Biće da si pobrkao anglosaksonske bilione i trilione.
Po tebi, jedna takva zgrada košta 2.000 milijardi dolara?
I, šta bi sa onim izveštajem očevidca sa lica mesta?
Željno iščekujem taj izveštaj, a ti stalno zaobilaziš isti.
Izveštaj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće da si pobrkao anglosaksonske bilione i trilione.
Po tebi, jedna takva zgrada košta 2.000 milijardi dolara?
I, šta bi sa onim izveštajem očevidca sa lica mesta?
Željno iščekujem taj izveštaj, a ti stalno zaobilaziš isti.
Ne, upravo je obrnuto. Znam jer radim sa Amerikancima, idem često tamo, i pola familije mi živi tamo. Dakle u tu vašu verziju da "nije bilo aviona" veruje isto onoliko njih koliko veruje u to da je Elvis još živ.... (a nažalost ima i takvih)Da li si svestan, da vecina americkog stanovnistva(racunam i intelektualce i strucne ljude) ne veruje u zvanicnu verziju.
Ne znam tačno na šta misliš, postavi konkretno pitanje...Izveštaj?
Ne, upravo je obrnuto. Znam jer radim sa Amerikancima, idem često tamo, i pola familije mi živi tamo. Dakle u tu vašu verziju da "nije bilo aviona" veruje isto onoliko njih koliko veruje u to da je Elvis još živ.... (a nažalost ima i takvih)
Ne znam tačno na šta misliš, postavi konkretno pitanje...
Dakle ako nemas sta da mi kazes nemoj da izvaljujes gluposti. Nadji gde sam ja rekao da nije bilo aviona.Dakle u tu vašu verziju da "nije bilo aviona"
Ne, upravo je obrnuto. Znam jer radim sa Amerikancima, idem često tamo, i pola familije mi živi tamo. Dakle u tu vašu verziju da "nije bilo aviona" veruje isto onoliko njih koliko veruje u to da je Elvis još živ.... (a nažalost ima i takvih)...
Ne znam ko ovde priča o "prolasku aviona kroz zgradu bez i jedne krhotine" osim tebe...... kako aluminijumski avion može da prođe kroz zgradu od čelika i betona kao kroz puter, bez i jedne jedine krhotine.

Pa pogledaj naslov teme još jednom... znači ti misliš da je aviona ipak bilo? Aj' probaj to da dokažeš ovim biserima, da vidiš da nije lako...Nadji gde sam ja rekao da nije bilo aviona.
), pa ces mozda i shvatiti da je veca sansa da naslov teme bude istina nego zvanicna verzija 
Znači sve one stotine hiljada ljudi koji su videli svojim očima kako avioni udaraju nemaju pojma i ne znaju šta su videli, ali si zato ti koji si video Njujork i zgrade samo na slici, odmah izvalio o čemu se radi uz pomoć par muljavih klipova na youtube. Svaka tebe čast majstore, evo mene si totalno ubedioza nedostatak aviona kao nedvosmislen i nepobitan dokaz postoje nemontirani snimci, koji su na tv objavljeni, tj emitovani samo jedanput - uživo. Pored snimaka, treći njutnov zakon tu stoji kao nepremostiva intelektualna prepreka za svakog ograničenog čoveka koji je u stanju da poveruje kako aluminijumski avion može da prođe kroz zgradu od čelika i betona kao kroz puter, bez i jedne jedine krhotine.

Ma samo pošalju ljude u crnom koji uzmu onaj neuralyzer i izbrišu ti memoriju u sekundiDejane, ti ne razumeš. Šta je problem drogirati par desetina ili stotina hiljada ljudi koji gledaju u nebo... Neka je za svakog potrebno po gram dobrog koksa, to je mala cena za državu kao što je USA.
Ne znam ko ovde priča o "prolasku aviona kroz zgradu bez i jedne krhotine" osim tebe...![]()
Dakle, zgrada je prosto progutala avion a na zgradi je ostao trag od aviona sa sve krilima. Čovek stvarno treba da bude talentovano glup da bi progutao ovaj scenario iz crtanih filmova 

u direktnom prenosu smo videli avione tako da je to verovatno to.avioni su udarili a da li su uzrok pada kula je vec druga prica.posebno kula broj 7 ako se ne varam koja je udaljena od kula bliznakinja.
sa druge strane pentagon je mnogo sumnjiviji jer dobrog video zapisa nema ili bar nama nije prikazan.ni tragovi udara pentagona ne ukazuju da je tu zavrsio avion.
I zašto voditeljka kaže - ''you can see that we had another explosion'', a nigde ne pominje nikakav avion?
) i kreće se putanjom na koju je kasnije dodat lažni avion.

Čovek stvarno treba da bude talentovano glup da bi progutao ovaj scenario iz crtanih filmova![]()
Još kad bi ti znao malo fizike sudara, ili barem da izračunaš impuls i moment, bilo bi super, i ne bi ti palo na pamet da postavljaš glupa pitanja... al' dobro, mi ne bi imali kome da se smejemo da svi znaju barem osnove fizike.ovo je usporen zvanični snimak, na kojem se jasno vidi kako aluminijumska krila seku čelik i beton, obrati pažnju na 28, 29 i 30 sekund...sudeći po videu ni listić aluminijuma sa krila nije otpao prilikom udara u zgraduDakle, zgrada je prosto progutala avion a na zgradi je ostao trag od aviona sa sve krilima. Čovek stvarno treba da bude talentovano glup da bi progutao ovaj scenario iz crtanih filmova
![]()
Zapravo, talentovano glup je onaj koji sve to organizovao pa usput napravio toliko propusta i grešaka koje može raskrinkati maltene svako. Kako objašnjavaš toliku količinu retardiranosti organizatora ovog scenarija?Čovek stvarno treba da bude talentovano glup da bi progutao ovaj scenario iz crtanih filmova
Iz ovog ugla ne možeš videti avion kako udara u zgradu isto kao što ne možeš videti sopstvenu guzicu dok ideš ulicom i gledaš pravo ispred sebeEvo malo kvalitetnijeg snimka iz drugog helikoptera, na 2:15 iz gornjeg desnog ugla u kadar uleće crna kugla (živo me interesuje koliko ljudi je spremno da tvrdi da je to avion ) i kreće se putanjom na koju je kasnije dodat lažni avion.
p.s.
Nije bilo betona u zgradama. Gradjene su od čeličnih stubova, a unutrašnji zidovi su bili od gipsanih ploča
Ne znam tačno na šta misliš, postavi konkretno pitanje...
p.s.
Nije bilo betona u zgradama. Gradjene su od čeličnih stubova, a unutrašnji zidovi su bili od gipsanih ploča