Zasto su muskarci iz provincije uspesniji u ostvarivanju veza sa devojkama iz velegra

obicno ljudi koji imaju teze okolnosti ulazu mnogo vise energije i imaju mnogo jacu motivaciju za sve nego oni kojima je sve lagodno
sama cinjenica da neko dolazi iz provincije, najcesce znaci da je iznad proseka u svojoj sredini, jer inace ne bi porodica toliko ulagala u njega i izlagala se velikoj oskudici da bi mu omogucili studije
to su najcesce studenti, dakle intelektualna elita, natprosecna muska provincijska populacija koju suprotstavljas ukupnoj beogradskoj muskoj populaciji u kojoj imas sve socijalne strukture
zakljucak, u proseku su uspesniji kod devojaka, bilo da su one Beogradjanke ili provincijalke, ako iskljucimo kategoriju sponzorusa kojima je glavni faktor novac koji je muskarcima iz provincije generalno veci problem nego Beogradjanima

E ovo je sustina.

- - - - - - - - - -

pa znas kako je bilo, dodjem gore na neku, proslavu ,veselje , goste , odradim par beogradjanki i nazad... vole zenske strance i dodjose i nesto novo -valjda da osveze gene.

Nekad se pitam da li sebe lazes, jer nas realno ne mozes.

a druže moj dobri, iz adminisracije krstarice, šta da ti kažem..
jednostavno smo iskreniji(u prosjeku), ne znam za druge , ali znam za sebe pouzdano da je moj ukus za muziku, modu i žene, jednostavno ukus za život... na mnogo uzvišenijem nivou od ljudi rođenih u velegradu Bg recimo...koji uglavnoim obilaze splavove, i ostala fensi mjesta...i slušaju Lexington bendove, Zdravka Čolića, Van Gogh i ostalu turbo boraniju...
odrasli smo na bjelom i crnom luku, kopajući zemlju motikom...(sve onako urbano)...jednostavno, mi smo intelektualno, i u svakom smislu superiorniji od gradskih momaka...rastu nam i dlake na prsima,nismo isfeminizirani, prave smo drvosječe i muškarčine uglavnom...:heart:
ima doduše i normalnih velegrađana,ali u veoma malom postotku, praštajte...

Odakle uopste bilo kome ideja da su muskarci iz provincije uspesniji u ostvarivanju veza sa zenama iz velegrada?

obicno ljudi koji imaju teze okolnosti ulazu mnogo vise energije i imaju mnogo jacu motivaciju za sve nego oni kojima je sve lagodno
sama cinjenica da neko dolazi iz provincije, najcesce znaci da je iznad proseka u svojoj sredini, jer inace ne bi porodica toliko ulagala u njega i izlagala se velikoj oskudici da bi mu omogucili studije
to su najcesce studenti, dakle intelektualna elita, natprosecna muska provincijska populacija koju suprotstavljas ukupnoj beogradskoj muskoj populaciji u kojoj imas sve socijalne strukture
zakljucak, u proseku su uspesniji kod devojaka, bilo da su one Beogradjanke ili provincijalke, ako iskljucimo kategoriju sponzorusa kojima je glavni faktor novac koji je muskarcima iz provincije generalno veci problem nego Beogradjanima

Vidis,oduvek sam se pitao otkud to da je u tom Beogradu sve sama fizicko mentalna elita kad ono tamo se skupio sve sami genetski vrhunac i natprosecni genijalni mozgovi...

Izvini ali moram ti reci da mi sve ovo zvuci toliko glupo da ja nemogu da ti opisem.

Vidis,oduvek sam se pitao otkud to da je u tom Beogradu sve sama fizicko mentalna elita kad ono tamo se skupio sve sami genetski vrhunac i natprosecni genijalni mozgovi...

Izvini ali moram ti reci da mi sve ovo zvuci toliko glupo da ja nemogu da ti opisem.
nisi razumeo na sta sam mislila
nisam rekla da su provincijalci elita ukupne muske populacije, vec da u BG dolazi provincijska elita, a ne provincijski prosek
oni se ovde uporedjuju sa ukupnim muskim BG stanovnistvom i tako se stice pogresan utisak
objektivno bi bilo porediti elitu sa elitom ili prosek sa prosekom

OK, neka ti zvuci glupo, ja i ne tvrdim da sam pametna, pisem ono sto mislim bez zelje da bilo koga impresioniram

Poslednja izmena:

Kristofere, ljudi od 19-25, a koji su zavrsili gimnaziju na primer skoro i nema u rodnim gradovima.

