Zašto Tadić hoće Čanka,a neće Čedu?

Ne veličaš ti nikoga time što kažeš da se opredeljuješ za tu opciju kada imaš suštu suprotnost sa druge strane. Mi smo ukinuli mogućnost uzdržavanja. Predsednik bi bio izabran i da je samo troje izašlo na izbore. Ako imaš dvojicu sasvim suprotnih, ne znam ko tu koga veliča. Jednostavno je. Nije bio izbor između dvojice jednakih ili sličnih. U tom slučaju bi bilo manje strašno.

Ne veličaš ti nikoga time što kažeš da se opredeljuješ za tu opciju kada imaš suštu suprotnost sa druge strane. Mi smo ukinuli mogućnost uzdržavanja. Predsednik bi bio izabran i da je samo troje izašlo na izbore. Ako imaš dvojicu sasvim suprotnih, ne znam ko tu koga veliča. Jednostavno je. Nije bio izbor između dvojice jednakih ili sličnih. U tom slučaju bi bilo manje strašno.

Ali, da li su njegovi simpatizeri glasali za Tadića? Jesu.
Da li su svi, pa i Čeda, znali za koga će oni glasati? Jesu.

Čemu onda otvorena podrška koja nije iskrena? Neće čovek da pljuje, pa liže.

CICI, a ko je unajmio USA marketingshku agenciju za predsednichke izbore???
kRadikali, zar ne...i to placaju nekog iz Diavolo State...kakvo licemerje..a onda izlaze pred narod i zovu na krvoprolice , na rat sa istim tim from USA...o chemu ti...keve ti...

Ne vidim nista lose i da je SRS(Toma je rekao da su imali veci broj agencija da im organizuju kampaju) uzeo agenciju iz Amerike, ima i taj zapad dobrih stvari, samo mi uvozimo samo lose. A i iz toga se vidi da nisu suzeni kao Tadic i Ceda
Ajde mi molim te reci kada je SRS pozvao na "krvoprolice" i "rat sa Amerikom".
Lazi nekog drugog!

Samo složite kockice.
.

CICI,
realne kockice izgledaju ovako...
BoTini racionalni glasachi ce glasati za Chedu 11.05...a njihova uprazhnjena mesta BoTa ce popuniti sa proevropskim glasachima DSS NS i malim brojem SPS...jer ce vecina glasachkog tela DSS i NS biti pocepana i podeljena u DS i Radikale...
Ja sam glasao redovno za BoTu do njegovog nastupa kod Olje B...posle te emisije moj glas ide verovatno Chedi..."Ono", tj. onakvo ponashanje sebi vishe ne mozhe da dopusti ni Musavi...

CICI,
BoTini racionalni glasachi ce glasati za Chedu 11.05...a njihova uprazhnjena mesta BoTa ce popuniti sa proevropskim glasachima DSS NS i malim brojem SPS...jer ce vecina glasachkog tela DSS i NS biti pocepana i podeljena u DS i Radikale...
Ja sam glasao redovno za BoTu do njegovog nastupa kod Olje B...posle te emisije moj glas ide verovatno Chedi..."Ono", tj. onakvo ponashanje sebi vishe ne mozhe da dopusti ni Musavi...

Ne zameri mu! U panici je.:D

Inače, ona spodoba masne kose O.B. bi izludela svakoga svojom neprofesionalnošću.

Ne vidim nista lose i da je SRS(Toma je rekao da su imali veci broj agencija da im organizuju kampaju) uzeo agenciju iz Amerike, ima i taj zapad dobrih stvari, samo mi uvozimo samo lose. A i iz toga se vidi da nisu suzeni kao Tadic i Ceda
Ajde mi molim te reci kada je SRS pozvao na "krvoprolice" i "rat sa Amerikom".
Lazi nekog drugog!

Znachi...Toma uvozi sve shto je dobro sa zapada...a ostali uvoz je losh...Josh jedno licemerje...
po pitanju krvoprolica i...napisah ti danas...nauchi da chitash izmedju njihovih redova...

npr.
Kosovo cemo vratiti...kako?
Mi i Rusi...shta?
itd...itd...

