Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

Au koliko manupulacije pa samo pre par nedelja ste me pljuvali kada sam rekla da su žrtve u KG isto žrtve kao i Jasenovac. Vrištala si do neba kako su te žrtve značajnije. Možeš pojedinima ovde prodavati neku ''srpsku ljubav'' u suštini, sebe doživljavaš superiornijom u odnosu na Srbe ovde. To ne možeš sakriti tobožnjom brigom o narodu ovde jer iz svake tvoje rečenice izbija nipodaštavanje ljudi odavde koji ne misle kao ti. I nisu u manjini, nemoj da se zavaravaš.

Курче се.

Били највећи Титоисти до 90-тих, па су сада највећи Срби. Да надокнаде време изгубљено.... :kafa:

Виолентни динароиди

Plitke ili ne trenutno se samo u Srbiji lemaju Srbi izmedju sebe.Nazovi to kako hoćeš...
Da pojasnimo ovo 'izmedju sebe' malo detaljnije, i odlicno je sto se vracamo na temu btw.

U Srbiji teroristicko-mafijasko-kriminalni rezim trenutno lomi glave i pusta krv Srbima i gradjanima Srbije.

To su ozbiljne, ali ozbiljne ubice.

Da, uskoro ce poceti da streljaju Srbe, i otvaraju logore za Srbe u Srbiji.

Videcemo onda sta ce da kazu nasa braca preko Drine.

Plitke ili ne trenutno se samo u Srbiji lemaju Srbi izmedju sebe.Nazovi to kako hoćeš...

Грађанска и национална Србија.

Нећеш ти то никада укапирати јер немате грађански законик.јер немате ни грађанске обичаје

Ви би сте побили једно милион грађаниста у Србији.

Зато ћемо морати направити отклон од свих ван србије

Da pojasnimo ovo 'izmedju sebe' malo detaljnije, i odlicno je sto se vracamo na temu btw.

U Srbiji teroristicko-mafijasko-kriminalni rezim trenutno lomi glave i pusta krv Srbima i gradjanima Srbije.

To su ozbiljne, ali ozbiljne ubice.

Da, uskoro ce poceti da streljaju Srbe, i otvaraju logore za Srbe u Srbiji.

Videcemo onda sta ce da kazu nasa braca preko Drine.
Šta ima da kažem jel misliš da nemamo dovoljno problema i bez gradjanskog rata u Srbiji?

Грађанска и национална Србија.

Нећеш ти то никада укапирати јер немате грађански законик.јер немате ни грађанске обичаје

Ви би сте побили једно милион грађаниста у Србији.

Зато ћемо морати направити отклон од свих ван србије
Ko mi vi jbt. ti si upao u nekakav svoj ringišpil i samo vrtiš isti film.Meni su ove scene iz Srbije u najmanju ruku žalosne.Dušmani lajkuju, veseli se srpski rode, ne vidim da ovo vodi bilo čemu.Po ko zna koji put Srbija naivno i glupo u zoni predgradjanskog rata dok se na globalnom nivou lome ozbiljna koplja.
Znam jedno ovakve stvari se ne dešavaju ozbiljnim nacijama.Ozbiljne nacije uostalom nikada ne bi ni proizvele kult Vučiĉa.Nećemo mi izaći iz ove dubioze dugo čak i da sutra ode Vučić.Jer nije Vučić nastao preko noći kao proizvod politike, on je suštinski proizvod stanja uma nacije.To su fakti...nacija će vrlo brzo naći novog Šizoja.

