Sve ja to znam da je TEORIJSKI moguce. Prakticno nije bilo moguce izvesti zbog razloga koje sam naveo u ranijim postovima. Da su za 100 godina rusene zbog dotrajalosti i da je odabran nanotermit, naravno da je moguce stotinama kilograma nanotermita. I to niko ne spori. samo su konspirativni detalji (da se unese, prikrije, montira nanotermit na mesta gde je potrebno.
Najveci problem ove raspravke na temi je taj sto teoreticari zaista cesto daju teorije koje su samo teorijski potkovane ali ih je u praksi nemoguce izvesti.
a da li si pogledao, potrazio , izvrsio istrazivanje o i kako je i kada su vrsene radnje , pripreme za postavljanje.
dal si mozda potrazio i da vidis, tko je i cija firma je ucestvovala u osiguranju zgrada i zasto su psi, povuceni iz zgrada.
ima , ali stvarno ima se puno , dokaza.
inace , postavljerni su klipovi sa slikom i tonom, gde se lepo vidi, kako se na cosku zgrade, celik topi a samo par metara dalje zivo bice trazi pomoc.
postoji i dokazi , kako se ekspolozije vide i pre pocetka rusenja
nego , prilikom rusenja zgrada, dal se beton , pretvara u prasinu ili ,pada, onako u komadima?
Da li mozes da se zapitas, Koja je potisna snaga potrebna da se celik od fasade , tezak 15 tona, odbaci u vis na daljinu od 600 metara....postoji i slike , kao i video.
Sta je i kolika i kakva je to snaga potrebna da savije kolumna , celicna i to kao polulopta.
i na kraju , mozes li da nam kazes Sta se dogodilo sa zgradom broj 6.