Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 78.590
Misliš na virtuelni tenk koji će da me progoni po društvenim mrežama?Ma ćuti čoveče , nemoj na tebe da pošalje "ultimativno borbeno vozilo" iz njegovog instituta![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na virtuelni tenk koji će da me progoni po društvenim mrežama?Ma ćuti čoveče , nemoj na tebe da pošalje "ultimativno borbeno vozilo" iz njegovog instituta![]()
Vidji, zločin je bombardovati bilo koga. Ali bombardovanje samo po sebi ne znaci da odredjene države mrze, samo su to vidjeli kao jedini način da sklone Milosevica.
Pitanje da nije bilo bombardovanja da li bi Milosevic ikad pao.
Niko to nije video kao način sklanjanja određene ličnosti, u ovom slučaju Miloševića, već kao jedino i isključivo uklanjanje politike koju je ta ličnost vodila
Koja politika? Milosevic nije imao politiku on je bio populista, autokrata. Kom*njara ateista ko je dao kriminalcima da vode glavnu rijec u drzavi, dao narod turbofolk i igara i bukvalno sve uradio da bude opstao na vlast.
Imaš li još koju floskulu da izbaciš
Ništa od toga što si pobrojao ne nastaje za par godina.. sve je to od ranije postojalo
Svi krimninalci, uz par komada ovde tek stasalih došli su nam, pogodi odakle .
Baš čudno da su ordinirali po ulicama Beograda, a ne svoj testesteronski naboj praznili po "bojišnicama diljem biše im domovine"
Autokrata koji je dozvolio da mu po državi špartaju agenti BND-a kao Đinđić i Drašković?
Pa zar nije Milosevic ubio nacelnika MUP-a Radovana Stojicica Badza? Pa Stambolica i jos ko zna koliko?
Sto bi sklonio oponente poput Draskovica/Djindjica/Seselja koji mu nijesu bili prijetnja, a kad Djindjic mu je prijetnja postao - morao je da bjezi u CG?
Slobo je vladao od 87' on je otvorio vrata haosu i vladao kao Atila u nekoj varvarskoj apokalipsi, bez ikakve vizije samo rokanje.
ne postoje teorije zavera
postoje samo indicije i zavere
ne postoje teorije zavera
postoje samo indicije i zavere
Ima istine u tome sto Srbi generalno primaju sve najgore sa zapada, a dobre stvari ne primaju.
guslar1389
sta je smesno, ajd mi ti nadji hit kao ovaj u svetu? zavera, samo amerika ovo ima, i zato ja zivim u USA! - najjaci smo! da nemaju kinezi ovu muziku? imaju moj q.
slusaj i placi...
nego ko? ajdfe nemoj da vas razbiemo, nato, znj fasciklaВи?
Нарочито Ти и 349,999,999 Амера
nego ko? ajdfe nemoj da vas razbiemo, nato, znj fascikla
jok, nego zbogbiznisapljacke, ne se pravis budala
"Privatizing" Kosovo: The Madeleine Albright Way
Americans Who Helped Free Kosovo Return as Entrepreneurs
da bi oteli rudna blaga, telekomunikacije, energetiku, sve, a siptari ce ostati goli kao pistolji
klasicna pljacka samo je iskoriscen nato i smrdo eu-tropa, u privatrne svrhe, i zato im sledi ras-pad i ukidanje, rusi ce se postarati za bezmudice, a onda ce da nam vrate ili plate sve sa kamatom,
SURbel
Možda i na domaće muslimane koji su sami sebe tada uglavnom nazivali Turcima. Nemam ništa ni protiv tako integrativnog pristupa . Ali kada primeniš takav pristup tj da su islamizirani ljudi na Balkanu zapravo Srbi islamskoga zakona Isti (Jami & co) ti kažu kako ih prisvajaš , kako si nacionalista ili šoinista bla bla bla. Zato je bolje manuti se ćoravog posla.Čovek verovatno ne misli na Srbiju i Srbe nego možda na neke muslimanske zemlje Egipat i dr. gde se postojale muslimanske verske škole.
