ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Sve je ucestalije dajezena starija u vezi od muskarca . Otkud sada to ? Da li muskarci traze iskusne zene ili zene namamljuj mlade muskarce sa idejom odgoja tj preodgoja u roba ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer su glupi i pickopacenici.Sve je ucestalije dajezena starija u vezi od muskarca . Otkud sada to ? Da li muskarci traze iskusne zene ili zene namamljuj mlade muskarce sa idejom odgoja tj preodgoja u roba ?
Zamerice mi možda neko, ali meni je ovo psiholoski problem. Ne mogu na to da gledam kao na normalnu pojavu. Pričam o velikim razlikama u godinama, isto tako mislim i o muskarcima sa klinkama. Ali uvek mogu da čujem suprotno mišljenje.
zato sto nisu normalniSve je ucestalije dajezena starija u vezi od muskarca . Otkud sada to ? Da li muskarci traze iskusne zene ili zene namamljuj mlade muskarce sa idejom odgoja tj preodgoja u roba ?
гледам ове што су јурили старије као млађи сада шетају клинке
и ожењени старијим такође
каже пре га палило старије, сад млађе
Starije i zrele su zanimljive kad si mladji.Eto. Kako to objasniti, mlađahnog drmali kompleksi, starijeg kriza srednjih godina. Čitav život u hormonskom disbalansu.
Mene nikako ne privlace te starije, ono, psihicki pre svega. Primetio sam da se bolje slazem sa devojkama 3-5 godina mladjim od mene, tu smo, na istom nivo psihicke zrelosti. Nemam ja mnogo sta da ponudim nekoj starijoj osim malo rekreacije, a cisto fizicko razgibavanje me nesto ne zanima.
Znaci tamo 40-te najbolje godineMuskarac od 30 je zreo kao devojka od 20![]()
Muskarac moze da plodi i sa 70. Dakle priroda je dozvolila da je ovo obratno u redu...