Ko mi vi jbt. ti si upao u nekakav svoj ringišpil i samo vrtiš isti film.Meni su ove scene iz Srbije u najmanju ruku žalosne.Dušmani lajkuju, veseli se srpski rode, ne vidim da ovo vodi bilo čemu.Po ko zna koji put Srbija naivno i glupo u zoni predgradjanskog rata dok se na globalnom nivou lome ozbiljna koplja.
Znam jedno ovakve stvari se ne dešavaju ozbiljnim nacijama.Ozbiljne nacije uostalom nikada ne bi ni proizvele kult Vučiĉa.Nećemo mi izaći iz ove dubioze dugo čak i da sutra ode Vučić.Jer nije Vučić nastao preko noći kao proizvod politike, on je suštinski proizvod stanja uma nacije.To su fakti...nacija će vrlo brzo naći novog Šizoja.
Srbija je pod okupacijom SNS diktature i SNS ustasa.

Da, oni ce masovno da ubijaju ljude po Srbiji, samo da bi opstali na vlasti.

To su te klasicne FSB fore.

Setio si se 13 godina kasnije da budes tuzan nad tom slikom.

Cool story bro.
Postoje i u drugim državama ozbiljno suprostavljene i političke i svake druge frakcije opcije medjutim samo kod nas vidim istinsku mržnju izazvanu najviše suprostavljenim medijima koj ispiru mozak na sve strane, izmedju sela , grada, političkih stranaka, te drugosrbijanac, te radikal, te šovinista , autošovonista, demokrate, monarhisti, istinski rodoljubi, djeca istaknutih komunista i razne žene u crnom fazon, pro jugosloveni(ima ih još za čudo), te prekoDrinaš, preČan, svi vam rade o glavu samo mi nevini. :lol: Ko mi ko vi, u kome grmu čuči neprijatelj naroda i narodnosti?Mozak su vam mediji sludili i više ne znate gdje udarate.A normalan čovjek čim se isključi koji dan iz tih ludosti vrlo brzo shvati odakle potiču problemi i nemir.Stvarno ste smorili svi zajedno u paketu i ne šalim se kada to kažem.:dash:

Postoje i u drugim državama ozbiljno suprostavljene i političke i svake druge frakcije opcije medjutim samo kod nas vidim istinsku mržnju izazvanu najviše suprostavljenim medijima koj ispiru mozak na sve strane, izmedju sela , grada, političkih stranaka, te drugosrbijanac, te radikal, te šovinista , autošovonista, demokrate, monarhisti, istinski rodoljubi, djeca istaknutih komunista i razne žene u crnom fazon, pro jugosloveni(ima ih još za čudo), te prekoDrinaš, preČan, svi vam rade o glavu samo mi nevini. :lol: Ko mi ko vi, u kome grmu čuči neprijatelj naroda i narodnosti?Mozak su vam mediji sludili i više ne znate gdje udarate.A normalan čovjek čim se isključi koji dan iz tih ludosti vrlo brzo shvati odakle potiču problemi i nemir.Stvarno ste smorili svi zajedno u paketu i ne šalim se kada to kažem.:dash:
Vazi.

Srbija je pod okupacijom SNS diktature i SNS ustasa.

Da, oni ce masovno da ubijaju ljude po Srbiji, samo da bi opstali na vlasti.

To su te klasicne FSB fore.

Setio si se 13 godina kasnije da budes tuzan nad tom slikom.
Dobro a šta ti radiš 13 godina?Kako ja mogu tebi da pomognem u Srbiji po pitanju biranja političkih stranaka kada ne mogu ni kod sebe na lokalnom nivou jer sam digao ruke od politike u svakom smislu.Ono što zabrinjava da kod vas opozicija ne može ništa.Kod nas Dodik ne drži dva najveća grada u RS.To su ozbiljni signali da vladajuća stranka gubi povjerenje.

Dobro a šta ti radiš 13 godina?Kako ja mogu tebi da pomognem u Srbiji po pitanku biranja političkih stranaka kada ne mogu kod sebe na lokalnom nivou.Ono što zabrinjava da kod cas opozicija ne može ništa.Kod nas Dodik ne drži dva najveća grada u RS.To su ozbiljni signali da vladajuća stranka gubi povjerenje.
Dobro.

