Zašto volite Lavove

Velikodusni, ekstragavantni, ambiciozni, karizmaticni itd

U jednoj emosiji ga upitao novinar, da li se njegova muzika malo oslanja na neka razmisljanja Sigmunda Frojda, on odgovara " Tko je taj".Uvijek mi se cini da ce mrtav pasti na live nastupu :mrgreen:

Novo veče, nova tema....

Ove veceri u trenutku otpocinjanja odbrojavanja sekundi do pocetka najvaznijeg dnevnika u toku dana, otvara se nova tema;
tema o Lavovima....

Lavovi,
kraljevi Savane,
Lavovi,
kraljevi dzungle,
Car,
kralj medj životinjama,
Sjajno Sunce,
na nebu što nas obasjava,
i snagu nam daje
.....

A zapravo,
da li je tako i sa ljudima u ovom znaku ?

Otkrijte nam tajnu...
zašto ih volite, sta vas privlaci kod njih...

Pogledajte prilog 1055576

Linkovi ka prethodnim temama:
Kraljevi cirkusa Nemaju smisla za humor.Napadni i davezi ubiijedjeni da su uvijek zabavni drugima.Usiljeni.Dobra osobina im je da su velikodusni i izrazito hrabri ljudi

Najjači znak uz Jarca i Bika. Ovo je objektivna procena. Napoleon, Simon Bolivar, Fidel Kastro, Hugo Chavez, Emiliano Zapata, Musolini, Lorens od Arabije, Deng Xiaoping, Milošević, Bil Klinton, Djindjić, prvi crni predsednik SAD Barak Obama, Henry Ford, pa i najuspešniji emigrant u istoriji Amerike - Švarceneger (namerno sam ga naveo). Bitno za njih je da budu pojačani zemljanim elementom, ako toga nema lenji su, rasipni, velikodušni preterano, narcisi ali bez pokrića.

Inače mi se čini da je baš Bik dao najviše diktatora i tih najmoćnijih ličnosti što su upravljale sudbinom naroda, mada nisam siguran. Svakako najjači diktator ikad i najokrutniji je Jarac (Mao Cetung), ali mi se čini da ih medju Bikovima najviše ima brojčano.

Najjači znak uz Jarca i Bika. Ovo je objektivna procena. Napoleon, Simon Bolivar, Fidel Kastro, Hugo Chavez, Emiliano Zapata, Musolini, Lorens od Arabije, Deng Xiaoping, Milošević, Bil Klinton, Djindjić, prvi crni predsednik SAD Barak Obama, Henry Ford, pa i najuspešniji emigrant u istoriji Amerike - Švarceneger (namerno sam ga naveo). Bitno za njih je da budu pojačani zemljanim elementom, ako toga nema lenji su, rasipni, velikodušni preterano, narcisi ali bez pokrića.

Inače mi se čini da je baš Bik dao najviše diktatora i tih najmoćnijih ličnosti što su upravljale sudbinom naroda, mada nisam siguran. Svakako najjači diktator ikad i najokrutniji je Jarac (Mao Cetung), ali mi se čini da ih medju Bikovima najviše ima brojčano.
Zar je Lorens od Arabije diktator bio?Zapata i Bolivar su revolucionari, nisu nikada diktatori bili.Najveci i najpoznatiji revolucionar je Bik, Ernesto Ce Geveara.

Nesto razmisljam, zanimljivo je to da mnoge vodje medju Lavovima zavrse na kraju tuzno, ubistvom, trovanjem itd
Napoleon kada je zbacen godinama su ga trovali, Musolini je objesen i ostavljen da visi naglavacke, Djindjic je ubijen , Zapata je ubijen, Milosevic je ja mislim takodjer ubijen, mada se vodi da je umro prirodnom smrcu itd

Zar je Lorens od Arabije diktator bio?Zapata i Bolivar su revolucionari, nisu nikada diktatori bili.Najveci i najpoznatiji revolucionar je Bik, Ernesto Ce Geveara.

Ma onako sam navodio važne ličnosti. Ovo ispod o diktatorima sam odvojeno napisao, ali jeste precizno zapažanje, medju Bikovima ih mnogo ima. Ali čini mi se da su medju Jarčevima istaknutije ličnosti, pogotovu Mao Cetung koji je najveći ikad (ne računam one starije tipa Džingis Kan i to).

Lenjin, Tito, Homeini, Sadam Husein, Pol Pot, Ho Ši Min, Robespjer (diktator koji je negirao da je diktator), Hitler, Salazar, Papadopolous vladar grčke vojne hunte u vreme Drugog svetskog rata, Idi Amin (samo pretpostavka), liberijski Samuel Doe (nakon njega došao Čarls Tejlor, mučili ga u predsedničkoj palati), Oliver Kromvel (uništio englesku kraljicu i zaveo lični režim) itd.

Poslednja izmena:
Nesto razmisljam, zanimljivo je to da mnoge vodje medju Lavovima zavrse na kraju tuzno, ubistvom, trovanjem itd
Napoleon kada je zbacen godinama su ga trovali, Musolini je objesen i ostavljen da visi naglavacke, Djindjic je ubijen , Zapata je ubijen, Milosevic je ja mislim takodjer ubijen, mada se vodi da je umro prirodnom smrcu itd

Ovo je tačno. Jedino je Fidel Kastro umro u krevetu. Ali nije mi jasno zašto je to tako sa lavovima.

