OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Ja pričam gluposti, a ovaj pacijent iz tvog videa 'ladno i bez blama izjavi da "uopšte nije bilo istrage, i niko nije optužen...."
I ti veruješ takvim budalama?
Pa on je i Koštunjavog zaebo...
Opet gluposti. Nazivas profesora doktora Harita "pacijentom" samim tim i hiljede ostalih inzenjera i arhitekta. Ko si ti? Sta imas od skole i cime se bavis?
Ti ovde bez ikakvog blama i razmisljanja, izjavljujes gluposti (blago receno) prvo si izjavio glupost da su avioni bili puni goriva i u punoj brzini.
Onda baljezgas o nekim bilionima, trilionima... ja te molim opet da mi napises koliko nula ima anglosaksonski bilion a koliko trilion.
Vidis, ti u zanosu svoje gluposti nisi ni svestan da istrage nije bilo vezane za eksploziv, uprkos tome sto postoje dokazi i svedoci.
To bi bilo isto kao kad bi ti kao inspektor dosao na mesto zlocina i video mrtvog coveka i kraj njega pistolj i svedoci koji kazu da se covek ubio iz pistolja. Onda ti kao vrsni genije glupost, kazes covek se nije ubio, vec umro prirodnom smrcu.
Drugo, niko nije optuzen nizakakv propust u bezbednosti drzave, vec naprotiv, mnogi su dobili unapredjenja.
Mozda bi bolje bilo da malo citas i razmisljas svojom glavom, nego da dozvolis da to drugi rade umesto tebe.