Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

Ja se tim ne sluzim nego ti.I ti to dobro znas.
Kod mene je sve jasno,a i shvatam sta vi pojedini radite o sta vam je cilj,zato vam i smetam.
Iz mojih postova niko u Srbiji ne moze da bude uvrijedjen,osim onih koji se prave da su uvrijedjeni s ciljem pravljenja razdora medju Srbima.

ma ne ti si sva nevina i naivna ko francuska sobarica. :lol:

Ti ovde glumis ludilo.Jos ni na jedan post nisi odgovorila konkretno...Sve nesto okruglo,pa na cose.
ti ne treba da glumis.

takve kao ti uvek nadjem u nekom amaterskom pozoristu kada mi trebaju statisti :rotf:

i svi do jednog ili jeden mlataraju rukama kada govore i stalno kao papagaji samo jedno te isto ponavljaju :lol:

sta fali...ko je rekao da u srpskoj nema super sveta?

problem je nekoliko vas otpadnika koji cinite svima losu stetu svojim genijanostima :lol:
Mačak, postoji li to "dobra šteta" pa je potrebno da istakneš onu lošu?

Pa barem ti filozof, prefinjeni majstor stilskog izražavanja, da tako nešto kažeš... :lol:

to i ja kazem...trebalo je da se ne mesamo ni na jedan nacin i da zabarakadiramo granicu na drini.
Тако је, требало је да будемо паметни и да вас пустимо да забаракадирате границу између Бошњака на западу и Бошњака иза својих леђа, а не да будемо изманипулисани и трошимо снагу за ваш рачун, ако буде неких прерасподјела територија у БиХ рачунај да ће Санџак бити територијално повезан са сународницима из Босне.😎

Mačak, postoji li to "dobra šteta" pa je potrebno da istakneš onu lošu?

Pa barem ti filozof, prefinjeni majstor stilskog izražavanja, da tako nešto kažeš... :lol:
macak..opet koliko nikova imas :hahaha:

zivot nije kompromis jer razumni ljudi znaju da u necijoj misli nema uslovnosti. a misao je sustina zivota a ne samo zdranje, vitlanje patriotizmom ili slepo hodanje ka necemu neostvarljivom.

Тако је, требало је да будемо паметни и да вас пустимо да забаракадирате границу између Бошњака на западу и Бошњака иза својих леђа, а не да будемо изманипулисани и трошимо снагу за ваш рачун, ако буде неких прерасподјела територија у БиХ рачунај да ће Санџак бити територијално повезан са сународницима из Босне.😎

ne bismo ni imali problema da smo zabarakadirali granicu i da se nismo mesali u bosni.
bolje ti brini za svoj protektorat gde ce i kako ce, a ne za nasu rasku oblast.

Хајде да ти вјерујем, колико је званично било ваших јединица у БиХ?😎
Nema potrebe da budeš ironičan i postavljaš zelenoga smajlija 🤢 ne moj odgovor.
👇
Međutim, ja nebi o događajima u BeHa..kao vojnik i pripadnik HV nisam nikada kročio na njeno tlo
Kažem još jednom, nisam bio nikada tamo . I sada smatram da je Tuđmanova politika i klike oko njega u svezi BeHa bila pogrešna. Trebalo je najprije riješiti probleme na teritoriji RH...ono o čemu su govorili iskusni vojnici kao Tus i Stipetić a tek onda vidjeti što sa situacijom tamo.
☝️
A šta ste tražili u BiH u Brodu od marta 92 kad još rata u BiH nije ni bilo?

Sreća pa oni sada imaju pameti. Ne pada im na pamet spajanje sa BIH jer vide kako im sunarodnici tamo žive. Da te preduhitrim, da, ima fanatika i sada u Sandžaku ali u odnosu na 90. su beznačajna manjina

Sreća pa oni sada imaju pameti. Ne pada im na pamet spajanje sa BIH jer vide kako im sunarodnici tamo žive. Da te preduhitrim, da, ima fanatika i sada u Sandžaku ali u odnosu na 90. su beznačajna manjina
Како год, будите спремни на то при следећем преслагивању карата, нећемо више вадити кестење за ваш рачун.

macak..opet koliko nikova imas :hahaha:

zivot nije kompromis jer razumni ljudi znaju da u necijoj misli nema uslovnosti. a misao je sustina zivota a ne samo zdranje, vitlanje patriotizmom ili slepo hodanje ka necemu neostvarljivom.
Veliki ljudi priznaju kad izgovre glupost, a ti jednu "loša šteta" zatrpavaš novim glupostima? Kao Vučić!
Zar ti nisi iznad toga? Filozof i humanista, ljubitelj lepe književnosti? :lol:

Како год, будите спремни на то при следећем преслагивању карата, нећемо више вадити кестење за ваш рачун.
Hvala što ste nas spasili šaljući nam vaše ratne profitere
:mrgreen:

Dakle,Srbija bi propala i bila porobljena od strane Hrvata i Muslimana da nije bilo R. Srpske. Jer Srbi ovde u Srbji ne umeju da se bore pa bi mirno sedeli i čekali propast.S jedne strane, ovo je veliko omalovažavanje ljudi u Srbiji, s druge strane, ovo je primer podele na vas hrabre i nas dezertere, što jedino može ići u prilog neprijateljima svog srpskog naroda.

Nema potrebe da budeš ironičan i postavljaš zelenoga smajlija 🤢 ne moj odgovor.
👇

Kažem još jednom, nisam bio nikada tamo . I sada smatram da je Tuđmanova politika i klike oko njega u svezi BeHa bila pogrešna. Trebalo je najprije riješiti probleme na teritoriji RH...ono o čemu su govorili iskusni vojnici kao Tus i Stipetić a tek onda vidjeti što sa situacijom tamo.
☝️
A šta onda postavljaš Srbima pitanje šta su oni radili u BiH,kad su tvoji iz Hrvatske još prije došli u BiH?!

Dakle,Srbija bi propala i bila porobljena od strane Hrvata i Muslimana da nije bilo R. Srpske. Jer Srbi ovde u Srbji ne umeju da se bore pa bi mirno sedeli i čekali propast.S jedne strane, ovo je veliko omalovažavanje ljudi u Srbiji, s druge strane, ovo je primer podele na vas hrabre i nas dezertere, što jedino može ići u prilog neprijateljima svog srpskog naroda.
gCJlu9ytL5BqhV.jpg

Ne deli ovo i ne idi na ruku muslimanima.

Back