svaki potez im je suprotnost od onoga sto se meni dopada.Dvevno promijene 3 vrste rasplozenja, i experti su za prevariti i napraviti budalom, toliko su naivne.Fizicki izgled muskarca im nista ne znaci, bitno je samo da je musko .Imam osjecaj da nekad ili ne vide najbolje, ili da jednostavno nemaju osjecaja za lijepo.Sto je cudno, posto su cesto veliki umjetnici.Tj mozda vide ljeptu u necemu drugom, sto je meni kao Jarcu koji u svemu stavljam visoke standarde, neprihvatljivo :mrgreen:
A dobro ni Račice nisu oduševljena Jarčevima, baš sam od jednog skoro pobegla. Ogrezlo u gordosti i sujeti, šta će mi to u životu 😁
Sublimirano kmeči kako ne može više sam, a ovamo izigrava ledenog kralja. Komedija 😅

Poslednja izmena:
A dobro ni Račice nisu oduševljena Jarcem, baš sam od jednog skoro pobegla. Ogrezlo u gordosti i sujeti, šta će mi to u životu 😁
A Jarcevi, posebno ovakvi poput mene, znaju da budu prava hladna emotivna krmad, prave sante leda, koje ne moze da usreci ni jedna zena, da budu " zenomrsci", ali ne u smislu da bi ucinili nesto nazao takvim zenama, nego im jednostavno zenska okupiranost sobom, i sopstvenim emocija,a, sto je za Jarca slabost, ide na zivce.A Racice cesto te usiljene emocije naglasavaju mnogo vise nego sto osobu sa Suncem u Jarcu zadovoljava.Ali moze biti da mene od Racica odbija i ascedent u Strijelcu.Tj nisam toliko stabilni Jarac :mrgreen:

Nevezano za znak Raka, slusam neki dan jednog poznatog frizera, sta mu je lakse i ugodnije, da sisa muskarce ili zene.On kaze, pa muskarce naravno!.Zasto? Kaze, sa muskarcima se dodakne svih mogucih tema, od sporta, politike, filozofije, psihologije itd, zene samo pricu svode na NJU samu :mrgreen:

A Jarcevi, posebno ovakvi poput mene, znaju da budu prava hladna emotivna krmad, prave sante leda, koje ne moze da usreci ni jedna zena, da budu " zenomrsci", ali ne u smislu da bi ucinili nesto nazao takvim zenama, nego im jednostavno zenska okupiranost sobom, i sopstvenim emocija,a, sto je za Jarca slabost, ide na zivce.A Racice cesto te usiljene emocije naglasavaju mnogo vise nego sto osobu sa Suncem u Jarcu zadovoljava.Ali moze biti da mene od Racica odbija i ascedent u Strijelcu.Tj nisam toliko stabilni Jarac :mrgreen:

Nevezano za znak Raka, slusam neki dan jednog poznatog frizera, sta mu je lakse i ugodnije, da sisa muskarce ili zene.On kaze, pa muskarce naravno!.Zasto? Kaze, sa muskarcima se dodakne svih mogucih tema, od sporta, politike, filozofije, psihologije itd, zene samo pricu svode na NJU samu :mrgreen:

Pa da, emotivna hladna krmad, ali bi da ih neko bezuslovno i bezpogovorno voli, ali pošto uvek dobijaju koliko daju, a to je šipurak, onda im je sudbina kriva što nijedna neće da pristane na takav aranžman. I onda su zato malo frustrirani 😁
A šteta, imaju potencijal da vole, sami sebe unesrećuju, a nikako to da skontaju 🤷🏻‍♀️

Pa da, emotivna hladna krmad, ali bi da ih neko bezuslovno i bezpogovorno voli, ali pošto uvek dobijaju koliko daju, a to je šipurak, onda im je sudbina kriva što nijedna neće da pristane na takav aranžman. I onda su zato malo frustrirani 😁
A šteta, imaju potencijal da vole, sami sebe unesrećuju, a nikako to da skontaju 🤷🏻‍♀️
Primjecuje se da jasno iz tebe progovara velika emotivna nezrelost jedne Racice, koja zivi u oblacima :mrgreen:
U ljubavi je sve goli interes, koji se moze dijeliti na materijalni, duhovni i emotivni, i svi mi biramo one partnere za koje mislimo da ce prvenstveno nas da usrece, sto znaci da samo sustinski najvazniji sami sebi, jer da nije tako onda bi bez ikakvih kriterijuma birali sve one osobe koje bi nam se ponudile, bez obzira kakve bile.
Jarac pod Saturnom, kao gospodar vremena, zna da osobe koje mnogo dave o emocijama, ne mogu da podnesu da zapravo nisu voljene, tj da previse vole same sebe, sto tvrdi Jarac u kojem je Mjesec( osjecanja) slab, smatra velikom slaboscu, i takve osobe dozivljava kao jako ranjive, nestabilne, slabe i ne cijeni ih mnogo ;)

I nije tipicnom Jarcu problem da ostane sam, to je samodovoljan znak, sto bi stari astrolozi rekli " zivi u samoci, radi u tisini i traje u vremenu" ;)
Meni kada zene iskazu preveliku paznju, imam osjecaj da nesto u tom trenutku nije u redu sa mnom, cim imaju dovoljno slobode da i pomisle da sa mnom mogu da imaju zajednicku buducnost.Imam osjecaj da me ne cijene dovoljno.To je mozda od Saturna pored Mjeseca u Lavu, prehladan sam kao osoba.

Back