Zašto supruga ne daje?

da oprosti narod shto chita ali na takav stav sigurno netje navlazhiti

asias got talent indonesia GIF
Neće na stav, ali hoće na priču oko toga Č:P

Isto i muškarci. Njoj se hoće, a on gleda utakmicu..
Jednom se desilo da sam radio ceo dan i nisam stigao ni da jedem,i krenem za Srbiju,500 km samo da bih bio sa njom.
Ulazim u stan,a na stolu hrane tople u izobilju.Po nekom automatizmu,sedam za stol,a ona me gleda, onako izazovno,i kaže; "...a ti bi prvo da jedeš?"
Ma ebeš hranu,ebeš to što si jeo prošli dan,ebeš umor,ebeš posao,daljinu,vožnju...
Prvo ona,sve drugo je nebitno...

Poslednja izmena:
Jednom se desilo da sam radio ceo dan i nisam stigao ni da jedem,i krenem za Srbiju,500 km samo da bih bio sa njom.
Ulazim u stan,a na stolu hrane tople u izobilju.Po nekom autizmu,sedam za stol,a ona me gleda, onako izazovno,i kaže; "...a ti bi prvo da jedeš?"
Ma ebeš hranu,ebeš to što si jeo prošli dan,ebeš umor,ebeš posao,daljinu,vožnju...
Prvo ona,sve drugo je nebitno...
Tako to i treba.

Жене у браку не дају.

Не дају већ узимају.

Узимају мушкост свом супругу. Узимају, узимају, узимају, док он тотално не остане без своје мушкости.

И кад му коначно узму сву мушкост, и натерају га да пишки седећи, е, тек онда постану задовољне својим резултатом.
🤣
Znam ovakvih primjera🤣

Ok,...ja sam samo rekla, da ukoliko ženi nije do se.xa, treba to i da kaže.
Muškarac ukoliko nije re.tard ili ne daj bože siledžija, trebao bi ispoštovati.
Ti ukoliko aludiraš na nešto drugo,...izvoli, pa objasni.

Ti i dalje tjeraš po svome.. kakav je sex ako je na silu?
Zna se zašto i kako nekome nije do sexa i tu ne treba biti nikakav retard i siledžija da se ne razumije i ne shvati.
Izvini, tvoje mišljenje i konstatacije u ovoj temi su uvod u nekakav amonizitet i odbojnost prema muško-ženskim vezama. Zapravo, više je riječ (a i upute) kako uništiti svaku iole normalnu vezu žene i muškarca.
Retardi, siledžije.. zna se dobro gdje im je mjesto. :rtfm:

Poslednja izmena:
Nikad se više nije pričalo o skladu , razumjevanju i podrzavanju kao u ovom vremenu!

A kad vidimo šta se sve dešava stižem utisak da teoriju svi znamo a praktično smo sve veći duduci

A sto je to tako ?
Da.. moguće. Danas svega ima, pa i to da smo svi duduci :mrgreen: Ne znam, moguće.. ako ćeš obraćati pažnju na takve, normalno da nećeš vidjeti neke druge, sasvim suprotne od tih, tih.. ;)

Cini mi se da kod zena postoje psiholoski faktori koji su preduslov za strast, vise nego kod muskaraca, poput toga da je opustena, fascinacija, drama u smislu neizvesnosti, ambijent, okolnosti i td..
Brak po formi to ne omogucava. Upuceni jedno na drugo.
S druge strane, brak takodje podrazumeva monogamiju i tu je problem sa brakom.
E sad, ocekuje se da se to prevazilazi, i prevazilaze ga ljudi koji su sposobni za sire sagledavanje svog partnera. To su brakovi gde se dubljim upoznavanjem ljudi vezuju jos vise, a ne da se razocaravaju zato sto je neko ljudsko bice sa potrebama. Zato je i bitno da nema granica a ne da se postavljaju.
Naravno, to je ono gde je kontinuirano to da zena odbija muza u krevetu a ne s vremena na vreme, jednostavno je umorna. To bi trebao i muskarac.
Ako dodje do toga? Mislim da ima svo moralno pravo da trazi drugu partnerku. I ne, nije nikome duzan da prilaze brakorazvodne papire, jer ako druga strana ne smatra da je seks bitan u braku, niti stvar "duznosti" tako i ova strana ne treba da ostavlja svoj zivot: decu, imovinu i td...
Drugim recima, svede se na: hoces, neces? Lako cemo.
S druge strane, to cesto i stvori onu dramu koja moze da osvesti drugu stranu, kad shvati da moze da izgubi to...

Cini mi se da kod zena postoje psiholoski faktori koji su preduslov za strast, vise nego kod muskaraca, poput toga da je opustena, fascinacija, drama u smislu neizvesnosti, ambijent, okolnosti i td..
Brak po formi to ne omogucava. Upuceni jedno na drugo.
S druge strane, brak takodje podrazumeva monogamiju i tu je problem sa brakom.
E sad, ocekuje se da se to prevazilazi, i prevazilaze ga ljudi koji su sposobni za sire sagledavanje svog partnera. To su brakovi gde se dubljim upoznavanjem ljudi vezuju jos vise, a ne da se razocaravaju zato sto je neko ljudsko bice sa potrebama. Zato je i bitno da nema granica a ne da se postavljaju.
Naravno, to je ono gde je kontinuirano to da zena odbija muza u krevetu a ne s vremena na vreme, jednostavno je umorna. To bi trebao i muskarac.
Ako dodje do toga? Mislim da ima svo moralno pravo da trazi drugu partnerku. I ne, nije nikome duzan da prilaze brakorazvodne papire, jer ako druga strana ne smatra da je seks bitan u braku, niti stvar "duznosti" tako i ova strana ne treba da ostavlja svoj zivot: decu, imovinu i td...
Drugim recima, svede se na: hoces, neces? Lako cemo.
S druge strane, to cesto i stvori onu dramu koja moze da osvesti drugu stranu, kad shvati da moze da izgubi to...

Ćemu onda uopšte brak ako nemaju kondiciju za monogamiju ?

Brak ae temelji na ljubavi izmedju cojeka i žene i vjernost ili ti monogamija se podrazumeva

🤷🏻‍♀️

Izvini, možda se ja ne pronalazim u ovoj temi.. kao što sam već rekao..ne slažem se da smo svi "tu negdje".. vjeruj, ni blizu.
Naravno da znam da ima mnogo neshvaćenih i poniženih žena danas, ali zašto ne bi bilo i onih drugih, a ima ih.. doslovno žive kao princeze, voljene i mažene, poštovane i obožavane.. ali, kako stvari stoje,to je za neku drugu temu.

Back