Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada mogu, pošto je naslov promenjen, da odgovorim na pitanje ...

Zgrade wtc su pale jer su avioni udarili u njih...:mrgreen:

Posle svih tvojih komunistickih/sektaskih nebuloza mogu doneti zakljucak, da si ti jedan neobrazovani spamer, koji ne zna ucestvovati u temi bez seljackih prozivki!
S toga povlacim svoje dobre reci upucene tebi, jer nisi doslovan istih i stidim se zbog toga!

- - - - - - - - - -

Dali su avioni stvarno udarili u njih.?

Pitaj druga brzog! On je ovde najnacitaniji!

- - - - - - - - - -

Možda je kancelarijski materijal bio od Kineske plastike?
Čuo sam da ona razvija temperaturu i do 2.000 stepeni i da lako topi i čelik?

Sasvim je moguce, jer evidentno topi i mozdane vijuge pojedinih strucnjaka ovde :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Za WTC1 i 2 nije bio presudan požar već oštećenja nastala udarom aviona pri brzini od 800+ km/h.

Ima sve u dokumentu koji sam postavio, al' se čini da nema ko da pročita.

Ima ko da procita, samo tvoje kolege ne razumeju americki, a ni te formule :mrgreen:
Ali su svim srcem uz tebe :hahaha:

55919-47733.png

Vole Ameri te latinske stvari :lol:

Da li znate da su obelisci u Vašingtonu i Vatikanu doneti iz Egipta, btw?

Mene vise brine cinjenica, sto su nacisti iz nemacke uvezeni u SAD. Jer zlo je univerzalno i ne zna za granice!

Niko nije spreman da gubi vreme na gluposti.
Može se proračunati način pada zgrade - ako je rušiš planski.
Kada pada "sama od sebe" - onda bi deset zgrada, pretpostavljam, palo na deset različitih načina (iliti - srušilo se).
Ovde su obe zgrade pale na isti način i to na način na koji padaju planski srušene zgrade.
A kad se već tako sruše, onda nije problem ukalkulisati odredjene cifre.
Nije pitanje - da li je raspored neke energije bio u skladu sa zakonima, već
da li zgrada pogodjena avionima u gornjem delu - može da se sruši na onakav način?
Tj sve tri na isti način - kao kada se ruši planski?
Slučajnost?

on nije svestan, da formule od navodnog nacnika mogu da se upotrebe i na zgradama planskim rusenjem sa eksplozivom.
poziva se na diletanta, a predstavlja se kao vrsni poznavalac svega :lol: ali ima publiku koja ga slepo podrzava :mrgreen:

Mene vise brine cinjenica, sto su nacisti iz nemacke uvezeni u SAD. Jer zlo je univerzalno i ne zna za granice!

Šta to ima da te brine, pa Ameri su i finansirali Hitlera, tačnije Prescot Bush, pomogli mu da dođe na vlast, zajedno su razvijali svemirsku tehnologiju.
Verner fon Braun je Hitlerov naučnik, a posle bio glavni u NASA...
Gadovi su povezani međusobno i rasturiće čovečanstvo ako se globalno ne probudimo.

OvajOnaj.
Ti jednostavno nemaš dovoljno mozga u tintari.. Jel'?

Nemam za gluposti. Kako je pala zgrada 7 kad u nju nije udario avion?

- - - - - - - - - -

Šta to ima da te brine, pa Ameri su i finansirali Hitlera, tačnije Prescot Bush, pomogli mu da dođe na vlast, zajedno su razvijali svemirsku tehnologiju.
Gadovi su povezani međusobno i rasturiće čovečanstvo ako se globalno ne probudimo.

Nacisti su za njih mala maca.

Ne može se porediti udarac aviona u Empire state building....

Da ne pišem ono što je već napisano

The size of a B-25 bomber is much smaller than a Boeing 767, with smaller wingspan and smaller fuel capacity. A B-25 bomber has a wingspan of 67 feet, compared with 156 feet for a Boeing 767. The fuel capacity of the B-25 bomber was 1,000 gallons, as compared with 24,000 gallons for a Boeing 767. As well, the speed at which a B-25 bomber traveled was far less than the ~500 mph than the speed that the two Boeing 767's were traveling when they hit the World Trade Center.