U stvarnosti nikakva integrisanost nije postojala.Ako se te naseobine mogu nazivati gradovima,gradovi su bili monoverski (muslimanski) sa zaista malobrojnim nemuslimanima koji najčešće i nisu bili Srbi nego jevreji,dubrovčani i dr.Možda i na domaće muslimane koji su sami sebe tada uglavnom nazivali Turcima. Nemam ništa ni protiv tako integrativnog pristupa . Ali kada primeniš takav pristup tj da su islamizirani ljudi na Balkanu zapravo Srbi islamskoga zakona Isti (Jami & co) ti kažu kako ih prisvajaš , kako si nacionalista ili šoinista bla bla bla. Zato je bolje manuti se ćoravog posla.
Granice nisu važne.Teritorija nije važna.Da pomenem još neke mitove;
-Odbranbeni antibalistički štit u Rumuniji i Poljskoj protiv Iranskih raketa
- Rat u Ukajini je počeo 2022 godine
- Bandera je samo nacionalista
- Čim je jedno ukočeno dete počelo da govori o menjanju globalne klime to mora da je istina, oseća dete
- Glavni krivci treba da odgovaraju ako oni ne odgovaraju onda su krivi svi građani
- Ako mi naše počinioce predamo i osudimo to će učiniti sve strane
- Naši ekonomski stručnjaci su došli iz beloga sveta da nam pomognu , jer oni su postigli sva priznanja i najviše položaje na poslovnom planu , njima je sad samo stalo da uđu u istoriju
- Bitno je samo stvaranje ekonomskog ambijenta a on se stvara sam od sebe
.......itd.
ja u banci, amerikanka me usluzuje, a do mene ukrajinac prica neki rusko-ukraijinski, 'bem li ga, a druga sluzbenica je njegova ukrajinka, razumeju se... i ova moja sluzbenica amerikanka, rece mi da ih nista ne razume... ja joj odgovorih da sam SERBIAN, i da po nesto razumem, a ona meni - serbian?.Ниси ти Американац, немаш ти њихову динамичку културу. Немаш њихову политичку културу. Дошао си на крај готове цивилизације у самом зениту. Ниси је стварао и то сам ти већ рекао, бар 10х...
ja u banci, amerikanka me usluzuje, a do mene ukrajinac prica neki rusko-ukraijinski, 'bem li ga, a druga sluzbenica je njegova ukrajinka, razumeju se... i ova moja sluzbenica amerikanka, rece mi da ih nista ne razume... ja joj odgovorih da sam SERBIAN, i da po nesto razumem, a ona meni - serbian?.
poenta ove moje price je - koga zabole sto ja nisam amer? i kako nisam, da nisu ukre vise ameri od mene? jesu moj q. isto vazi i za mekse, ili bilo koje imigrante., ali shvati, amerika je imigrantska nacija, a ja tu plivam kao riba u vodi, vidi mi se po akcentu da nisam amer, ali drugi su kudikamo gori, ma nepismeni, jedva da guknu, a ja citam english kao srpski, samo slabije pricam, pravim greske, odma' me provale da sam imigrant, dok moju decu ne mogu. ona su ameri.
Ocigledno da je moguce da neko ovo svrstava kao teoriju zavere.Veoma velika neukost i nedostatak znanja.Ne znam ko ste i kojoj naciji pripadade,ali to nije ni bitno.Ali ocigledno da mnogo ne znanja lezi u vama.Evo ja cu pokusati da dam neke smernice za ovo sto se pobrojali.Nije nepoznato da kod Srba su jake teorije zavjera:
1. Zapad je oduvijek protiv Srba/zapad neprestano vrsi ,,desrbizaciju” Balkana
2. Bečka-Berlinska škola, zvanicna srpska istorija je ,,fabrikovana od zapada”
3. Karadjordjevici su masoni, Srbijom vladaju komunisti/reptili/zapadne sluzbe
4. Srbija je nekakav trn u oku zapada novog svjetskog poretka od postanka i zato cijeli svijet bombarduje i diskriminise Srbiju, zato mrze Noleta
Da li je vama moguće da ove teorije zavjera su tako jake i ukorijenjene u srpskom društvu jer Srbi generalno ne uzimaju odgovornost za svoju sudbinu?
