aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.285
Evo ovde mozemo pisati...Ako to u sta veruju ima Boga![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ovde mozemo pisati...Ako to u sta veruju ima Boga![]()
Abrahamu naredio da zakolje sina kao zrtvu na oltaru.Sva istinska dobra dolaze od Boga.
Pa rekao da ne ucini to, ali da zna sta ce njegov Bog uciniti ;svog sina Isusa Hrista zrtvovace za njegovo spasenje (pa i za tvoje spasenje ako to budes umeo da cenis).Abrahamu naredio da zakolje sina kao zrtvu na oltaru.
Užas nad užasima.Pa rekao da ne ucini to, ali da zna sta ce njegov Bog uciniti ;svog sina Isusa Hrista zrtvovace za njegovo spasenje (pa i za tvoje spasenje ako to budes umeo da cenis).
Kog?Sva istinska dobra dolaze od Boga.

Sva istinska dobra dolaze od Boga.
ovo je pogresno prevedenoИ сва истинска ЗЛА, не заборави и то!
Ако си читао Библију, барем и једном сећаш се вероватно тога?
КЊИГА О ЈОВУ
2/10
A on joj reče: govoriš kao luda žena; dobro smo primali od Boga, a zla zar nećemo primati? Uza sve to ne sagriješi Jov usnama svojim.
ИСАИЈА
47/7
Koji pravim svjetlost i stvaram mrak, gradim mir i stvaram zlo; ja Gospod činim sve to. Plač. 3, 38.
ovo je pogresno prevedeno
Bog ne stvara zlo.
nego ga dopusta
nema potrebe ko trazi istinu nacice jeа тако значи, или је погрешно преведно или нисмо разумели
реци одмах тако да те сви разумемо!
иди сад лепо у Патријаршију и предложи им свој превод!
Istinskog Boga. Oca , Sina i Svetog Duha.
Stvara zlo zlu a dobro dobru. Ubija bolest i smrt i daje vecni zivot.И сва истинска ЗЛА, не заборави и то!
Ако си читао Библију, барем и једном сећаш се вероватно тога?
КЊИГА О ЈОВУ
2/10
A on joj reče: govoriš kao luda žena; dobro smo primali od Boga, a zla zar nećemo primati? Uza sve to ne sagriješi Jov usnama svojim.
ИСАИЈА
47/7
Koji pravim svjetlost i stvaram mrak, gradim mir i stvaram zlo; ja Gospod činim sve to. Plač. 3, 38.
Ta trojica mi ne pašu. Može neki drugi?Istinskog Boga. Oca , Sina i Svetog Duha.
jedan je Bog JHVH JehovaTa trojica mi ne pašu. Može neki drugi?
Dobro kakve to veze ima. Volis li tog tvog boga i zasto?Nisam hriscanin.
Pa valjda ja znam ko mi odgovara.jedan je Bog JHVH Jehova
sigurno ti on odgovara
Pitanje je da li ti odgovaras BoguPa valjda ja znam ko mi odgovara.
Zato sto mi vera u niega i nju podaruje mir. Zato sto meni pomaze da se duhovno razvijem. Da postanem bolja osoba. Nekome to nije potrebno, sto je okej.Dobro kakve to veze ima. Volis li tog tvog boga i zasto?
Kome se molis ako ne BoguZato sto mi vera u niega i nju podaruje mir. Zato sto meni pomaze da se duhovno razvijem. Da postanem bolja osoba. Nekome to nije potrebno, sto je okej.
Dualnosti jednog Boga koji se manifestuje kroz muško i žensko obličje, boga i boginje zajedno čineći jedno. Ni jedan nije više vredniji od drugog, jednaki su. To je isto što je kod tebe Bog, samo drugačiji pristup svemu.Kome se molis ako ne Bogu
ZNACI NE MOLIS SEDualnosti jednog Boga koji se manifestuje kroz muško i žensko obličje, boga i boginje zajedno čineći jedno. Ni jedan nije više vredniji od drugog, jednaki su. To je isto što je kod tebe Bog, samo drugačiji pristup svemu.
Meni ne smeta.evo dosla sam ovde da ti ukazem na tvoj problem u razmisljanju
eto tako ti pises
sad cu da ti spamujem teme
Odakle ti ideja da se ne molim?ZNACI NE MOLIS SE
kako si onda vernik
Znam da ti ne smetaMeni ne smeta.