Da ne govorim da ko dodje u BG retko se vraca u rodni grad tako da ni 25-30, a oni koji imaju sansu idu preko grane. I sam slicno razmisljam iako sam se totalno odomacio u BG.

nisi razumeo na sta sam mislila
nisam rekla da su provincijalci elita ukupne muske populacije, vec da u BG dolazi provincijska elita, a ne provincijski prosek
oni se ovde uporedjuju sa ukupnim muskim BG stanovnistvom i tako se stice pogresan utisak
objektivno bi bilo porediti elitu sa elitom ili prosek sa prosekom

OK, neka ti zvuci glupo, ja i ne tvrdim da sam pametna, pisem ono sto mislim bez zelje da bilo koga impresioniram

Nikako ne kazem da si ti glupa.Cak naprotiv.Nego kazem da je ono sto si ovde napisala jako glupo i iza toga stojim.
I da,bas tako sam i shvatio.Uopste nije tacno da u Beograd dolazi samo provincijska elita.

Kristofere, ljudi od 19-25, a koji su zavrsili gimnaziju na primer skoro i nema u rodnim gradovima.

Da ne govorim da ko dodje u BG retko se vraca u rodni grad tako da ni 25-30, a oni koji imaju sansu idu preko grane. I sam slicno razmisljam iako sam se totalno odomacio u BG.

Od kad je merilo za nekoga koju je skolu zavrsio?Bar u danasnje vreme u danasnjoj Srbiji svako moze da zavrsi bilo koju skolu.Mozes da budes najgori duduk a da veoma lako postanes doktor,profesor,inzenjer,umetnik...ministar...
To da ko dodje u Beograd retko se vraca u rodni grad je tacno ali zato sto je Beograd posebna drzava od ostatka i zato sto se u Beograd upumpava sav novac od provincije a nikako zato sto samo najpametniji i najbolji odlaze tamo.Drugi razlog je stvar kompleksa od kojeg pati veliki procenat provincijalaca i sto povratak sa studija u rodni grad dozivljava kao poraz.

Od kad je merilo za nekoga koju je skolu zavrsio?Bar u danasnje vreme u danasnjoj Srbiji svako moze da zavrsi bilo koju skolu.Mozes da budes najgori duduk a da veoma lako postanes doktor,profesor,inzenjer,umetnik...ministar...
To da ko dodje u Beograd retko se vraca u rodni grad je tacno ali zato sto je Beograd posebna drzava od ostatka i zato sto se u Beograd upumpava sav novac od provincije a nikako zato sto samo najpametniji i najbolji odlaze tamo.Drugi razlog je stvar kompleksa od kojeg pati veliki procenat provincijalaca i sto povratak sa studija u rodni grad dozivljava kao poraz.

Upisi Matematicki, Fizicki, Medicinski ili Elektrotehnicki fakultet pa da vidis kako je lako.:kafa:

Imam neke zbirke zadataka sa ovih fakulteta pa ako hoces mogu da ti pozajmim pa da vidis kako je lako.:)

Znaci ne pricamo o privatnim fakultetima.

.Drugi razlog je stvar kompleksa od kojeg pati veliki procenat provincijalaca i sto povratak sa studija u rodni grad dozivljava kao poraz.
Ko moze da bira, boravi tamo gde mu je bolje. Verovao ili ne, nisu kompleksi provincijalaca uzroci za sve njihove odluke. Mnogo je ljudi otislo u inostranstvo i ne pada im na pamet da se vracaju, jer im je tamo ocigledno bolje. Nekome je bolje uBg nego u rodnom gradu/selu. Svako ide tamo gde mu je bolje, ako moze.

I Tesla je otisao u Ameriku, verovatno zato sto je imao komplekse i nije hteo da se vrati u rodno selo :lol:

- - - - - - - - - -

Od kad je merilo za nekoga koju je skolu zavrsio?
A sta je merilo?

Bar u danasnje vreme u danasnjoj Srbiji svako moze da zavrsi bilo koju skolu.Mozes da budes najgori duduk a da veoma lako postanes doktor,profesor,inzenjer,umetnik...ministar...
Misli se na ozbiljne skole.