CICI,

To za koga ćeš da glasaš je samo tvoja i ničija više briga. Ostavi ipak prostora da "BoTini racionalni glasachi", ali i svi drugi građani ove zemlje sami odluče za koga će glasati. O LDP-u, imam mišljenje i moj glas ne bi dobili sve da me odvedu na giljotinu. To ne znaći da ću da idem od teme do teme i proganjam njihove glasače. Većina stvari u današnjem svetu usled pogubnog delovanja mejnstrim medija izgleda onako kako neko moćan želi da ih predstavi - to je glavni razlog zašto svoje stavove formiram na osnovu alternativnh izvora informacija i kritičkog sagledavanja svega što me okružuje.

Znachi...Toma uvozi sve shto je dobro sa zapada...a ostali uvoz je losh...Josh jedno licemerje...
po pitanju krvoprolica i...napisah ti danas...nauchi da chitash izmedju njihovih redova...

npr.
Kosovo cemo vratiti...kako?
Mi i Rusi...shta?
itd...itd...

Naravno, potpuno se slažem s tobom. Rekoh već napred, ali nije na odmet ponoviti: šta oni drugo mogu da ponude Srbiji? Ništa osim rata i bede. Njihova politika se i zasniva na "potresima". Žao mi je svih ovih ljudi koji naivno misle da su se oni promenili i da su sada drugačiji. Nisu, samo su se "našminkali", prave veće pauze u prostačkim nastupima, pa se to malo zaboravi. Oni su katastrofa za Srbiju. U pravom smislu te reči. A njihovim stopama je krenuo i DSS, na žalost.

svakako je vecina DS-ovaca blizza LDP-u nego danashnjem DS-u i Tadicu

CICI...u ovom je poenta...
a zashto...
Zato shto Koshtunjavi dr Mloha godinu dana ga qara, ucenjuje....i sad, tj. juche blati po DS-u, a BoTa cuti...to utiche na moj glasachki racionalni ego, kao i na bilo chiji ko glasa za DS...jer ...imam utisak, da bi BoTa pre napravio novu Vladu sa DSS i NS nego sa LDP-om...ako mu se pruzhi takva shansa...

Meni je grozno da se te dve partije toliko glože. Zato mi je zasmetalo Čedino ponašanje. U prvom krugu sam glasala za Čedu. Nisam mislila da će pobediti, ali sam želela i nadala se da će dobiti više glasova i tako čvrknuti u glavu Tadića i DS kako bi shvatili da ne mogu da se ponašaju bezobzirno kako nekada čine. Stvarno umeju da u*****ju stvar bez potrebe. Dopadaju mi se, da upotrebim te reči, neki ljudi koji su stali uz Čedu i neki stavovi koji su bili izrečeni. A dopala mi se i buka oko njega. Naročito što dolazi sa strane koju ja ne volim. U drugom krugu sam bez pogovora bila za Tadića i izlaženje na izbore. Nisam videla opciju i ne shvatam ni danas kako neko može u onakvoj situaciji da ima dilemu. Zato ne shvatam Čedu. Nije bio on u pitanju, već država.

Kako je LDP-u uspelo da za ovako kratko vreme napravi jaku stranačku infrastrukturu u zemlji, dobije toliko prostora u medijima? Potroši toliko para u dve kampanje. Neka bude da sve ostale finansira Mišković i slični, ali KO finansira LDP? Da napomenem da je poslednja iole uspešna nova stranka u Srbiji bila Karićeva...

Meni je grozno da se te dve partije toliko glože. Zato mi je zasmetalo Čedino ponašanje. U prvom krugu sam glasala za Čedu. Nisam mislila da će pobediti, ali sam želela i nadala se da će dobiti više glasova i tako čvrknuti u glavu Tadića i DS kako bi shvatili da ne mogu da se ponašaju bezobzirno kako nekada čine. Stvarno umeju da u*****ju stvar bez potrebe. Dopadaju mi se, da upotrebim te reči, neki ljudi koji su stali uz Čedu i neki stavovi koji su bili izrečeni. A dopala mi se i buka oko njega. Naročito što dolazi sa strane koju ja ne volim. U drugom krugu sam bez pogovora bila za Tadića i izlaženje na izbore. Nisam videla opciju i ne shvatam ni danas kako neko može u onakvoj situaciji da ima dilemu. Zato ne shvatam Čedu. Nije bio on u pitanju, već država.

Eh, sad, država. Hoćeš da kažeš da bi da je pobedio Nikolić država nestala. Ja vidim da se država umanjuje i nestaje pod vladavinom onoga koji nam je obećavao " I Kosovo i EU". Ispade nijedno.