As I discussed earlier, the engineer of the Twin Towers stated that the buildings were only supposed to take an impact of a Boeing 707, lost in fog, and traveling at a relatively slow speed of 180 miles per hour. Some others say the buildings were not designed to take a hit at all, rather these calculations were done later, as a worst case scenario. Regardless, there was no chance of the buildings standing up to a plane nearly 11 and a half times the size of a B-25, full of jet fuel, hitting at around 500 miles per hour.

Podstaknut žestinom ove diskusije, kao i neverovatnim tvrdnjama u istoj, odlučio sam da nazovem Obamu preko skajpa i propitam malo svog «drugara» o tome. I evo kako je tekao razgovor, prenosim transkript u celini!

Razgovor započeo danas, u 17:34h

- Gde si majmune!
- Hello Džek, prevarantu matori!
- prevarant ti je tata bananmen. Kako familija, kako posao? Upala ti kašika u med, vidim...
- Svi su dobro, hvala bogu. Znam da su tvoji Ok, CIA me redovno obaveštava!
- Nataknem ih sve na moj impozantni XXXXX!
- Hahahahah. Nedostaje mi naše cuganje, znaš?
- E šipak, od kako ste nas bombardovali, nešto mi se ne cuga tamo!
- Ma daj, prevaziđi to i dolazi, imam izvrstan viski!
- Hvala, od te vaše brlje mi nije dobro a cugam samo sa Putinom.
- Misliš da je njegova votka bolja od mog 100 god starog Kentakija?
- Ma ebo to, nego slušaj što sam te zvao...
- Reci, maj frend!
- Onaj cirkus sa WTC kulama, ko je to u stvari srušio? Vele ovi neki moji da ste vi podmetnuli bombe i angažovali samoubice? Je l' to istina?
- Apsurdno, da li si ti normalan?
- Zakuni se!
- Kunem se svojim precima sve do grane sa koje su potekli da nismo, koji ti je?
- Meni ništa, i ja velim da niste, a eto, ovi bilmezi vele da jeste.
- Koji? Odmah mi daj podatke, CIA i NSA će se pobrinuti
- Ma daj, neki napaljeni klinci, laprdaju tako po forumu, nemaju pametnija posla.
- Džek, slušaj me sada dobro. Mi vladari iz senke to ne radimo sopstvenom narodu, nadam se da si uklavirio?
- Ma jasno je to, nego ovima nije...
- Kojima, odmah mi reci gde to oni pišu!
- Ej bre, nemoj, pusti, klinci su to...
- Govori! Opasne su takve izjave u javnosti, šteti ugledu države!
- Neću bre da kažem, ko te ebe!
- Ček na 100000 dolara ti je ispisan, razmisli ponovo!
- Forum Krstarica, tema Teorija Zavere, temu će tvoji već pronaći... Kad stiže lova?
- Odmah izdajem nalog Western Unionu!
- Super. Mnogo si se stisnuo u zadnje vreme, sledeći put pojačaj cifru...
- Nemere, krešu budžet, ebi ga, znaš da bih ti ja dodao nulu... nego, već sam izdao naređenja, CIA i NSA im već ulazi u trag, IP adrese, provajder, njihovi podaci...
- Mojne da ih ukloniš, samo ih zaplaši, cakani su...
- Nije tvoje da kontaš šta ću sa njima, pare su ti na putu.
- I to što kažeš. Ajd, razmisliću za tu pijanku, hoće li biti žena?
- Odaberi iz kataloga, Džek. Ajd sad, imam posla, zovu iz baze sa Meseca, vele, neki nesporazum sa Reptilijancima. Uzdravlje!
- Nazovi ponekad, ebte. Ajd, zdravo!

(razgovor završen u 17: 58)

Eto, lično moj jaran predsednik Amerika! Da li sada verujete da su teroristi i oteti avioni srušili kule?

Podstaknut žestinom ove diskusije, kao i neverovatnim tvrdnjama u istoj, odlučio sam da nazovem Obamu preko skajpa i propitam malo svog «drugara» o tome. I evo kako je tekao razgovor, prenosim transkript u celini!

(razgovor završen u 17: 58)

Eto, lično moj jaran predsednik Amerika! Da li sada verujete da su teroristi i oteti avioni srušili kule?

Ja ne verujem ni tebi ni tvom jaranu Amerika, jer i on otpriliki ovako masta

- - - - - - - - - -

Ne može se porediti udarac aviona u Empire state building....

