Zašto su muškarci manijaci???

Ne znam...bili smo tada vec dosta dugo u vezi. Pricali smo otvoreno o svemu. Da je htela nesto drugo, mogla je to da kaze. Ona je rekla "volela bih da me silujes". Bas zato mi nije jasno.
Za ovo drugo: verovatno ne. Kontam da su neke od vas isto ovo rekle svojim muzevima. Pozadina ili prava zelja mi i dalje nije jasna (da li je htela jos divljiji seks ili sta li, nemam pojma)

Normalna je, samo se nije lepo izrazila.
Htela je potpunu i jednostranu kontrolu i dominaciju + grubost... opet, za moj pojam sexa, normalno. Muž je poslednji sa kojim bih to poželela.
I ne možeš od svakoga tako nešto da "tražiš".

dominaciju nad sobom cesto u sexu traze osobe kojke imaju veoma dominantno mesto u drustvu/ na poslu ( bankari, politicari, hirurzi etc)

valjda da se makar tu opuste, prepuste

Ma jok, sex. dominacija nema veze sa društvenim statusom... :lol:
To je sex. potreba, i počinje i završava se na sexu... mada, takve osobe često traže dominatne mužjake i van kreveta, što je u većini slučajeva zayeb, jer se ne radi o istoj potrebi...

ah pa bio je neki "law and order" kad su tri cice silovale tipa - striptizera. znachi to je "pshicko" silovanje - digo mu se ali nije hteo ovako psihicki i istraumirao se najstrashnije. a niko nije hteo da mu veruje, policajci su ga zezali... na kraju na sudu nije to proshlo kao silovanje, nego sto su dve ubile trecu pa su zato zaglavile zatvor.
ne znam to je "sexual offence" serijal... pa vidite...

znaci silovanje je kad telo kaze DA a glava NE

Back