Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.323
Poslao bi ti jednu sliku u PM, da vidiš što moja gay rodbina trpi, ali opet, sam si je kriv.Drž se ouija ploče

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslao bi ti jednu sliku u PM, da vidiš što moja gay rodbina trpi, ali opet, sam si je kriv.Drž se ouija ploče
E nek si im skresaoZato sto su bolesni,i ne brisi komentar,jer je istina!!
Znaš li razliku između geja i feminiziranog muškarca? To su dva sveta. Postoji toliko varijeteta, da za neke mnogi ljudi nisu ni čuli. Gej muškarci apsolutno nisu ženskasti, pič*masti, ili šta već. Oni ostaju muškarci i vizuelno, ali osećaju privlačnost, prema istom polu. Femi muškarac je nešto sasvim drugo. Takvi vole da oblače žensku garderobu, lakiraju nokte... Postoje i muškarci, koji sasvim normalno žive, idu na posao, imaju i porodice, ali seksualno vole da se oblače u žensku garderobu. To ih pali. Tzv. Crosdressing. Jedno je privlačnost prema istom polu. To su mnogo dublje konsekvence. A, sasvim drugo je seksualna orijentacija, koja može imati niz varijeteta, a čovek u javnosti izgleda sasvim normalno i prirodno.Zna san jednog gaya
Od malena je bia zenskast a u pubertetu je postao gay. Tako da ne vjerujem u one price da su s time rođeni nego samo da su bili "mirnice" i nisu se isticali u muskom drustvu
Drugim recima, zato sto su mutanti, ako je suditi po napisanomNaučnici su dugo pokušavali da objasne zašto neki ljudi osećaju privlačnost prema istom polu. Najnovija istraživanja pokazuju da seksualna orijentacija
nije stvar izbora, već rezultat složenog spleta genetskih, bioloških i prenatalnih uticaja.Još u ranom razvoju fetusa, majčini hormoni imaju presudnu ulogu u oblikovanju mozga i polnih karakteristika. Ti hormoni, posebno testosteron i estrogen, utiču na to kako će se razviti regije mozga povezane s ljubavlju, vezivanjem i privlačnošću.
Ako se dogodi da ti hormoni deluju u nešto drugačijem intenzitetu nego što je uobičajeno, može doći do suptilnih promena u moždanim strukturama koje kasnije utiču
na seksualnu orijentaciju. Naučnici naglašavaju da se te razlike ne mogu “videti” ni prepoznati spolja, ali one postoje u neurobiološkom kodu svakog pojedinca.
Drugim rečima — seksualna orijentacija se formira pre nego što osoba uopšte postane svesna sebe.
Istraživanja blizanaca pokazuju da genetika objašnjava oko 30–40 odsto varijacija u seksualnoj orijentaciji, dok ostatak zavisi od uticaja sredine i bioloških faktora tokom trudnoće. Neki geni su povezani sa načinom na koji telo reaguje na polne hormone, a drugi sa razvojem moždanih struktura koje učestvuju u socijalnim i emocionalnim reakcijama.
treba se prilagoditi pravilniku krstarice. pa cojk ne moze svojim recima da se izrazava pa koristi ove sto vi sa slabim srcem mozete podneti. znaaaas?Još da naučiš šta znači izraz "pederastija" i da nam svima padne kamen sa srca. Jer to ipak nije ono što ti misliš.
Je li realno da vi ćaciji baš ni o čemu ne znate ama baš ništa?!
Kad već neko napiše o "razlikama" u okviru ovog poremećaja, jasno je da taj i veruje u to.Tačno sam znao tvoj odgovor. Vidim da ne znaš razliku. Uzmi malo i pročitaj nešto, nemoj svrstavati sve u isti koš. To što ti meni upućuješ neke nebulozne etikete, to je samo znak, ne da si površan, nego da nemaš pojma o svetu oko sebe. Najlakše je lupiti tako nešto,kao ti što lupetaš. Ni meni se ne sviđaju te stvari, ali ja samo predočavam o čemu se radi, ono koliko znam. Važi, bolestan sam. Jel ti lakše sad?![]()
Auuu druže, al si ti promašio smisao teme. Jedno su razlike u vrstama izopačenosti, a sasvim druga priča je, što sve te izopačenosti, smatramo neprirodnim. Ja sam ovde naglašavao, kako se ko tretira, a ne da su to sve ne prirodne stvari,sa čim se i slažem. Ali, ko smo ja i ti, da određujemo nekome kako će da se zadovoljava. Njegov problem, samo nemoj u javnosti promovisati degradaciju.Kad već neko napiše o "razlikama" u okviru ovog poremećaja, jasno je da taj i veruje u to.