Ili zato sto Srbi ignorisu svoje nedostatke/mane/greske, i ne zele da samokriticki mijenjaju svoj način djelovanja/razmišljanja i poboljšavaju svoj status i političku stvarnost?
Нису ни твоја деца Амери, да, само у административном смислу.
Ни Америка није више Америка и то осећају само људи те културе,/ naslednici торациа/ се буне против антиамериканизације, а не твоја деца , камоли ти...
Види се да немаш западно-култиролошки образац.
Обрати се Мијаку, он га има
Apsolutna istina.Nije nepoznato da kod Srba su jake teorije zavjera:
1. Zapad je oduvijek protiv Srba/zapad neprestano vrsi ,,desrbizaciju” Balkana
Oni (njihovi agenti) nam do dana današnjeg pišu istoriju.2. Bečka-Berlinska škola, zvanicna srpska istorija je ,,fabrikovana od zapada”
Karadjordjevići i jesu (bili) Masoni, Aleksandar to nikada nije krio.3. Karadjordjevici su masoni, Srbijom vladaju komunisti/reptili/zapadne sluzbe
Više je to strah od prava na nasledstvo.4. Srbija je nekakav trn u oku zapada novog svjetskog poretka od postanka i zato cijeli svijet bombarduje i diskriminise Srbiju, zato mrze Noleta
Ili možda zato što Srbi nisu budale?Da li je vama moguće da ove teorije zavjera su tako jake i ukorijenjene u srpskom društvu jer Srbi generalno ne uzimaju odgovornost za svoju sudbinu?
Nisu naše mane i greške, kada bagra sa zapada postavi svoje skotine na vlast u Srbiji (posle 1903. godine) i kada te skotine rade sve što im sa zapada naredjuju.Ili zato sto Srbi ignorisu svoje nedostatke/mane/greske, i ne zele da samokriticki mijenjaju svoj način djelovanja/razmišljanja i poboljšavaju svoj status i političku stvarnost?
Mi smo na nivou plemema. Prihvatili smo hriscanstvo proturajuci kroz njega sustinu svoje predjasnje vere. Dakle, nikada ga nismo ni necemo prihvatiti. Tako je i sa drzavom i drustvom, mi to ne prihvatamo, zadrzavamo svoje plemenske drustvene odnose, a savremeno drzavno uredjenje koristimo samo kao parolu. Mi u sustini necemo da menjamo nepotizam, korupciju i malverzacije za istinski pravedan sistem...Mozda nije prava rec necemo, mozda je ne umemo, nemamo kapacitet itd....Uglavnom ovo ovde ce ostati mesto prostih ljudi koji "znaju" za svetske zavere i braneci se od "svetskog zla" sluze domacim lopovima, nosiocima kapitala i sluzbi da ih vecno drze kao svoje branioce od toga...
Ima, ali kod siromasnijeg/neobrazovanijeg dijela stanovnistva.
Uglavnom teorije zavjere služe da tjese ljude koji su izgubili u nekom istorijskom ili politickom/drustvenom procesu.
Slično kako su Nacisti stvarali teoriju zavjere o Jevrejima, jer nijesu sebi mogli da priznaju da odredjeni Jevreji su bili bolji odnosno kvalitetniji u biznisu/banking.
Nema tu zavere, Rusija je napala Ukrajinu, a Germani su napali Srbiju nakon sto je srpski narod ubio Franca Ferdinanda.