Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja pričam gluposti, a ovaj pacijent iz tvog videa 'ladno i bez blama izjavi da "uopšte nije bilo istrage, i niko nije optužen...."

I ti veruješ takvim budalama? :hahaha:

Pa on je i Koštunjavog zaebo...

Opet gluposti. Nazivas profesora doktora Harita "pacijentom" samim tim i hiljede ostalih inzenjera i arhitekta. Ko si ti? Sta imas od skole i cime se bavis?

Ti ovde bez ikakvog blama i razmisljanja, izjavljujes gluposti (blago receno) prvo si izjavio glupost da su avioni bili puni goriva i u punoj brzini.
Onda baljezgas o nekim bilionima, trilionima... ja te molim opet da mi napises koliko nula ima anglosaksonski bilion a koliko trilion.

Vidis, ti u zanosu svoje gluposti nisi ni svestan da istrage nije bilo vezane za eksploziv, uprkos tome sto postoje dokazi i svedoci.

To bi bilo isto kao kad bi ti kao inspektor dosao na mesto zlocina i video mrtvog coveka i kraj njega pistolj i svedoci koji kazu da se covek ubio iz pistolja. Onda ti kao vrsni genije glupost, kazes covek se nije ubio, vec umro prirodnom smrcu.

Drugo, niko nije optuzen nizakakv propust u bezbednosti drzave, vec naprotiv, mnogi su dobili unapredjenja.

Mozda bi bolje bilo da malo citas i razmisljas svojom glavom, nego da dozvolis da to drugi rade umesto tebe.

Taj Piter Džozef koji je pravio Zeitgeist je težak manipulator... jedino zašto je taj film dobar je da pokaže na praktičnom primeru kako teorije zavere mogu lako da procvetaju u doba interneta, kada ima mnogo informacija, a malo znanja, kada šansu da budu čuveni dobiju svi oni koji se ne stide da lažu i izmišljaju, a istu šansu dobiju i oni koje je lako namagarčiti.

I eto žurke i opšte zabave.

Ja ne shvatam zasto se konstantno pravis pametan i pametujes i tvrdis o nekim glupostima???Ti zaista treba da razmislis sta pises i sta komentarises..Za tebe nista nije tacno i niko nista ne zna sem onog sto ti kazes i to u stvari treba da je tacno,a drugi inzinjeri i ljudi od struke su pravi glupanderi naspram tebe,jel tako???Pazi tvoju tezu,vlada amerike je nadrogirala 10.000-15.000 stanovnika kokainom da bi oni utripovali da su videli avion kako udara u kule bliznakinje,i to je razmisljanje jedne zrele osobe u sta ja cisto sumnjam da si..Pa tvoj komentar da se zvuk sporo prenosi vazduhom,to je toliko smesno da nema kud..Vrati se malo u osnovnu skolu gde se iz fizike uci o zvuku,pa ces videti koliko je to "sporo" kretanje zvuka kroz vazduh..Ocigledno je da se ti ovde na temi inatissa svima i kontriras..A posebno sto si dao komentar za ovaj dokumetarac zeitgeist da je glupost..

Ja ne shvatam zasto se konstantno pravis pametan i pametujes i tvrdis o nekim glupostima???Ti zaista treba da razmislis sta pises i sta komentarises..Za tebe nista nije tacno i niko nista ne zna sem onog sto ti kazes i to u stvari treba da je tacno,a drugi inzinjeri i ljudi od struke su pravi glupanderi naspram tebe,jel tako???Pazi tvoju tezu,vlada amerike je nadrogirala 10.000-15.000 stanovnika kokainom da bi oni utripovali da su videli avion kako udara u kule bliznakinje,i to je razmisljanje jedne zrele osobe u sta ja cisto sumnjam da si..Pa tvoj komentar da se zvuk sporo prenosi vazduhom,to je toliko smesno da nema kud..Vrati se malo u osnovnu skolu gde se iz fizike uci o zvuku,pa ces videti koliko je to "sporo" kretanje zvuka kroz vazduh..Ocigledno je da se ti ovde na temi inatissa svima i kontriras..A posebno sto si dao komentar za ovaj dokumetarac zeitgeist da je glupost..