I donekle se slazem, zato je ovo što se dešava menjanje svesti naroda, bar delimično jer smo svi svesni da ne može preko noći. Ne menjamo mi samo strukturu vlasti već gazimo kult ličnosti.

I donekle se slazem, zato je ovo što se dešava menjanje svesti naroda, bar delimično jer smo svi svesni da ne može preko noći. Ne menjamo mi samo strukturu vlasti već gazimo kult ličnosti.
Naravno da ovo nije preko noci.

Ovo je visedecenijska, i visevekovna posledica bolesti ovog drustva.

To je bila bolest drustva koje je bilo fasisticka diktatura i 89-e, i 91-e, i 92-e, i 95-e, i 99-e.

Mi smo ozbiljno razvaljeno i bolesno udbasko drustvo, gde su ovi fasisti i ubice vladaju strahom, decenijama i decenijama i decenijama.

Ali o tome je besmisleno pricati sa likovima koji misle da je bolest udbaskih diktatura moguce porediti sa svim zapadnim drustvima.

Sta uopste da pricam sa njima, da mi lupaju kao Obzerver o neredima i sukobima u LA-u, dok kao umno poremeceno osobe KGB diktatorsku agresiju kao papagaju nazivaju 'SVO', onako smrdljivo ubacujuci taj akronim u svakom drugom pasusu? Teroristi udbaski koji okupiraju i Ukrajinu i Rusiju kao ove nase ubice, decenijama, i oni ce nesto tu sada da pricaju, a ja da ih slusam.

Nema nikakav razgovor, 10 metra od takvih, i to je to.

Ti kao pojedinac možeš imati najbolje namjere ali ja ovdje vidim ipak grupni haos i anarhiju već duži period sa veoma istreniranim medijskim manipulisanjem.Tu se ne čuje glas pojedinaca već balkanski mentalitet.Iskreno ne vidim brz izlaz nažalost iz ovakve situacije koliko siguran sam navijački ne želiš priznati sama sebi.Ponovio sam hiljadu puta ponoviću opet ne može i ne treba student da bude kostur bilo kakvih ozbiljnih promjena jer on predstavlja samo jedan segment društva.Može preko stranačke struje koja će predstavljati taj mladi glas ili prosvjetnog radnika što će se na kraju i desiti ali tu ulazimo u klizav teren politike i stranačkog aktivizma.Ja cijeli život to gledam i znam kako izgleda kampanja stranke i kako se silazi na nivo regije, grada, sela pa čak i na nivo ulice.Ozbiljan sektaški posao je u pitanju , cijela mašinerija.Plus imamo drastičnu razliku.Ne postoji novi Koštunica na političkoj sceni Srbije.Nije još čak ni medijski formulisana slična ličnost.Kako mislite da skinete Vučića uništavanjem sns centrala kancelarija stvarno ne kontam?Ko daje takve ideje?Blokada?Koga blokiram?Državu?Generalni štrajk i slične ideje sam mogao pročitati?I šta bi?
PS.Mogu ti navesti primjer Banja Luke.Dodik je tu imao ozbiljnu mašineriju pa izgubio.Zašto?
Zato što se smučio narodu i tu ne pomaže ništa.Ali nema razbijanja ni lemanja izmedju sebe.Nikada nije
prežalio Banja Luku.Bijeljinu nikada nije ni uzeo od kako vlada zato što je taj grad na specifičnoj lokaciji pa je samoodrživ bez stranačkog upletanja.

