aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.285
Pa kome se molis?Odakle ti ideja da se ne molim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kome se molis?Odakle ti ideja da se ne molim?
Zašto bi mi smetalo?Znam da ti ne smeta
Bogu i Boginji. Za tebe je to Jehova.Pa kome se molis?
Kom Bogu i kojoj BoginjiZašto bi mi smetalo?
Bogu i Boginji. Za tebe je to Jehova.
Nemaju svoje ime. Kao što Hrišćani imaju Boga koji nema svoje ime.Kom Bogu i kojoj Boginji
Imaju hricnai Boga _ Jehova je BogNemaju svoje ime. Kao što Hrišćani imaju Boga koji nema svoje ime.
Osim što jehovini svedoci koriste to ime, ali ne i Hrišćani.Imaju hricnai Boga _ Jehova je Bog
Bbog mora da ima ime
Pravi hriscani koriste ime BogaOsim što jehovini svedoci koriste to ime, ali ne i Hrišćani.
Vidiš, to je tvoje viđenje, ovim si uvredila veliki broj sledbenika Hrišćanstva koji nisu jehovini svedoci.Pravi hriscani koriste ime Boga
Nisam uvredila to su cinjenice...Vidiš, to je tvoje viđenje,
To su te jehova crkve, ali udji u hram svetog save i nadji to.Nisam uvredila to su cinjenice...
ne mozes da verujes u Boga kome i ne znas ime.
a veliki br Biblija je vratio ime Boga
da postoje dokazi Bozjeg imena
pa na mnogim crkvama pise ime Boga
https://www.google.com/search?q=chu...CegQIABAA&bih=763&biw=1232&client=firefox-b-d
Takodje svestenici znaju ime Boga ali ga ne koriste
Mi nemamo crkve to su crkve hriscanske.To su te jehova crkve, ali udji u hram svetog save i nadji to.
Navedi čije crkve. I katolicizam je hrišćanstvo.Mi nemamo crkve to su crkve hriscanske.
sve jedno cijeNavedi čije crkve. I katolicizam je hrišćanstvo.
Vidiš, isti je problem kao i sa prevodom o kojem ti govorimo. To ne može biti svejedno. To je jako bitno.sve jedno cije
razne crkve
bitno da je ispisano Ime Boga na mnogim crkvama hriscanskim JHVH Jehova
Sve je bitno sto se tice istine.Vidiš, isti je problem kao i sa prevodom o kojem ti govorimo. To ne može biti svejedno. To je jako bitno.
Opet ideš na petlju koja ne daje nikakav odgovor.Sve je bitno sto se tice istine.
ja sam to istrazila odavno a ti istrazi ako te zanima Biblija.
A kakav ti odgovor ocekujes u tri reci?Opet ideš na petlju koja ne daje nikakav odgovor.
Odgovor: U kojim crkvama to koriste ime Jehova. Čija je ono crkva koju si mi pokazala?A kakav ti odgovor ocekujes u tri reci?
Neki suceo zivot posvetili time
i bave se tim dokazima
ne da koristeu tim crkvama nego da pise na tim crkvama ime BogaOdgovor: U kojim crkvama to koriste ime Jehova. Čija je ono crkva koju si mi pokazala?
Piše, ne osporavam, ali u kojim crkvama. Jer očigledno u pravoslavnom hrišćanstvu ne koriste ime Jehova, već samo mu se obraćaju sa Bože.ne da koristeu tim crkvama nego da pise na tim crkvama ime Boga
nebitno
pokazal sam ti to su samo neke
na mnogim crkvama sveta pise ime Boga i unutra i spolja
dakle ima ga
Sveta Trojica se zove Bog.Piše, ne osporavam, ali u kojim crkvama. Jer očigledno u pravoslavnom hrišćanstvu ne koriste ime Jehova, već samo mu se obraćaju sa Bože.
Ne obraćaju se bogu sa: "Sveta trojice, molm te pomozi mi". Već sa "Bože, molim te pomogni mi".Sveta Trojica se zove Bog.
To nije ime.Sveta Trojica se zove Bog.