On je postavljen ovde da svaku sumnju potkrepljenu dokazima i izjavama raznih stručnjaka i očevidaca ismejava.
To mu je posao. Nema svrhe razgovarati sa njim, lažno citira, izmišlja, postavlja neke copy-paste teorije, koje ni sam ne razume, sa googla.
Na gomilu jasnih i potkrepljenih činjenica ne odgovara, jer ne zna šta da kaže.
Slepo veruje samo u priče zvaničnih medija, tako je i programiran da misli, verovatno.
Drugim rečima to je muški jaguar bp samo još i mod.

Pitaj Sizifa.
Imaš i one koji to rade za džabe, takve nazivaju korisnim idiotima...
Jbg takav je posao
Jeste li se ikad zapitali zašto vas pregnuti istrazivačko-raskrinkavački rad i vaše propovedi za sveopšte dobro nemaju apsolutno nikakvog odjeka van vaših glava?
Pa to je zato jer vam mi sve sabotiramo. Misim, nemo' da se ljutis, poso je poso

Poslednja izmena:
Jbg takav je posao
Jeste li se ikad zapitali zašto vas pregnuti istrazivačko-raskrinkavački rad i vaše propovedi za sveopšte dobro nemaju apsolutno nikakvog odjeka van vaših glava?
Pa to je zato jer vam mi sve sabotiramo. Misim, nemo' da se ljutis, poso je poso

Imaju odjeka i van naših glava, ne boj se.
I taj broj raste, hvala Bogu.
Istina na kraju uvek izađe na videlo.

....drugi inzinjeri i ljudi od struke su pravi glupanderi naspram tebe,jel tako???

Svako ko tvrdi da nije bilo istrage je glupander. Naročito taj vaš sa videa koga je i rođeni fakultet izbacio (tj. poslao na plaćeno "odustvo") kad su videli koliko je odlepio.

Vrati se malo u osnovnu skolu gde se iz fizike uci o zvuku,pa ces videti koliko je to "sporo" kretanje zvuka kroz vazduh..

Ajde nam ti ispričaj, ja nisam išao u školu, pa ne znam koja je brzina zvuka... kolko ono beše, 340km/h? I to je tebi brzo?

A posebno sto si dao komentar za ovaj dokumetarac zeitgeist da je glupost..
Naravno da je glupost, jer izmišlja neke nebuloze... onaj deo o 11. septembru izgleda kao da ga je pravio neko ko je namerno hteo VAS da ismejava... (što bi rekli mudriji, ubacio je "red herring")

Opet gluposti. Nazivas profesora doktora Harita "pacijentom" samim tim i hiljede ostalih inzenjera i arhitekta..
NJEGOVE kolege smatraju da je budala i otpustili su ga, šta misliš zašto? Ne, nije zato što svi osim njega na fakultetu rade za mračne sile, već zato što su shvatili da je flipnuo i da sramoti fakultet.

NJEGOVE kolege smatraju da je budala i otpustili su ga, šta misliš zašto? Ne, nije zato što svi osim njega na fakultetu rade za mračne sile, već zato što su shvatili da je flipnuo i da sramoti fakultet.

Reci mi sta je sa ovih par hiljada strucnjaka? Jesu li i oni prolupali?
http://www.ae911truth.org/signatures/Petition-2000-AEs-13-09.pdf

Ajde ti nama napisi ovde koliko ima nula anglosaksonski bilion i trilion? Da vidimo sta tvoje kolege (mi, forumasi) mislimo o tebi :hahaha:

A koje ovlastio ovu gore ekipu da istupaju u ime naroda USA? Pri tome dosta njih uopšte nije iz USA. Izgleda da nisu mogli tamo da navataju dovoljno stručnjaka pa su morali po Egiptu i Litvaniji da ih traže. :D
Na krajeva to što je neko sakupio par hiljada nekakvih stručnjaka ne znači ništa. Uvek će se naći kojekakvih stručnjaka koji tvrde da Zemljom upravljaju vanzemaljski reptili, i još raznih drugih čiji su pokreti po brojnosti i članstvu daleko veći nego ovih 9/11 zaverenika.