Kako je LDP-u uspelo da za ovako kratko vreme napravi jaku stranačku infrastrukturu u zemlji, dobije toliko prostora u medijima? Potroši toliko para u dve kampanje. Neka bude da sve ostale finansira Mišković i slični, ali KO finansira LDP? Da napomenem da je poslednja iole uspešna nova stranka u Srbiji bila Karićeva...

CICI...
vidim ja da u tebi chuchi Koshtunjavi dr ...
a ko finansira kRadikale...ubedljivo najjacha predsednichka kampanja ( sa cash strane)...
ko finansira DS kampanju...hocesh da ti kazhem...
Babo Mishkovic...jer ce mu DS biti odstupnica ako 11.05. ne pobede proAzijati na izborima...
a kad si vec kod Karica...pitanje...kome je bilo u interesu da on bude politichki jak???
znash odgovor...?

CICI...
vidim ja da u tebi chuchi Koshtunjavi dr ...
a ko finansira kRadikale...ubedljivo najjacha predsednichka kampanja ( sa cash strane)...
ko finansira DS kampanju...hocesh da ti kazhem...
Babo Mishkovic...jer ce mu DS biti odstupnica ako 11.05. ne pobede proAzijati na izborima...
a kad si vec kod Karica...pitanje...kome je bilo u interesu da on bude politichki jak???
znash odgovor...?
Dobro je da daleko vidiš :D
Razvodnjavaš priču, pitajuće mene. Meni je sve jasno, ali tebi nije.
LDP nije imao samo jednu uspešnu kapmanju s 5%. LDP se stvorio na političkom nebu. Ko ih je stvorio? Još ako uspeš da se setih Čedinih politički stavovi tamo u drugoj polovini devedesetih možda na kraju i povežeš sve.

CICI...u ovom je poenta...
a zashto...
Zato shto Koshtunjavi dr Mloha godinu dana ga qara, ucenjuje....i sad, tj. juche blati po DS-u, a BoTa cuti...to utiche na moj glasachki racionalni ego, kao i na bilo chiji ko glasa za DS...jer ...imam utisak, da bi BoTa pre napravio novu Vladu sa DSS i NS nego sa LDP-om...ako mu se pruzhi takva shansa...
:rotf:
''Живимо живот брзих интеграција.
Мени не треба ничија подршка, док имам Кораћа и Батића..
Само да цензус пре-пре-пре-ђем јаааа...
Чедевара ја се зовем....''' :mrgreen:

KO finansira LDP? .

svakako to nije Mishkovic sa imperijom Delta, koji je jedini privredni mag u danashnjoj Srbiji....to je bash cool biti jedini na trzzishtu :lol: i placati premijeru sa 8% birachkog tela i srpskom Cezaru sto gradi puteve kroz vukoyebine za poziciju "one and only"...malo gurnesh i DS da cute, i tako :D

a pitanje ti nije na mestu, zna se da je LDP jedini naslednik imperije zvane "Zemunski klan" :lol: :lol: :lol:

Dobro je da daleko vidiš :D
Razvodnjavaš priču, pitajuće mene. Meni je sve jasno, ali tebi nije.
LDP nije imao samo jednu uspešnu kapmanju s 5%. LDP se stvorio na političkom nebu. Ko ih je stvorio? Još ako uspeš da se setih Čedinih politički stavovi tamo u drugoj polovini devedesetih možda na kraju i povežeš sve.

vidim ja CICI dalje nego shto mislish...
ne razvodnavam ja storiju...nego ti...nikako da chujem ..Ko finansira DS...Babo Mishkovic???
kome je sve jasno...a kome ne...izbori ce svima pokazati...i tebi i meni...sigurno da ce BIG Mac koalicija uzeti vece parche kolacha od Chede...samo ...kako onda...posle 11.05.?
sa Chedom ili bez ( u shta ja lichno sumnjam da ce BoTa moci da bira) ???
ili svi u opoziciju...jer BoTa i Cheda ne mogu da se dogovore kao Mloha i Tadic januara 2004 !!!

:rotf:
''Живимо живот брзих интеграција.
Мени не треба ничија подршка, док имам Кораћа и Батића..
Само да цензус пре-пре-пре-ђем јаааа...
Чедевара ја се зовем....''' :mrgreen:

svakak chast na tvojoj zhelji za pevanjem...ali za taj sport treba imati i SLUHA...brzo na chas muzichkog...:lol:

Back