Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.815
Ko kaže da tad i ona privlači njega?Ne daje onda kad je suprug vise ne privlaci seksualno, ako cemo iskreno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko kaže da tad i ona privlači njega?Ne daje onda kad je suprug vise ne privlaci seksualno, ako cemo iskreno.
zdravo brigadiru nas.Inače na ovu temu su trebale žene da daju odgovore ali nisu stigle od papučarske brigade.![]()
oooo ljubavi moja tajna...Ćemu onda uopšte brak ako nemaju kondiciju za monogamiju ?
Brak ae temelji na ljubavi izmedju cojeka i žene i vjernost ili ti monogamija se podrazumeva
![]()
Naravno ovo je moje mišljenje na osnovu dosadasnjeg iskustva. Nisam u braku ali sam u višegodisnjoj vezi i živimo zajedno.Dobro jutro
Kao sto naslov kaže, a muškarci to koriste kao glavno opravdanje za varanje supruge
Ona ne daje kad on traži
A sigurno su i tražile i davale ali eto uvuku se obaveze, djeca, pos’o, kuća
Sve se to promijeni
Ko je kriv (a možda nema krivca) kad ona kaže boli me glava ?

Ko kaže da tad i ona privlači njega?
Ciao, ciao...!Onda se kaźe: “Ciao Bella!” pa se ode dalje.
Tad se naredni ulov obavezno provede pored, pod bilo kakvim izgovorom.Ciao, ciao...!![]()

Zašto supruga ne daje..?
Ta ne, ali mnoge ,da.
A ta, što ne daje.. vjerovatno da i nema kome![]()
Zenama sex sluzi da bi dosle do potpisa i eventualno deteta. Potpis joj je garancija sigurnosti u zivotu i cinjenica da joj razvodom uzimate sigurnost pojacava zensku sujetu na maksimum i dovodi do izuzetno velikih problema u onim trenucima kada muskarac tim razvodom hoce da klikne na undo dugme. Dete ionako ni jedan sud nece ostaviti muskarcu nego ostaje njoj i ovako i onako tako da ona na njega gleda kao kao na pecat pored potpisa. (znate onaj klip, a gde je ovde pecat). Brak bez deteta nije bas neka sigurnost.
E sad, zasto one ne kapiraju da uzimala-davala filozofijom nesto mogu da postignu u braku meni nije bas najjasnije. Ta poluga nesumnjivo funcionise u vezi ali u braku covek kad tad ukapira da je besmisleno samo da daje kad nista ne dobije zauzvrat. Moja recimo nikako da ukapira da se nisam ozenio iz potrebe da mi neko kuva i pere.
Odakle ti info ?

Istekao joj mandat,
na svake 4 godine ili promeniti ženu, il se svojoj ponovo udvarati , ništa nije doživotno ( ako se ne održava kako treba)

Da.. treba pitati, razgovarati.Shta je Neno?
pa pitam.......![]()
Tako se rešavaju sve dileme, problemi, nedoumice, nesporazumi..
Zasto?ovo je grozno
Previse je ovo mek forum.Zene "odavde" su barem na papiru konzervativnije, i ne pricaju o mazenju klice
može biti puno toga al me mrzi da kucamDobro jutro
Kao sto naslov kaže, a muškarci to koriste kao glavno opravdanje za varanje supruge
Ona ne daje kad on traži
A sigurno su i tražile i davale ali eto uvuku se obaveze, djeca, pos’o, kuća
Sve se to promijeni
Ko je kriv (a možda nema krivca) kad ona kaže boli me glava ?
))