Jedan je to lepo rekao, moj AfD ovac u Bundestagu:
Meni ovo što ti radiš izgleda kao kad dođeš u šumu pa pokušavaš krdu medveda da objasniš tablicu množenja.Znaš li razliku između geja i feminiziranog muškarca? To su dva sveta. Postoji toliko varijeteta, da za neke mnogi ljudi nisu ni čuli. Gej muškarci apsolutno nisu ženskasti, pič*masti, ili šta već. Oni ostaju muškarci i vizuelno, ali osećaju privlačnost, prema istom polu. Femi muškarac je nešto sasvim drugo. Takvi vole da oblače žensku garderobu, lakiraju nokte... Postoje i muškarci, koji sasvim normalno žive, idu na posao, imaju i porodice, ali seksualno vole da se oblače u žensku garderobu. To ih pali. Tzv. Crosdressing. Jedno je privlačnost prema istom polu. To su mnogo dublje konsekvence. A, sasvim drugo je seksualna orijentacija, koja može imati niz varijeteta, a čovek u javnosti izgleda sasvim normalno i prirodno.
Pitam te jesi li uspeo da naučiš šta znači "pederastija", imaš Google pa proveri, da ne ispadneš opet glup u društvu.treba se prilagoditi pravilniku krstarice. pa cojk ne moze svojim recima da se izrazava pa koristi ove sto vi sa slabim srcem mozete podneti. znaaaas?
Znaš li šta je najveća bolest današnjice? Ne, nije ni dijabetes, ni kancer, ni infarkt... Neobrazovanost je najveća bolest, savremenog načina života. Što je svet toliko zatupeo i upao u primitivizam, da se to teško može izbalansirati, na neki prosečan nivo, kao što je nekad bilo.Meni ovo što ti radiš izgleda kao kad dođeš u šumu pa pokušavaš krdu medveda da objasniš tablicu množenja.
Možda i nije skroz nemoguće, ali je prilično zajebano.
Medveda nema u krdu, drugačije su društveno organizovani.Meni ovo što ti radiš izgleda kao kad dođeš u šumu pa pokušavaš krdu medveda da objasniš tablicu množenja.
Možda i nije skroz nemoguće, ali je prilično zajebano.
Da da mi smo ludi a vi pametni, uništiste svet svojom "pameću"Znaš li šta je najveća bolest današnjice? Ne, nije ni dijabetes, ni kancer, ni infarkt... Neobrazovanost je najveća bolest, savremenog načina života. Što je svet toliko zatupeo i upao u primitivizam, da se to teško može izbalansirati, na neki prosečan nivo, kao što je nekad bilo.
Možda jato?Medveda nema u krdu, drugačije su društveno organizovani.
Otkad je sveta i veka postoje gej osobe, i nikakav svet ni univerzum nije uništen zbog toga.Da da mi smo ludi a vi pametni, uništiste svet svojom "pameću"
Mislio sam na jato medveda, kao jato riba.Ptice ostavi na miru.
![]()
Onda ti se s dozom opreza može oprostiti. U redu je.Mislio sam na jato medveda, kao jato riba.
Uvek je postojao neki procenat takvih osoba ali nikad nisu imali ovakvu moć i uticaj. Uostalom, jedan od razloga propasti Rima sigurno je dekadencija, razvrat, pederluk i slične devijacije.Otkad je sveta i veka postoje gej osobe, i nikakav svet ni univerzum nije uništen zbog toga.
Spinuješ Sizife Nikome od nas ne pada na pamet da gvire u tudje stanove i živote ali ne može jedna manjina da maltretira većinu. Kao da su kupili sve filmske produkcije, medijske kuće, političare, vlade. Od njihove sublimacije u medijima ne može da se živi, sve su zagadili. Ljudima je više muka od toga. Živi u svom domu sa kim hoćeš ali ne maltretiraj klince još u školi i ne šetaj golog dupeta pored moje dece.Doduše, ima onih koji smatraju da je njihovo urođeno pravo da određuju kako odrasle osobe smeju da se jebu.
Jesi li ti jedan od tih kojim slučajem, određivač?
Ne čitaš pažljivo moje poruke. I ko smo to mi? A, to što se svrstavaš u one suprotne pametnima, tvoje su reči. Što se tiče neobrazovanih, priličan deo čovečanstva je upravo takav, na žalost. Eto, naveo si, kao primer tog obrazovnog sa civarama (kolicima).Da da mi smo ludi a vi pametni, uništiste svet svojom "pameću"