Zasto su teorije zavere tako mnogo popularne u Srba ?
Pišem seminarski rad na tu temu
pa me intersuje šta korisnici foruma o tome misle ?
Pišem seminarski rad na tu temu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Због улоге вечите жртве а без икакве идеје и напора да се одатле изађе.
Pišem seminarski rad na tu temupa me intersuje šta korisnici foruma o tome misle ?
Na koje teorije mislis?
Vanzemaljci i gusteri su skoro kao religija. Sajentolozi imaju takvu pricu kao deo vere.
Те смо јунаци, те смо жртве. Те би велику Србију на земљи, те би небеску.
И роткве стругане.
Pišem seminarski rad na tu temupa me intersuje šta korisnici foruma o tome misle ?
А не може и једно и друго.
.
Како си у раду дефинисао?
Шта је дефиниција "тероије завере"?
.
Не постоје код Срба било какве ТЕОРИЈЕ завере - постоје само ЗАВЕРЕ које буду раскринкане...........
Зато што смо гологузија и 75% народа је смеће . . .
Zato što su mnogo gledali holivudske filmove a kao pljuju poguban uticaj istog.
Samo kriminalci pljuju po UDBA.Našim ljudima je usađena neka mržnje prema policiji,BIA,RDB i o njima se piše teorije zavera.
Ne americke filmove toliko, koliko meskicke i spanske serije (& ostale) tipa kad su sve zavere uperene protiv neke junakinje kao sto je Kasandra, Ljovisna, Marisol i td., a ona je ustvari bogata naslednica ili tako nesto nerealno.
Tu je koren svih tih pogubnih uticaja pa i na muskarce jer us i oni gledali u velikom broju npr. Kasandru.
Pa da, generalno razni filmovi i serije utiču da ljudi misle da je tako u stvarnosti. Tako na primer holivudski film napumpa da je CIA neki bog na zemlji koji sve kontroliše,dakle tako stvore sliku političke zavjere a preko španskih i turskih serija počnu da misle kako im brat i sestra rade o glavi pa sikirče proradi.