Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
Која год теорија завере да се појави, мислим на иоле нормалније, појављује се читав низ интернет корисника који опседа теме које се истом баве, вређа и омаловажава друге кориснике, а уз прећутно одобравање модова, наравно то нису увреде попут псовки или претњи, већ онако завучено, подвучено....
....и ти људи, који се не слажу са свим тим, троше невероватно време и енергију, из петиних жила се трудећи да по сваку цену докажу супротно, тј да је теорија будалаштина, а онда зна се, и да су њене присталице, зна се шта....
...одговарају на сваку поруку, кад вас једном заскоче не пуштају вас по месец дана, у стању су да прокрстаре 1000-а страна књига не би ли вам доказали да сте у криву, а све вешто скривајући оне делове који њима не иду у прилог...
...од чега они живе и чиме се баве, то само они знају, али су свакако врло бистри, и лукави, и после толика времена већ извежбани у форумским препискама тј одговорима, као да их сам Марић подучавао...
Па вас питам:
1. Да ли сте приметили ову појаву?
2. Да ли вам лично смета?
3. Ако да, како се носите са њоме?
4. Да ли сте приметили да на НАЈГЛУПЉИМ ТЕОРИЈАМА ЗАВЕРЕ, њих уопште нема?!
1. ДА
2. НЕ
3. Ако нешто напишем, и не заскочи ме 2-3 бота, питам се, где сам то погрешио.
4. ДА!!!
ПРИМЕР 1:
Мене лично савршено није брига да ли је Земља округла или равна, али ме у исто време то и занима...иако ме није брига.
Једно време сам и ја био равноземљаш, па сам после укапирао је ипак округла, али управо су ме ОКРУГЛОЗЕМЉАШИ својим невероватно агресивним и надобудним ставом држали у тој заблуди! јер се створи рефлекс одбране...
ПРИМЕР 2:
Бечко-Берлинци против ДОМАЋИНАЦА, од почетка сам био ватрени ДОМАЋИНАЦ! и што су бечко-берлинци више пуцали, ја сам више бранио своје положаје!
ЗАКЉУЧАК:
Дакле, ти људи заправо и ЖЕЛЕ да ви верујете у те теорије завера, схватате ли?
ТО ИМ ЈЕ И ПРАВИ ПРИКРИВЕНИ ЦИЉ!
....и ти људи, који се не слажу са свим тим, троше невероватно време и енергију, из петиних жила се трудећи да по сваку цену докажу супротно, тј да је теорија будалаштина, а онда зна се, и да су њене присталице, зна се шта....
...одговарају на сваку поруку, кад вас једном заскоче не пуштају вас по месец дана, у стању су да прокрстаре 1000-а страна књига не би ли вам доказали да сте у криву, а све вешто скривајући оне делове који њима не иду у прилог...
...од чега они живе и чиме се баве, то само они знају, али су свакако врло бистри, и лукави, и после толика времена већ извежбани у форумским препискама тј одговорима, као да их сам Марић подучавао...
Па вас питам:
1. Да ли сте приметили ову појаву?
2. Да ли вам лично смета?
3. Ако да, како се носите са њоме?
4. Да ли сте приметили да на НАЈГЛУПЉИМ ТЕОРИЈАМА ЗАВЕРЕ, њих уопште нема?!
1. ДА
2. НЕ
3. Ако нешто напишем, и не заскочи ме 2-3 бота, питам се, где сам то погрешио.
4. ДА!!!
ПРИМЕР 1:
Мене лично савршено није брига да ли је Земља округла или равна, али ме у исто време то и занима...иако ме није брига.
Једно време сам и ја био равноземљаш, па сам после укапирао је ипак округла, али управо су ме ОКРУГЛОЗЕМЉАШИ својим невероватно агресивним и надобудним ставом држали у тој заблуди! јер се створи рефлекс одбране...
ПРИМЕР 2:
Бечко-Берлинци против ДОМАЋИНАЦА, од почетка сам био ватрени ДОМАЋИНАЦ! и што су бечко-берлинци више пуцали, ја сам више бранио своје положаје!
ЗАКЉУЧАК:
Дакле, ти људи заправо и ЖЕЛЕ да ви верујете у те теорије завера, схватате ли?
ТО ИМ ЈЕ И ПРАВИ ПРИКРИВЕНИ ЦИЉ!