NEMA DRUGOG BOGA - OSIM - Jahve!
Svi ostali su lažnjaci, izmišljotine ljudi.
PONOVLJENI ZAKON 4,35
Tebi je to pokazano da znaš da je Jahve pravi Bog i da nema drugoga uz njega.
1. KRALJEVIMA 8,60
ne bi li tako svi narodi zemlje spoznali da je Jahve jedini Bog i da nema drugoga.
IZAIJA 45,5
Ja sam Jahve i nema drugoga; osim mene Boga nema. Iako me ne poznaš, naoružah te:
IZAIJA 45,6
nek` se znade od istoka do zapada da izvan mene sve je ništavilo." Ja sam Jahve i nema drugoga;
IZAIJA 45,14
Ovako govori Jahve: "Ratari Egipta i trgovci Kuša, i Sebejci, ljudi rasta visoka, prijeći će tebi i tvoji će biti; za tobom će ići okovani, tebi će se klanjati i molit će ti se: `Jedino je kod tebe Bog, nema drugoga; ništavni su bogovi.`
IZAIJA 45,18
Da, ovako govori Jahve, nebesa Stvoritelj - on je Bog - koji je oblikovao i sazdao zemlju, koji ju je učvrstio i nije je stvorio pustu, već ju je uobličio za obitavanje: "Ja sam Jahve i nema drugoga.
IZAIJA 45,21
Objavite, iznesite svoje dokaze, svjetujte se zajedno: tko je to od davnine navijestio i od tada prorekao? Nisam li ja, Jahve? Nema drugoga boga do mene; Boga pravednog i Spasitelja osim mene nema.
IZAIJA 45,22
Obratite se k meni da se spasite, svi krajevi zemlje, jer ja sam Bog i nema drugoga!
IZAIJA 46,9
sjetite se prošlosti pradavne: ja sam Bog i nema drugoga; Bog, nitko mi sličan nije!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nema drugoga Boga!
Nema boga SD.
Nema boga Isusa.
NZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZ
Marko 12,29
Isus odgovori: "Prva je: Slušaj, Izraele! Gospodin Bog naš Gospodin je jedini.
MARKO 12,32
Nato će mu pismoznanac: "Dobro, učitelju! Po istini si kazao: On je jedini, nema drugoga osim njega.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Isus sam kaže da On - Isus - nije Bog.
Isus sam kaže da postoji samo Jedan Jedini Bog - TAJ JE JAHVE!