Ma onako sam navodio važne ličnosti. Ovo ispod o diktatorima sam odvojeno napisao, ali jeste precizno zapažanje, medju Bikovima ih mnogo ima. Ali čini mi se da su medju Jarčevima istaknutije ličnosti, pogotovu Mao Cetung koji je najveći ikad (ne računam one starije tipa Džingis Kan i to).

Lenjin, Tito, Homeini, Sadam Husein, Pol Pot, Ho Ši Min, Robespjer (diktator koji je negirao da je diktator), Hitler, Salazar, Papadopolous vladar grčke vojne hunte u vreme Drugog svetskog rata, Idi Amin (samo pretpostavka), liberijski Samuel Doe (nakon njega došao Čarls Tejlor, mučili ga u predsedničkoj palati), Oliver Kromvel (uništio englesku kraljicu i zaveo lični režim) itd.
Da Bikovi prednjace medju diktatorima, mada je mnogo dozivotnih vladara bilo i medju Jarcevima, , pored Mao Ce Tunga, Mustafa Kemal Ataturk, Muhamed Ali Jinah ( Pakistan) , Hideki Toyo je ekvivalent Musoliniju i Cercilu, premijer koji se zadesio u ratu, vodio fasisticki Japan, pa Gamal Abdel Naser , vodja panarapskog pokreta, nasljednik Anvar Al Sadat, kubanski diktator Fulgencio Batista, pa sudanski diktator Omar Al Bashir, diktator Toga Ahmed Seku Ture itd, evo sad imamo i Kim Jong Una, ali on je na vlast dosao nasljednim putem.Ne znam zasto Lavovi tako zavrse, mislim da mnogo vjeruju ljudima, cesto idu srcem, ne vide mogucu opasnost za sebe a znaju da budu radikalni i da stvore sebi mnogo neprijatelja.

Није необично. Лавове води уверење и улазе целим срцем у оно у шта верују и то никад не продају.
Практично је једини начин да их склоне ако сметају - елиминација.

Ја сам лав у подзнаку јарац. И знам да би чак и мене небитну многи елиминисали.

Могу да замислим тек вође сличног карактера. Пакао. 🙄

Lavovi su gubitnici tragicari u najboljem slucaju kao Kastro cirkusanti.Jarac je mnogo jaci znak kao i Strelac.Ovan i Lav nisu jaki znaci.Jos jedan mnogo jak znak je Rak koji je mnogo potcijenjen znak Rak je bio Cezar,Aleksandar Makedonski.Ovnovi i Lavovi lako privlace paznju jesu javni znaci al ne i jaki jedno je biti u centru paznje i popularan drugo je biti jak.Lavovi kao Djindjic npr mnogo price obecanja na kraju tragika nista.Nisu znaci materijalizacije djela samo su kao licnosti privlacni i to je to

krsta-php.gif

Oj kada pocnu da kao primjere jakih znakova nabrajaju monarhe od prije 2000 godina, cije karte su nepouzdane, tj one koji su na vlast dolazili nasljednim putem, bez da nisu digli nista teze od kasike :mrgreen:
Ako pogledas logicki koje su 2 najace planete to su Saturn i Jupiter onda logicno je i da najaci znaci budu Jarac,Strelac,Riba,Vodolija sto i praksa pokazuje.Imas listu svih olimpijskih sampiona od 1896 do 2016 e najvise sampiona je rodjeno u ova 4 znaka gore nabrojana.Na zacelju su Ovnovi Skorpije i Lavovi logicno Sunce i Mars su slabije planete.Uzmi danasnje lidere Vucic- Riba/Vodolija,Erdogan-Riba/Jarac,Makron-Strelac/Jarac,Zelenski-Vodolija,Dodik-Riba,Djukanovic-Vodolija/Riba

Poslednja izmena:
Riba je uz Strelca najpametniji znak logicno Jupiter je planeta znanja ucenja ulaganja u sebe.Riba je jedan nivo vise jel je 12 znak jedina spaja u sebi kvalitete svih ostalih znakova znaci svestrane prilagoodljive intelekt jak duhovnost itd

I Ribe i Strijelcevi sa debiltiranim polozajem Merkura ( Uma) najpametniji :hahaha:
Naravno.Merkur nije pamet nego urodjena inteligencija ono sto je urodjeno nikako steceno.Pamet se stice ucenjem citanjem radom na sebi Jupiter.Znaci Merkur je matematika i logika.Jupiter je Filozofija,Knjizevnost,Religija znanje.Merkur u Jupiterovim znacima ne moze da bude praktican precizan u rezonu i tu gubi svoj smisao al to ne znaci da je taj Merkur glup sta vise super je nadaren samo i opterecen jel ne moze da sublimira u takvim znacima.To je sudar svijetova Merkur Jupiter.Merkur zato vlada Djevicom ,Blizancem jel to su znaci parkticne inteligencije al za nesto vise nisu nikako.Pamet i Intelligencija nisu isto jedno je citati Filozofe i Pisce a drugo je znati resavati logicke zadatke jednacine i znati obim neke figure

za

Back