Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponovo gledam snimak i primećujem da se sličice smenjuju svake sekunde po jedna što je 1fps, da je 3-4fps snimak bi manje seckao. Kamera (verovatno) radi na 25fps ali zbog uštede prostora pri skladištenju sempluje se svaka 25. ili slično. Uostalom to nije ni bitno za proračun, avion se pojavljuje na 25 sekundi i u sledećoj udara u zgradu. Nema veze da li je u toj sekundi proteklo 25 ili 1 frejm, sekunda je sekunda.
Mnogo je jednostavnije i bezbolnije progutati zvaničnu istinu sa TV-a i mirno spavati nego ispravljati krive Drine. E deco deco... :deda:

I? Hoćeš da kažeš da si pilot? Pa sam si nam pisao ovde skoro, kako te neki lik puštao u kabinu nekog starog aviona...
Pa zajebavam se malo, je li dozvoljeno ili mora sve na ozbiljno?.... znam sasvim dovoljno o letenju da bih rekao da je lakše upravljati avionom koji leti brzo nego onim koji leti blizu stall speed-a, jerbo mnogo se hiljada tinejdžerskih sati provelo na FSX-u. A i drug mi je pilot licencirani pa mogu da pitam njega.

A nevezano za to, niko mi ne odgovori ako nije bilo aviona, GDE JE ONDA avion sa leta 77? Pojela maca? Nestao u sred US-a i niko nije primetio? ZAŠTO bi se zajebavali s tim?

Pa zajebavam se malo, je li dozvoljeno ili mora sve na ozbiljno?.... znam sasvim dovoljno o letenju da bih rekao da je lakše upravljati avionom koji leti brzo nego onim koji leti blizu stall speed-a, jerbo mnogo se hiljada tinejdžerskih sati provelo na FSX-u. A i drug mi je pilot licencirani pa mogu da pitam njega.

A nevezano za to, niko mi ne odgovori ako nije bilo aviona, GDE JE ONDA avion sa leta 77? Pojela maca? Nestao u sred US-a i niko nije primetio? ZAŠTO bi se zajebavali s tim?

Dozvoljeno nego šta, samo ne znam kad se zezaš :lol:
A što se tiče ovog aviona... jesi li čuo za operaciju Northwoods? Slično su već planirali američki satanisti... Pa bi se moglo reći da su odradili po "šablonu" . Ali, za detalje, bi svakako morali ispitati Bušove dželate.

A što se tiče ovog aviona... jesi li čuo za operaciju Northwoods? Slično su već planirali američki satanisti... Pa bi se moglo reći da su odradili po "šablonu" . Ali, za detalje, bi svakako morali ispitati Bušove dželate.
nisam čuo za tu operaciju... ali ova operacija je bila udaranje aviona u Pentagon... i ono što je logičnije umesto nekakvog skrivanja aviona, donošenja delova na lice mesta, strepnja da će neko da se izlane (jer se sve dešava u sred grada punog ljudi, NEKO bi svakako video) jeste ono što se i desilo - udariti pravi avion u Pentagon. Dakle ja ne ulazim u to da li su to uradili teroristi ili neko treći, ja samo kažem da je lakše milion puta udariti avionom u zgradu nego izvesti simulaciju udaranja aviona u zgradu. Nije samo lakše, nego je ovo drugo praktično potpuno nemoguće, a i da je moguće - nepotrebno je, jer je lakše udariti avionom nego simulirati udarac aviona. Dakle, oću da kažem da niko nema RAZLOGA da simulira udarac, kad može stvarno da udari.

nisam čuo za tu operaciju... ali ova operacija je bila udaranje aviona u Pentagon... i ono što je logičnije umesto nekakvog skrivanja aviona, donošenja delova na lice mesta, strepnja da će neko da se izlane (jer se sve dešava u sred grada punog ljudi, NEKO bi svakako video) jeste ono što se i desilo - udariti pravi avion u Pentagon. Dakle ja ne ulazim u to da li su to uradili teroristi ili neko treći, ja samo kažem da je lakše milion puta udariti avionom u zgradu nego izvesti simulaciju udaranja aviona u zgradu. Nije samo lakše, nego je ovo drugo praktično potpuno nemoguće, a i da je moguće - nepotrebno je, jer je lakše udariti avionom nego simulirati udarac aviona. Dakle, oću da kažem da niko nema RAZLOGA da simulira udarac, kad može stvarno da udari.

Naravno. radi se samo o tome da nikakvi teroristi samoubice ne bi mogli ni da prismrde Pentagonu da nije tako isplanirano od onih koji su snimali

Veliki rizik od strane nalogodavaca napada, da će nesposobni terorista (pijanica, kurvar, labilna ličnost) zaista uspeti u tome... drugo, da je među satanističkim organizatorima, bio neko sa trunkom morala koji je levitirao lobanjom...
pa se založio da spasu te nesrećne putnike. A ne bi me čudilo da su ih i zadržali za neke neljudske eksperimente!

Evo pročitaj malo šta su sve radili, što se dokazalo. http://www.b92.net/zivot/antitabu.php?yyyy=2013&mm=12&dd=27&nav_id=794080

Imali su video kamere, i snimak sam okačio. Ali šta to vredi kad teoretičari ne veruju u kamere.

