- Poruka
- 33.139
Kako da ne delim kad umem da čitam napisano?![]()
Ne deli ovo i ne idi na ruku muslimanima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da ne delim kad umem da čitam napisano?![]()
Ne deli ovo i ne idi na ruku muslimanima.
Dakle,Srbija bi propala i bila porobljena od strane Hrvata i Muslimana da nije bilo R. Srpske. Jer Srbi ovde u Srbji ne umeju da se bore pa bi mirno sedeli i čekali propast.S jedne strane, ovo je veliko omalovažavanje ljudi u Srbiji, s druge strane, ovo je primer podele na vas hrabre i nas dezertere, što jedino može ići u prilog neprijateljima svog srpskog naroda.
Jesi li već zaboravila da si muslimankakoje moje iz bosne?
napisah na pre nekoliko strana da me za bosnu zabole q, a taj post si citirala sve qmececi. vec si zaboravila?
Onda deli!Kako da ne delim kad umem da čitam napisano?
Nemoj. Nije vredno.dal da ih pretvorim u mucenike krste upoznavajuci ih sa marlonovim lingvistickim paklom![]()
Citirano Aleksa od strane članova, ja samo donela zaključak...Onda deli!![]()
Откуд ти то, зашто пројектујеш нешто што нико није рекао?Dakle,Srbija bi propala i bila porobljena od strane Hrvata i Muslimana da nije bilo R. Srpske. Jer Srbi ovde u Srbji ne umeju da se bore pa bi mirno sedeli i čekali propast.S jedne strane, ovo je veliko omalovažavanje ljudi u Srbiji, s druge strane, ovo je primer podele na vas hrabre i nas dezertere, što jedino može ići u prilog neprijateljima svog srpskog naroda.
Na koje Srbe misliš..ima vas više fela pa sam u nedoumiciA šta onda postavljaš Srbima pitanje šta su oni radili u BiH,kad su tvoji iz Hrvatske još prije došli u BiH?!
Da,da...tako bi zeljeli i vasa braca Bosnjaci.
Ali ostaviteim bar jedan putic da mogu lakse skoknuti po farmerke u Novi Pazar.![]()
Daj, nemoj meni toОткуд ти то, зашто пројектујеш нешто што нико није рекао?![]()
Хајде не бенави, како се код вас поставља предсједник општине, ко је најгласнији или имате изборе, то је тако смијешна и небулозна теза, хајде наведи неки примјер и презентуј гласове са локала.Pa verovatno su ovi iz Kg došli tamo da budu predsednici opština
![]()
Najglasniji i najveći Srbi su obično iz Srpske uz to sa najboljim politickim vezama. Tako se postavljajuХајде не бенави, како се код вас поставља предсједник општине, ко је најгласнији или имате изборе, то је тако смијешна и небулозна теза, хајде наведи неки примјер и презентуј гласове са локала.![]()
То ти је, кад супермодератор почне спамовати тему.Daj, nemoj meni to
![]()
Pa i vas ima više fela.Te Zagorci,te Dalmatinci,te Hercegovci,te Slavonci,i još nešto malo Ličana ne previše.Na koje Srbe misliš..ima vas više fela pa sam u nedoumici![]()
Na osnovu 40 napisanih strana, koliko pameti treba da se donese zaključak ili si previše subjektivan il selektivno ćoravТо ти је, кад супермодератор почне спамовати тему.
Не, сад озбиљно, да ли сам нешто пропустио, ја нисам прочитао ниједан упис на основу којег би се могао извући овај твој закључак, ево реци или цитирај конкретну спорну изјаву?!
И сама знаш да не иде тако, можда има истине у томе, али и даље се те везе протежу на домаће становништво, зашто они дају гласове некоме таквом то је питање за вас, не за нас.Najglasniji i najveći Srbi su obično iz Srpske uz to sa najboljim politickim vezama. Tako se postavljaju
![]()
Ukinuo si ti Garašanina, tj. ono što je on napisao baš te 1844.Грађанска Србија не коље Муслимане.
Требало би да примените грађански законик ! Уствари немате га !
Када га доносе крезубосрпскијанци ?
Србија га донела 1844.г., па сте нам га укинули 1944. са монархијом, имали шансе да га донесете 2044.г. ???
--
Ала сте много крезуби ...![]()
Takvi kupuju glasače, imaju nacina. Ćaci ekipa.И сама знаш да не иде тако, можда има истине у томе, али и даље се те везе протежу на домаће становништво, зашто они дају гласове некоме таквом то је питање за вас, не за нас.
Исто тако се може на основу тих 40 страна извући закључак да су ови са лијеве стране Дрине главни кривац за сва збивања у двадесетом вијеку и за сва зла која су задесила Србију, па се поставити исто питање да ли је неко превише субјективан или селективно ћорав кад то не види.Na osnovu 40 napisanih strana, koliko pameti treba da se donese zaključak ili si previše subjektivan il selektivno ćorav
![]()
Па ко су ти који су се продали, Бањалучани, Приједорчани или Шумадинци?Takvi kupuju glasače, imaju nacina. Ćaci ekipa.
nisam bio na vukovaru ne izmisljajTi si bio tamo pa si ih brojao jel" kapetane. Moram priznati...lijep si krug napravio od Vukovara do Mokošice![]()
u jna se islo po zavrsetku srednje skole.Nego da te priupitam, koliko si ti ono godina imao kad si bio u Mokošici 1992 god...u vrijeme kada ti tamo nisi ima što tražiti. Niti ti niti oni s kojima si bio u "društvu"
Prema vlastitom pisanju...nisi imao ni punih 19 god...dakle ni učkur na gaćama nisi znao vezati...
stanovi u jugoslaviji su bili u drustvenom vlasnistvu. postojali su nosioci stanarskog prava . svugde po jugoslaviji kako u ns tako i u zagrebu.ali znadeš sve o broju ubijenih Srba u Vukovaru i o tome koliko stanova je oduzeto.
u vukovaru je u prolece irnao elto ubijeno i nestalo do 200 srba. POSTOJE SPISKOVI SVEDOCANSTVA. niti jedan hrvatski civil!Koji su to bili a odazvali se ?
to su novosadjani, neki su starosedeoci odavno...Da li je to bilo domorodaćko stanovništo, starosjedioci ili dotepenci poslije 1945 god. i njihovi potomci...razna oklenderska, kamenjarska, brđanska i ina... japija ?
to je pickin dim za ono posleBudi vrlo oprezan kada meni govoriš o JNA...ja sam bio njenim pripadnikom do 07/1991 god...do vremena kada sam se vratio iz Slovenije.
ne znam za slovenijuTamo baš i nije bilo tako kao što se priča...istjeralo lovačko društvo.
Dravograd, Ormož...puno sam bolje upoznat sa događajima oko toga što je ista imala da napravi ili ne.
to znam odlicno. tu mi je u blizini sto se kaze, nedaleko nam je backa palanka a preko puta nje je odmah ilok. ilocani su isli u srednje skole u novi sad i znamo se sa njima iz tog doba.uključujući i događaje u Vukovaru.
ja sam bio u mokosici april pocetak maja 1992 kanjda... `Za razliku od tebe koji su ..kapetan u imenu ja sam bio po naređenju o unaprijeđenju/postavljenju.
i da ne zaboravim bio sam u Mokošici 06/1992 god.
najvece srpstvo je u srpskojNajglasniji i najveći Srbi su obično iz Srpske uz to sa najboljim politickim vezama. Tako se postavljaju
![]()
nemas nista osim te bedne mantre ''slobodane slobodane slaji nam salate '' ?