Sem toga, daleko više ima stručnjaka koji smatraju da ovi gore uglavnom prave sebe budalama i da to što oni tvrde nije vredno čak ni obraćanja pažnje, a kamoli komentarisanja. Uostalom, svako ko smatra da je prevaren, nasamaren, i može to dokazati - neka lepo presavije tabak pa na sud, nije nikakav problem.
Toliki stručnjaci sigurno imaju sredstava, mogućnosti i uticaja da zatraže preispitivanje zvanične istrage. I još ako imaju "dokaze" - ima sve da se završi za par dana. Jer nista lakše nego proveriti naučne i tehničke činjenice.

A koje ovlastio ovu gore ekipu da istupaju u ime naroda USA? Pri tome dosta njih uopšte nije iz USA. Izgleda da nisu mogli tamo da navataju dovoljno stručnjaka pa su morali po Egiptu i Litvaniji da ih traže. :D
Na krajeva to što je neko sakupio par hiljada nekakvih stručnjaka ne znači ništa. Uvek će se naći kojekakvih stručnjaka koji tvrde da Zemljom upravljaju vanzemaljski reptili, i još raznih drugih čiji su pokreti po brojnosti i članstvu daleko veći nego ovih 9/11 zaverenika.

Sem toga, daleko više ima stručnjaka koji smatraju da ovi gore uglavnom prave sebe budalama i da to što oni tvrde nije vredno čak ni obraćanja pažnje, a kamoli komentarisanja. Uostalom, svako ko smatra da je prevaren, nasamaren, i može to dokazati - neka lepo presavije tabak pa na sud, nije nikakav problem.
Toliki stručnjaci sigurno imaju sredstava, mogućnosti i uticaja da zatraže preispitivanje zvanične istrage. I još ako imaju "dokaze" - ima sve da se završi za par dana. Jer nista lakše nego proveriti naučne i tehničke činjenice.

Kad skocis u vodu sta se cuje? :lol:

jel ti ono bese znas nekog lika sto je konstruisao i izgadio WTC? Reci nam ko je to, nemoj da si sisa :mrgreen:

ae911truth je jedna od mnogobrojnih organizacija koja se uhvatila u kostac sa teroristickom drzavom SAD. Te organizacije su nastale tako sto su porodice poginulih 11/9 zamolile naucnike da ispitaju sta se zaista dogodilo, jer im je vlada uskratila to zadovoljstvo.

Primer.
Svi znamo da su kod nas politicari lopovi i neznalice... i sta mi mozemo uraditi povodom toga, a strucnjak?

Taj Piter Džozef koji je pravio Zeitgeist je težak manipulator... jedino zašto je taj film dobar je da pokaže na praktičnom primeru kako teorije zavere mogu lako da procvetaju u doba interneta, kada ima mnogo informacija, a malo znanja, kada šansu da budu čuveni dobiju svi oni koji se ne stide da lažu i izmišljaju, a istu šansu dobiju i oni koje je lako namagarčiti.

I eto žurke i opšte zabave.

Zanimljivo vidjenje.
Onaj ko podržava zvaničnu verziju je uvek vrhunski stručnjak na svom polju.
Onaj ko kaže nešto protiv zvanične verzije ( a ima istu titulu) je uvek budala, ludak, neznalica, manipulator,....
Ti si baš neki Objektivan analitičar.

Jel se dobija neka kinta za takav posao, evo i ja bi to radio za pare samo ne znam gde da se prijavim :D

Očigledno ste dobro plaćeni, čim ne prezate ni od iznošenja totalnih izmišljotina.
Pretpostavljam da vas plaćaju po odgovoru - inače ih ne biste slali toliko.

A zanimljiva je i vaša taktika.
Lupite neki izmišljen podatak, pa kada vas neko uhvati u laži - onda udarate na "šalu".
"Ha, ha ha, - znači nisu se ni srušile".
To može da uspe - ali kod malog Perice.

