- Poruka
- 93.252
Očigledno je da mnogi vole da "vise" po forumskim kafanama. Šta vas vuče?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazda, reklama nije džabaZato što je tamo najzdravija atmosfera na forumu. Barem u ovoj gde sam ja. Za razliku od tzv. ozbiljnih tema punih trolova, spamera i sličnih koji su tu samo da bi se preganjali, vređali i lečili komplekse.
Takoe!Zato što je tamo najzdravija atmosfera na forumu. Barem u ovoj gde sam ja. Za razliku od tzv. ozbiljnih tema punih trolova, spamera i sličnih koji su tu samo da bi se preganjali, vređali i lečili komplekse.
Ti si rado viđen gost u svakoj kafani na forumu.Meni se dopada na dva tri mesta ali malo pišem i retko čitam.
Gosti tih kafana su sjajni ljudi ali ne mogu dugo da budem skoncentrisana na jednom mestu i na dešavanja.
Mislim da sam se već izjasnila po tom pitanju.
Volim s vremena na vreme da ih pozdravim.Nadam se da mi neće biti zamereno.
Pišem u temama gde mogu ' da uletim' a da ne kvarim koncepciju teme.
Hvala ti, Bebo.Ti si rado viđen gost u svakoj kafani na forumu.![]()
Eee, ne znas ti kakva je kad popije.Ti si rado viđen gost u svakoj kafani na forumu.![]()
Imao sam ja par ovde...Ja nemam svoju kafanu![]()
Nema potrebe, samo navodim činjenice.Hvala ti, Bebo.
Postidela si me sada...
Aj da ozidamo neku i za tebe. Posle traži legalizaciju.Ja nemam svoju kafanu![]()
Pako, tebra, prokockace je.Aj da ozidamo neku i za tebe. Posle traži legalizaciju.
Bez obzira smorno mi je to.nisu u svim![]()
Ćera? Neće, bre.Pako, tebra, prokockace je.![]()
Vidi, probaj da je ubedis da joj otvoris i pekaru. Ima da pravi koliko hoce bureka. Sa sirom, naravno.Ćera? Neće, bre.Možda je zavali za rave i gudru ali kocka,. njet.
Mislim da si sada nadrljao.Vidi, probaj da je ubedis da joj otvoris i pekaru. Ima da pravi koliko hoce bureka. Sa sirom, naravno.![]()
Ma jes dosadnoУ почетку сам волео форумске кафане,али сада их не волим.Углавном ми се не свиђа атмосфера.
Ako te cita, nije ni cudo sto popijeEee, ne znas ti kakva je kad popije.
Mene cudi sto se ne obeznani!Ako te cita, nije ni cudo sto popije![]()