Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пре је био изасланик Уједињених нација, или барем несврстаних... добар је био ћопа, ако ни због чега другог оно барем због тога што је његов брод у сваку луку упловљавао са пријатељском заставом. Што смо зговнали, зговнали смо, али није он за све крив (а волу Срби да окриве мртвог вођу, па макар ''леба не јели)

John%20Kennedy%20Greeting%20President%20Tito_jpg.jpg

Dobar je bio nekima, ne osporavam. Ali mom dedi i mnogim ljudima nije! Jer copavi je bio terorista i ratni zlocinac drugovi. Da je napravio nesto od drzave, jeste, ali je mnogo ljudi je i sahranio. A boljitak se osetio pred njegovu smrt (kada je istrebio neistomisljenike), pitaj ove starije drugove kako si ziveli 50-ih i 60-ih, ja ne znam, ali slusam ljude sta pricaju!

- - - - - - - - - -

P.S. UN je americka organizacija ;)

P.S. UN je americka organizacija ;)
Vidim da nisi u toku po pitanju ovoga, al' ja jesam, i to zbog posla... elem, U.N. ti je američka organizacija onoliko koliko je Američka ambasada u Beogradu - srpska organizacija... U.N. je otprilike najomraženija legalna organizacija u US, i od strane običnog naroda a i od strane američkih političara... američka vlast UN-ovce smatra nesposobnim idiotima koji džaba udišu vazduh. Stoga, nije za čuđenje što američki Kongres ne zarezuje mnogo odluke UN-a (jer su prečesto bile protivne US interesima, a Ameri to baš i ne vole).
Pričao sam sa US kolegama dosta o ovome, veruj mi da je U.N. sve samo ne američka organizacija (a kao što rekoh, nije da se nešto mnogo pitaju u poslednje vreme, sve se uglavnom odvija mimo njih)

Vidim da nisi u toku po pitanju ovoga, al' ja jesam, i to zbog posla... elem, U.N. ti je američka organizacija onoliko koliko je Američka ambasada u Beogradu - srpska organizacija... U.N. je otprilike najomraženija legalna organizacija u US, i od strane običnog naroda a i od strane američkih političara... američka vlast UN-ovce smatra nesposobnim idiotima koji džaba udišu vazduh. Stoga, nije za čuđenje što američki Kongres ne zarezuje mnogo odluke UN-a (jer su prečesto bile protivne US interesima, a Ameri to baš i ne vole).
Pričao sam sa US kolegama dosta o ovome, veruj mi da je U.N. sve samo ne američka organizacija (a kao što rekoh, nije da se nešto mnogo pitaju u poslednje vreme, sve se uglavnom odvija mimo njih)

i25awdW.jpg

Jesu li to oni likovi sto su u Srebrenici cuvali naoruzane muslimane (teroriste, po novom) od eventualnog napada srba? Jesu li to oni isti, sto ne odbranise te iste naoruzane muslimane, a predstavise ih kao civile? Jel bas iz tog razloga,sto se UN ne slaze sa SAD, na njihov vapaj za pomoc (od strane UN) americki satanisti preko svoje zlocinacke organizacije NATO ne pomogose UN-u u odbrani naoruzanih muslimana?
Jesu li to oni mirovnjaci, sto uputise muslimane direktno na srpske linije u proboj i sigurnu smrt?
Kako su nastale UN? Zasto postoje kad ih niko ne sljivi? Ili ih samo amerika ne sljivi? Eto ja ne znam nista onjima.

Kada se interesujes za nesto, dakle ne konkretno, vec misaono ili apstraktno . npr. Kao ti i ovi tvoji ovde o nasim zivotima :lol:

Dakle ti si slobodnom voljom, na osnovu cinjenica doneo zakljucke da su zgradu WTC7 srusili americki oligarhi eksplozivom, ali su ga postavili posle napada aviona? Gresim li?

Mešaš , grešiš i izvrćeš.
1 i 2 su pretrpele velika oštećenja uslef udara aviona.
Wtc 7 verujem, ne tvrdim, da je bilo u interesu da bude srušena dok je vladala pometnja...

lol lol lolcina :lol: za wtc7 te i pitam, nista je ne izvrcem, druze :D
Dakle ti verujes, da su americki oligarsi srusili zgradu. Tako i ovi zastupnici zvanicne TEORIJE VERUJU da su pale od pozara kancelarijskog inventara.

Pa te ja pitam, kako neko moze uci u zapaljenu zgradu i postavljati eksploziv? Isto pitam i ove zvanicne zaverenike, kako kancelarijski pozar topi celik?

Ponovo: zgrade JESU SRUŠENE NAMERNO.
Ko ih je srušio, ne znam....
Ko je imao interesa da (eventualno) sruši wtc7,takođe je van mojih interesovanja.
Teroristi koji su bili u avionu(a ja ne znam jesu li ili nisu) sigurno da nisu slučajno zabili avione u zgrade.
Dakle, namera i plan su postojali.
Za čiji interes, i račun, mpžemo ili verovati zvaničnim institucijama, ili možemo nagađati i verovati youtube-u.

Ponovo: zgrade JESU SRUŠENE NAMERNO.
Ko ih je srušio, ne znam....
Ko je imao interesa da (eventualno) sruši wtc7,takođe je van mojih interesovanja.
Teroristi koji su bili u avionu(a ja ne znam jesu li ili nisu) sigurno da nisu slučajno zabili avione u zgrade.
Dakle, namera i plan su postojali.
Za čiji interes, i račun, mpžemo ili verovati zvaničnim institucijama, ili možemo nagađati i verovati youtube-u.

Ne znas ko je, ali znas na koga da sumljas.
Sto se tice jutjubera, ja sam primeti da je samo sizif ovde mlatio nekim formulama upravo nastali od takvih sumljivih ljudi, koi lafo bistre vodu.
Ja verujem zvanicnoj instituciji udruzenje arhitekata i inzenjera, da su zgrade pale zbog planskogrusenja eksplozivom nanotermit. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back