Poslednja izmena:
Ti kao pojedinac možeš imati najbolje namjere ali ja ovdje vidim ipak grupni haos i anarhiju već duži period sa veoma istreniranim medijskim manipulisanjem.Tu se ne čuje glas pojedinaca već balkanski mentalitet.Iskreno ne vidim brz izlaz nažalost iz ovakve situacije koliko siguran sam navijački ne želiš priznati sama sebi.Ponovio sam hiljadu puta ponoviću opet ne može i ne treba student da bude kostur bilo kakvih ozbiljnih promjena jer on predstavlja samo jedan segment društva.Može preko stranačke struje koja će predstavljati taj mladi glas ili prosvjetnog radnika što će se na kraju i desiti ali tu ulazimo u klizav teren politike i stranačkog aktivizma.Ja cijeli život to gledam i znam kako izgleda kampanja stranke i kako se silazi na nivo regije, grada, sela pa čak i na nivo ulice.Ozbiljan sektaški posao je u pitanju , cijela mašinerija.Plus imamo drastičnu razliku.Ne postoji novi Koštunica na političkoj sceni Srbije.Nije još čak ni medijski formulisana slična ličnost.Kako mislite da skinete Vučića uništavanjem sns centrala kancelarija stvarno ne kontam?Ko daje takve ideje?Blokada?Koga blokiram?Državu?Generalni štrajk i slične ideje sam mogao pročitati?I šta bi?
PS.Mogu ti navesti primjer Banja Luke.Dodik je tu imao ozbiljnu mašineriju pa izgubio.Zašto?
Zato što se smučio narodu i tu ne pomaže ništa.Ali nema razbijanja ni lemanja izmedju sebe.Nikada nije
prežalio Banja Luku.Bijeljinu nikada nije ni uzeo od kako vlada zato što je taj grad na specifičnoj lokaciji pa je samoodrživ bez stranačkog upletanja.
Ipak većina građana misli da je Draško Dodikova marioneta. Skupština grada BL je većinski pod kontrolom SNSD-a a načelnik iz opozicije. Izgleda su htjeli samo smaknuti Radojčića pa izabrali Draška.

Ne znam na koji haos misliš? Nasilje koje koristi vladajuća ekipa da bi se održala na vlasti? Ne znam koliko si pratio, ali svi protesti su bili mirni dok se nisu pojavili batinaši sa fantomkama. Malo je čudno da vladajući priča jedno a u realu se dešava druge. Pametan si čovek, pa mi daj odgovor, kome najviše na ruku ide raspirivanje nasilja? A na političkoj sceni može biti i Pera ložač kog će narod moći da smeni ako ne radi kako treba. Dovoljno je da narod shvati da je vlast smenjiva a ne nasledno ili krimi pravo pojedinih grupa.

Курче се.

Били највећи Титоисти до 90-тих, па су сада највећи Срби. Да надокнаде време изгубљено.... :kafa:

Виолентни динароиди
би ли смијо у лице то рећи некоме намргођеном Босанцу или Црногорцу?

доће јопет турски земан

Срби и нијесу нација, нијесу никад ни били
Срби су народ а од народа остао к. од овце

Ne znam na koji haos misliš? Nasilje koje koristi vladajuća ekipa da bi se održala na vlasti? Ne znam koliko si pratio, ali svi protesti su bili mirni dok se nisu pojavili batinaši sa fantomkama. Malo je čudno da vladajući priča jedno a u realu se dešava druge. Pametan si čovek, pa mi daj odgovor, kome najviše na ruku ide raspirivanje nasilja? A na političkoj sceni može biti i Pera ložač kog će narod moći da smeni ako ne radi kako treba. Dovoljno je da narod shvati da je vlast smenjiva a ne nasledno ili krimi pravo pojedinih grupa.
ваши проблеми се не могу ријешити гласањем

Zbog cega su vam interesantnije teme gde se lupa o Hrvatskoj, Hrvatima, Bosni i Bosancima; nego teme gde aktuelna vlast prebija i zatvara Srbe po Srbiji?

Sta je to toliko interesantno u Hrvatima i Hrvatskoj pa vam je sve to bitnije nego to sto se Srbi prebijaju i lome im se glave od strane diktature u Srbiji? :dontunderstand:
Možda zato što su teme o prebijanju srbijanskih Srba teme o izmaštanim događajima i samim tim ne pripadaju Forumu Politika nego eventualno Forumu Književnost.Naravno ako zadovoljavaju kriterijume propisane tim forumom.

Back