Da ne pišem ono što je već napisano

The size of a B-25 bomber is much smaller than a Boeing 767, with smaller wingspan and smaller fuel capacity. A B-25 bomber has a wingspan of 67 feet, compared with 156 feet for a Boeing 767. The fuel capacity of the B-25 bomber was 1,000 gallons, as compared with 24,000 gallons for a Boeing 767. As well, the speed at which a B-25 bomber traveled was far less than the ~500 mph than the speed that the two Boeing 767's were traveling when they hit the World Trade Center.

As I discussed earlier, the engineer of the Twin Towers stated that the buildings were only supposed to take an impact of a Boeing 707, lost in fog, and traveling at a relatively slow speed of 180 miles per hour. Some others say the buildings were not designed to take a hit at all, rather these calculations were done later, as a worst case scenario. Regardless, there was no chance of the buildings standing up to a plane nearly 11 and a half times the size of a B-25, full of jet fuel, hitting at around 500 miles per hour.

Sta kazu zvanicni izvestaji povodom slobodnog pada? Jesu li i oni glupi?

Povezani su - i zato se ne može govoriti o Nacističkoj Nemačkoj, ili Hitleru, kao nekom nezavisnom entitetu.
Iza Naci Nemačke i iza SAD stoje isti ljudi.

Bravo. Veoma argumentovano i potkrepljeno uljudnim ophođenjem. Tebi krivo što tebe niko ne plaća? Znao sam ja da si ti besposličar i danguba!

Sa vama provokatorima i korisnim idiotima više nema uljudnog ophođenja.
Ajde teraj se na neku horor temu balavanderu, povedi i onu budalu bravara pa svršavajte tamo, a možete i u virtuelnoj kafani neku cicu da fascinirate, ionako je to sav vaš život.

Inače, evo i vežbe za razmišljanje onima kojima nije jasno kako to da vrhovi krila aviona ne prodru jednako duboko u betonsku zgradu kao i trup aviona..... imate li uopšte ideju?

Slican mentalni trening sam predlozio tebi, razmisljaj malo kako moze obrezani arap iz pustinje poraziti najjacu vojno-ekonomsku silu sveta? Rusi nisu uspeli u tome, a Mujo bez problema uspeo :lol:

Rusi nisu uspeli u tome, a Mujo bez problema uspeo :lol:
Nije on porazio, samo im je naneo veliku štetu... a da je plan bio izvodljiv - bio je.... tih godina u US gotovo da i nije bilo nikakve kontrole na aerodromima, mogao si uneti šta hoćeš u avion. Lično sam uveren da su oni mogli pretpostaviti da će se nešto tako ili slično desiti, ali nije bilo interesa ili nisu shvatili ozbiljnost situacije.

Nije on porazio, samo im je naneo veliku štetu... a da je plan bio izvodljiv - bio je.... tih godina u US gotovo da i nije bilo nikakve kontrole na aerodromima, mogao si uneti šta hoćeš u avion. Lično sam uveren da su oni mogli pretpostaviti da će se nešto tako ili slično desiti, ali nije bilo interesa ili nisu shvatili ozbiljnost situacije.

Porazio u smislu jedne bitke a ne "rata" . A veliku stetu je nano gradjansvu SAD. Pisao sam ti kako je Lari Silverstajn (poznatiji kao mr. Brns) zgrnuo masnu lovu, na konto nesrece!

Naravno da je bio izvodljiv kada je izveden. O oveme boldovanom i pricam, da je to sve dopusteno i potpomognuto s vladine strane.

To je rupa od točka, koji je svakako bio negde na toj visini, jer je avion leteo jako nisko. Ta rupa nije rupa od trupa... valjda si to do sada ukapirao... :lol:

Otkad avion leti sa spuštenim točkovima?
Rupa od trupa sigurno nije, ali gde je onda rupa od trupa aviona?
Koja je bila visina leta aviona, ako je udario u prizemlje?
Gde su tragovi od kretanja površinom zemlje pre udara?

- - - - - - - - - -

Inače, evo i vežbe za razmišljanje onima kojima nije jasno kako to da vrhovi krila aviona ne prodru jednako duboko u betonsku zgradu kao i trup aviona..... imate li uopšte ideju?

Evo i tebi vežbe za razmišljanje:

Kako avion može da krilima proseče onolike metalne stubove na zgradama WTC, a ne može ni da ogrebe ciglu na zidu Pentagona?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back