А где да нађем блиске људе, у крчми?Pa sta trazis ku... ovde i samo kukumaces,kao neka baba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А где да нађем блиске људе, у крчми?Pa sta trazis ku... ovde i samo kukumaces,kao neka baba.
Pa ti ne volis bliskost i mrzis ljude.А где да нађем блиске људе, у крчми?
А где да нађем блиске људе, у крчми?
Ја волим блискост и блиске људе али мрзим непознате и неблиске људе.Pa ti ne volis bliskost i mrzis ljude.
Јел ми је одавде неко близак? Одавде се још ни са ким нисам упознао. Писао сам чак и о форумском окупљању и отприлике ништа.Ti pišeš na forumu. Ovde tražiš neku blisku osobu. Zatim pišeš da ti niko od nas nije pomogao.
Зато што је газда неко непознат а треба да имамо врло присне односе тако неблиски.Zašto bi tebi bio problem da odeš u neki kiosk npr i javiš se na oglas u kome traže radnika?
Ко ће да ме научи да радим и упути у то како функционише посао, неко неблизак?"Skroz dobra pekara" stalno traži radnike. Ne moraš da budeš pekar ako to ne znaš da radiš. Možeš da radiš u prodaji. Plate su im dobre.
Јесам али тако што сам се ја бранио од туђих узнемиравања.Pisao si negde i da upadaš u svađe, da li te zbog toga kolege ne vole?
Ја то не знам. Значи, треба да будем незапослен. Ако нисам знао да са другим људима идем на журке или ако нисам знао да приђем девојци, како се онда очекује да то знам? Нисам ишао ни ради себе а баш ћу да знам ради неког нужног зла. Невин сам, како онда да не будем и незапослен? Писао сам АИ, она каже да нема могућност да запошљава.Ti treba sam da tražiš posao, toliko ljudi je bilo nezaposleno, pa su našli posao.
Зато што је газда неко непознат а треба да имамо врло присне односе тако неблиски.
Ко ће да ме научи да радим и упути у то како функционише посао, неко неблизак?
Значи, треба да будем незапослен. Ако нисам знао да са другим људима идем на журке или ако нисам знао да приђем девојци, како се онда очекује да то знам? Нисам ишао ни ради себе а баш ћу да знам ради неког нужног зла. Невин сам, како онда да не будем и незапослен? Писао сам АИ, она каже да нема могућност да запошљава.
Kako ovde moze neko da ti bude blizak,ili ne blizak?Ја волим блискост и блиске људе али мрзим непознате и неблиске људе.
Како то "само"? То је неко ко ти нарушава приватност, то ти је ауторитет, гледа какав си, наређује ти.Зашто би био близак са непознатим човеком који ти је само шеф?
Некад никад не дође до тога и шта тад?Сви ми који радимо и који смо радили, нисмо били одмах блиски ни са шефовима ни са колегама.
Пријатељски однос долази касније, после пар месеци од почетка рада у тој фирми.
Колеге ће да само да сваљују свој део посла, да те наводе на грешке, и да те уче тако све док се не испостави да је тако погрешно. Ја сам тако прошао.Колеге ће те научити да радиш свој део посла. Ни са њима не можеш одмах да будеш близак.
Ако ти нађу посао то је онда добро.Можеш да будеш незапослен и да примаш новчану помоћ од Центра за социјални рад. Али после годину дана или две, они ти траже посао и мораш да радиш ако си здрав.
То је неко ко ти нарушава приватност, то ти је ауторитет, гледа какав си, наређује ти
Колеге ће да само да сваљују свој део посла, да те наводе на грешке, и да те уче тако све док се не испостави да је тако погрешно. Ја сам тако прошао.
Зато што су такви шефови уобичајено. А такви буду и радници. Зашто бих ја то трпео?Kako ti šef narušava privatnost? Zašto bi ti naređivao? Mirnim tonom se kaže ko šta treba da radi.
Зато што знам какви су људи, то само зна за гажење, подметање ногу и насиље и ни за шта више.Kako ti znaš unapred da će takve biti kolege na nekom drugom poslu? Zašto ti ne bi pomogli?
Ти си имала среће, ја немам и зато нећу да радим.Kada sam počela da radim pomogao mi je šef jednog Odseka, kasnije sam ja pomagala drugim kolegama. Nikoga nisam navodila na grešku.
Ја сам у праву.I sada zaista, zaista prekidam svaku komunikaciju sa tobom. Sve vreme si negativan. Sa takvim stavom teško da ćeš naći i devojku i dobar posao i prijatelje.