Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guglmen je omiljeni junak našeg podmlatka! Sa Guglmenom, svi su nam potkovani, načitani, deluju pametno i inteligentno!
Šta oćeš, da ti komentarišem 3D crtež koji su napravili teoretičari zavere? Ne pada mi na pamet... vidiš da slabo razumeš dimenzije aviona, jer mešaš visinu repa (koja je potpuno irelevantan u ovom slučaju) sa širinom trupa, koji zapravo jedini izaziva pravu štetu... to je kao da računaš razornu moć metka tako što meriš visinu puške od dna kundaka do vrha nišana. Glupo, zar ne...

kad vec pominjes metak, trebalo bi da znas da forenzicari na osnovu ulazne rupe od metka, odredjuju kalibar. 

Znaci pentagon je ipak stelt zgrada![]()

pa i ti si onda izmisljen u laboratoriji![]()

taj naprednjacki algoritam nekulture i ne znanja, se oseca
Ja s tobom nemam sta pricati, sve sto znas je spam i prosipanje glupih "fora"... smorio bi i lenjivca. Arivederci![]()

"ne znanje" se piše zajedno, neznalice.

...dobro je, mogla je biti i "ne kultura i ne znanje"... ovako je pogodio makar 50%...![]()

Isto kao polovično nezanje ili polovično znanje...ne znam šta je bolje....ne znati ili znati samo upolovačeno...
I da li je onda svaka druga njegova - pogrešna?
Teško da si u životu video i 1000 dolara, a vamo se gađaš sa nekim trilionimapa dobro, nije lose. Bar nisam video 7. sprat, trilione, mandarince itd..

Teško da si u životu video i 1000 dolara, a vamo se gađaš sa nekim trilionima![]()
...dobro je, mogla je biti i "ne kultura i ne znanje"... ovako je pogodio makar 50%...![]()
Auuu breee, koliko vređanja....
A?
Počelo, ko ima više para?
Jesi li pamet kupio njima?
Ili samo gomilu nepotrepština?
.Opa moderatore... vređaš forumaše...
Ko te vaspita tako?

Postoji razlog za to...