Ne odgovori ti meni 1) GDE JE AVION i 2) ZAŠTO BI RIZIKOVALI UOPŠTE AKO JE LAKŠE DA UDARE AVION U ZGRADU?

Ja verujem svojim očima! Gde su snimci sa sigurnosnih kamera sa pentagona, sa benziske pumpe u blizini, hotela, kafića... bilo čega?
A ove odgovore na pitanja imaš, neću ti valjda pisati 10 puta da skontaš?

Ok. U pravu si.
SAD ima kompletnu kontrolu nad medijima, sve teorije zavera su ispravne, amerika je največe zlo.
Ništa novo.
Šta to menja u mom ili tvom životu?
Rekoh već da Ameriku mrzim, a od bombardovanja i želim da nestane sa svetske mape...
Na mene nikakvog uticaja nema što su 3000 svojih građana ubili da ne trepnu.
Ubili su i tri hiljade Srba, i mnogo više pripadnika drugig nacija širom sveta...
Zlo.
I?
Hoće li mi to pomoći da prehranim svoju decu?
Hoću li imati više para?
Ne.
Svet će ostati takav kakav jeste do prelomnog trenutka, gde će američki narod da napravi revoluciju.
To će se desiti-nikad.
Što ja da se jedem zbog njihovih laži?
Njihov problem...ni oni se ne uzbuđuju zbog naših proble ema...

Ok. U pravu si.
SAD ima kompletnu kontrolu nad medijima, sve teorije zavera su ispravne, amerika je največe zlo.
Ništa novo.
Rekoh već da Ameriku mrzim, a od bombardovanja i želim da nestane sa svetske mape...
Ubili su i tri hiljade Srba, i mnogo više pripadnika drugig nacija širom sveta...
Zlo.
I?
Hoću li imati više para?
Ne.
Svet će ostati takav kakav jeste do prelomnog trenutka, gde će američki narod da napravi revoluciju.
To će se desiti-nikad.

Polako druže Brzi... ovo je pdf zabava, pa pišemo, zanimamo se :lol:

Ima uticaja na nas indirektnog... pa vidiš li ovu šiptariju sa velikim zastavama? Šta misliš ko ih huška u smrt?
Amerika je čist izvor zla, mora se uništiti iznutra, a nikako vojno i na silu... to nećemo mi sa foruma učiniti, ali narod SAD hoće uz pomoć velikih sila....

- - - - - - - - - -

Ne sećam se da si mi odgovorio na pitanje gde je avion i zašto bi radili jednu tako glupu operaciju koja je praktično neizvodiva....

Sleteo na sigurno, zaboli ga u more... otkud znam ja...

Zasto ne bi bilo moguce da je u pitanju bio daljinski komandovan 'dronj' u vidu supljeg (olaksanog) putnickog aviona? Sto se tice pentagona, avion je bukvalno sleteo u zgradu i nije aterirao pod uglom od 40 stepeni pri brzini od 800km/h sa kljunom napred.
Sta je posle toga bilo svi znamo, njima je trebao izgovor za vojnu operaciju slicno kao i u nasem slucaju. Prvo je bio izgovor 'humanitarne katastrofe' a kasnije i diktator. Bombardovati 7 miliona ljudi (osiromasenim uranijumom) zbog jednog coveka... ma da, bas im hvala. Politika ume biti jako prljava rabota.

Ok. U pravu si.
Ništa novo.
Zlo.
I?
Hoću li imati više para?
Ne.
To će se desiti-nikad.

Neverovatno je koliko plitko razmišljaš .
Upravo zahvaljujući njihovim lažima i dominacijom sada na svojoj teritoriji imaš jednu od najvećih baza u evropi , Bonstvil.
Upravo zahvaljujući njihovim lažima je i bonbardovana tvoja domovina.
Upravo zahvaljujući njihovim lažima je politikau našoj državi takva kakva jeste , naravno i politička volja.
Na sve ovo ti kažeš da to na tebe ne u tiče i nema nikakve veze sa tobom. Kako kada si ti kao jedinka deo ovog sistema?
Tvoje posete na ovim forumima sigurno da neće nahraniti ni tebe ni tvoju decu , ali bar treba da se zamisliš koliko je istine u svemu ovome i da se zapitaš kakva je budućnost te dece . Ako ništa drugo bar se potrudi da jedu zdravu hranu i koliko toliko zdrav život .

Poslednja izmena od moderatora:
Sta je posle toga bilo svi znamo, njima je trebao izgovor za vojnu operaciju slicno kao i u nasem slucaju..
A koji im je bio izgovor za 100 vojnih operacija pre 2001-ve... ajde ne budi naivan! Amerima NE TREBA nikakav, a naročito ne toliko skup izgovor da nekog napadnu. Dovoljno je da njihovi analitičari slažu par stvari, Senat odobri, i vozi Miško. Zato ih svi mrze, i zato su im se osvetili tiem što su napali ono što Ameri najviše cene. Dakle, ne treba im takva idiotska operacija koja puno košta, koju je potpuno teorijski nemoguće izvesti, da bi dobili ono što mogu i bez toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back