Zanimljivo vidjenje.
Onaj ko podržava zvaničnu verziju je uvek vrhunski stručnjak na svom polju.
Onaj ko kaže nešto protiv zvanične verzije ( a ima istu titulu) je uvek budala, ludak, neznalica, manipulator,....
Ona koji govori protiv zvanicne verzije je ili budala ili ludak, ili naznalica ili manipulator.
Zato sto zvanicne verzije izdaju vrhunski strucnjaci u svom polju.

ae911truth je jedna od mnogobrojnih organizacija koja se uhvatila u kostac sa teroristickom drzavom SAD. Te organizacije su nastale tako sto su porodice poginulih 11/9 zamolile naucnike da ispitaju sta se zaista dogodilo, jer im je vlada uskratila to zadovoljstvo.
Kako im je vlada uskratila zadovoljstvo kad je sprovedena detaljna istraga, a osnovana je i specijalna komisija
http://www.9-11commission.gov/
E sad, što se nekom ne sviđaju odgovori i misli da tu ima još nečeg - to je njegov problem, neće niko da otvara novu istragu samo zato su se ljudi istripovali da postoji neka zavera.
Nije prva (a ni poslednja).
Zidovi nisu napravljeni od betona - napravljeni su od masivnih čeličnih stubova i ispuna izmedju.
A medjuspratovi su od čelika i betona.
U nešto od toga je morao da udari onako veliki avion.
Pa dobro Sveto, evo ti ko dokazani ekpert za matematiku, fiziku, statiku, građevinu, arhitekturu i sletanja na Mesec, molim te da prosvetliš forumaše šta se na kraju desilo sa zgradama i kako su srušene? Da čujemo istinu konačno :D

Očigledno ste dobro plaćeni, čim ne prezate ni od iznošenja totalnih izmišljotina.
Pretpostavljam da vas plaćaju po odgovoru - inače ih ne biste slali toliko.
Plaćaju nas masoni u saradnji sa Vatikanom i papom lično. Evo ja baš danas bio kod pape na audijenciji, da mi da instrukcije kako da pišem postove

Ona koji govori protiv zvanicne verzije je ili budala ili ludak, ili naznalica ili manipulator.
Zato sto zvanicne verzije izdaju vrhunski strucnjaci u svom polju.
Budale, ludaci i neznalice vazda nešto osporavaju i uvek im je nešto sumnjivo, tako da ne treba da čudi kad ih neko nazove pravim imenom

Kako im je vlada uskratila zadovoljstvo kad je sprovedena detaljna istraga, a osnovana je i specijalna komisija
http://www.9-11commission.gov/
E sad, što se nekom ne sviđaju odgovori i misli da tu ima još nečeg - to je njegov problem, neće niko da otvara novu istragu samo zato su se ljudi istripovali da postoji neka zavera.

Tako sto nije sprovedena detaljna istraga, jel treba da ti crtam? Postoje dokazi i svedoci da je koristen vojni eksploziv u rusenju zgrada i mnoge druge stvari. Vladini "eksperti" to nisu ispitali, zbog toga se pisu peticije i narod hoce istinu. To sto ti i ekipa ovde proglasavate eksperte i doktore budalama, to ne znaci da ste narocito pametni, vec suprotno.

To sto je saka podmitljeni eksperata sprovela istragu i napisala nesto na papir, ne znaci da je istina... i na tarabi pise *****, al nije.

Nego zasto izbegavas da kazes ko je projektovao i izgradio zgradu? Vidim da sve znas.

Pa dobro Sveto, evo ti ko dokazani ekpert za matematiku, fiziku, statiku, građevinu, arhitekturu i sletanja na Mesec, molim te da prosvetliš forumaše šta se na kraju desilo sa zgradama i kako su srušene? Da čujemo istinu konačno :D

Kao što vidim - i ti si ekspert za matematiku, fiziku, statiku, gradjevinu, arhitekturu, sletanje na Mesec, hvatanje signala sa istog.......
Sve sami eksperti, tako da ....ubaci i sebe u tu grupu.

Istina je - da samo tupan može poverovati u priču o priučenim pilotima-samoubicama koji upravljaju boinzima, posle obuke na pajperima i cesnama (ili već kojim aviončićima).
U priču o udaru aviona u Pentagon.
U priču o rušenju zgrada zbog tih udara.
U priču o rušenju još jedne zgrade, zbog pada prethodnih.

Da ne govorim o datumu navodnog napada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back