Pa sta fali Eri, eno ga i pod stare dane kara starletice i ostale fufice... :lol: A koliko je grandovaca krenulo njegovim stopama... :lol:

Nista :lol: Ali oni nece nikada biti pravi frajeri :mrgreen: parama se to ne kupuje :lol:

To su na silu frajeri - kucckice idu zbog $$$ ne zato sto je on frajer :aha: iskoristavaju glupoog i napaljenog ljakse gradske namazane fufuice <3

Era koristi devojcice koje su finansijski u losem stanju i on to zna da ce one za $$ da odrade njegov Old Dick :hahaha:

Da pitas te devojke da li ste uzivale u Erinom telu i kiti - rekle bi: fujjj morala sam da zapusim nos dok pusim :malav: i da ispiram ribicu 2h nakon sexa sa njm koliko je odvratan :rida:

Yebes frajera koji $$ tuca devojke :aha: i zbog toga mu daju :lol:

- - - - - - - - - -

Za mene je to jadnik koji na drugi nacin ne moze doci do picckice i zene :aha: mora da plati umesto da je osvoji i zavede i ona to zeli za njim :zper:

On je mozda frajer za seoske zene one sto slusaju narodnu muziku :lol: Za ove gradske i urbane ribetine frajer je drugo nesto :mrgreen:

Brate i te urbane slusaju grandovstinu i tako te brlje, znaci prosao bi i Era. :lol: Naravno, kao sto si rekao ne za DZ. Ali imao bi popust zbog stare slave - popularnosti i iskustva, vole cice kad je neko vip, pa makar bio i hartavi cheljak veseljak.

Brate i te urbane slusaju grandovstinu i tako te brlje, znaci prosao bi i Era. :lol: Naravno, kao sto si rekao ne za DZ. Ali imao bi popust zbog stare slave - popularnosti i iskustva, vole cice kad je neko vip, pa makar bio i hartavi cheljak veseljak.

Pa jeste i one su postale ljakse zbog $$ :lol: Kriterijumi su srozani i postale su kucckice za seljake sa $$$ Jadno je - znam da su nekadasnje devojke prezirale te prostaske sa sela i yurile frajere iz gradova :zper:

Sad yure Gedze sa dobrim autom :heart: vise ih nije briga ko je on i kako izgleda vec sta ima $$$ :heart:

Zato nam je takva javna scena nekulturna i prosta jer ljakse vladaju na svoj nacin nekulturom i prostotom a gradske kucckcie moraju njih da jure jer oni su puni $$$ aka Grand :mrgreen: a gradjani nemaju :aha:

Ljudi sa sela su uspesni zato sto imaju strah od rada na selu i onda sve rade trude se i cuda samo da pobegnu iz sela i dodju u grad i rade za trojicu da bi se snasli i obogatili i sl.

Kao Zmaj :rotf:

To je veliki komlex i onda kupuju te besne automobile da bi se neko lozio i neka riba ih primetila :lol: A seoske ribe se pale na skupe Automobile :)

Gradsku devojku bas briga za takav Auto - svaki dan ih vidja :mrgreen:

Poslednja izmena:
Grand je klan seljaka :lol: To je Azil sa ljude sa sela :mrgreen: oni sve prodaju i odmah uskoce u Grand sigurnu kucu koja im daje posao pevaca za $$$ i tako se oni sire i rastu i postaju mocniji od gradjana u BG :lol: i polako su pretvorili BG u selo i onda i ostale delove srbije pretvorili u seljake koji slusaju narodnu muziku servirani na silu putem TVa i Radija ..etc.

Verujem da su vladari Srbije taj Seoski klan :aha:

Ne zelim da vam budem sudija, ali moje misljenje je da u BG uopste ne dolazi natprosecna provincija, a ne bih dodirnu rec elita.
Po gledanju ko studira npr, ispada da studira ne natprosecan nego onaj ko zeli da bude prestizan i nadprosecan...
Mozda je to vama isto, a meni nije ni blizu.
Wannabe intelektualizam i kvalitet je odavno zagospodario Srbijom toliko da je sve pretvoreno u limun trziste (ekonomski pojam) a da stvarni kvalitet ne moze ni da se plasira, jer je ugusen...

Jednostavno svi kazu npr, svi lazu u CV...dobro sta onda....pa onda se opet gleda taj CV i u njemu trazi ili lagano ili nesto sto strci dok nelagano odbacujes.Selekcija koju tako cinis je vise nego pogubna za drustvo, ali je vise nego uspesna u kreiranju novog Srpskog drustva..

Back