Zasto sve cesce

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
cure idu bez decka na more?

Sta mislite jel se one na moru negde degenjaju ko krave sa isto tako slobodnim tipovima cim se malo napiju.

Da se odmah ogradim, nemam curu koja mi to radi. Jedna je jednom to jos preko zime samo napomenula tako da nismo ni prolece docekali, a kamoli leto.

Sa muskarcima kao sto sam ja nema zayebavanja.

Zato sto nisu nasle materijal za udaju. Ne smatraju da je u pitanju ozbiljna veza pa nemaju ni potrebu da provedu svaki momenat tih desetak dana sa deckom.

A mozda ih i pomalo gusi veza pa hoce da se malo odmore i opuste.

Ovo su moji razlozi zasto ne bih otisao sa devojkom na more.

Poslednja izmena:
ja sam pravo da ti kazem dobri sinke
razocarat u te zene

de su djevstvenice izumrle :O

Ja sam i razocaran i ne verujem ni jednoj vise. Doduse ja verujem za neku vezu neobaveznu ili kratku, ali za brak ne. Mislim da se sve jebbu okolo i da novce sve sebi vuku.

- - - - - - - - - -

Zato sto nisu nasle materijal za udaju. Ne smatraju da je u pitanju ozbiljna veza pa nemaju ni potrebu da provedu svaki momenat tih desetak dana sa deckom.

A mozda ih i pomalo gusi veza pa hoce da se malo odmore i opuste.

Ovo su moji razlozi zasto ne bih otisao sa devojkom na more.

I meni se to cini. I onda ko ga jebbe, neka trpi ako oce ako ne nikom nista. E ali koji je gust odjebat takve zene, ljudi moj koja je to faca zabezeknuta, jer misle da su svi papci i da ce one biti tu koliko one zele. :)

Ja sam i razocaran i ne verujem ni jednoj vise. Doduse ja verujem za neku vezu neobaveznu ili kratku, ali za brak ne. Mislim da se sve jebbu okolo i da novce sve sebi vuku.

- - - - - - - - - -

I meni se to cini. I onda ko ga jebbe, neka trpi ako oce ako ne nikom nista. E ali koji je gust odjebat takve zene, ljudi moj koja je to faca zabezeknuta, jer misle da su svi papci i da ce one biti tu koliko one zele. :)

Mjok odes i ti sam i svaki dan pravis selfi sa drugom ribom pored sebe.

a stupati u seksualne odnose samo sa razvedenim odgovornim majkama koje drze do sebe
takve se ne zajebavaju sa rizicima . naci tako je sve je tako ko sto kazem

U vecini su one ok ili se puno manje jebbu, ali znas onda da u paketu dobijes i vece troskove zbog njene dece. Kako god okrenes ona i deca su joj na prvom mestu a ti si tu kao potrosna roba. Mislim svaka ce ti pokusati prodati foru, ali padne na par caka.

cure idu bez decka na more?

Sta mislite jel se one na moru negde degenjaju ko krave sa isto tako slobodnim tipovima cim se malo napiju.

Da se odmah ogradim, nemam curu koja mi to radi. Jedna je jednom to jos preko zime samo napomenula tako da nismo ni prolece docekali, a kamoli leto.

Sa muskarcima kao sto sam ja nema zayebavanja.

Da si nasao devicu, ona ne bi sama na more isla... doduse ta ne bi ni znala da ceni tvoja velika jaja i dobro torbanje, jer ne bi znala sta je to... al' na more bez tebe ne bi isla... sa njom bi i jesen docekao...

Back