Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
<<<svetislave, mlogo si zaglibio... ne mogu ja da te izvadim, nisam iz te struke koja pomaže u tim situacijama, al imam neke kontakte... avion udari u zgradu, sruši par spratova, obori stubove u niskom letu, gledaju ga ljudi sa zemlje, i ti opet zbunjen.

Šta oćeš, da ti komentarišem 3D crtež koji su napravili teoretičari zavere? Ne pada mi na pamet... vidiš da slabo razumeš dimenzije aviona, jer mešaš visinu repa (koja je potpuno irelevantan u ovom slučaju) sa širinom trupa, koji zapravo jedini izaziva pravu štetu... to je kao da računaš razornu moć metka tako što meriš visinu puške od dna kundaka do vrha nišana. Glupo, zar ne...

Pa ti bi to kao intelektualni mogul trebao da izdeklamujes u dve recenice ;)
O kakvim ti puskama? Nemoj samo o ustipcima i kavurmi :mrgreen:
Rep, irelevantan :hahaha: kad vec pominjes metak, trebalo bi da znas da forenzicari na osnovu ulazne rupe od metka, odredjuju kalibar. :smeker:

WTC_hole.jpg

Znaci pentagon je ipak stelt zgrada :lol:

"ne znanje" se piše zajedno, neznalice.

Pametnice moja, nisam ni recenicu poceo velikim slovom a nisam je ni zavrsio tackom... ajde sad cepaj se od smeha :lol:

- - - - - - - - - -

...dobro je, mogla je biti i "ne kultura i ne znanje"... ovako je pogodio makar 50%... :lol:

pa dobro, nije lose. Bar nisam video 7. sprat, trilione, mandarince itd...:hahaha:

edukuj se bar 50%

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back