Zašto su muškarci bolji šefovi?

Ne drži ti vodu .
U vrime recesije , ženske tvrtke su imale najmanje negativnih situacija vezano za zaposlene ..

Muškarci su ti koji su prebrzo donosili neke zakljucke koji su se ispostavili krivima i koštalo je grbace obisnog radnika..

mozda si pobrkala stvari, zene su na pochetku recesije najmanje stradale posto uglavnom rade u drzavnom sektoru :) muskarci naravno dobijali masovne otkaze u privatnom sektoru.
pokusali su da printanjem novca i povecanjem drzavnog aparata poboljsaju ekonomiju, i masa zena je dobila posao.

medjutim, chim je krenulo stezanje kajsha i otpustanja u drzavnom sektoru, krenule su feministkinje koje eto tvrde da je sad zena najvise pogodjena.

pogledaj ovo:

Public sector job cuts hit women first

http://www.google.ca/search?q=Publi...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Zbir svih tvrtki u Hrvatskoj koje su pogođene krizom su uglavnom bile pod muškim vodstvom, provjeravalo se dva puta jer nisu virovali da je hirovitost pod pritiskom bila jace izražena nego u žena ..!
Nažalost nemam nikakav pisani dokument, ima više od pola godine da sam našla clanak o tome, al definitivno potražim sa sve i jednom brojkicom . :D

Zbir svih tvrtki u Hrvatskoj koje su pogođene krizom su uglavnom bile pod muškim vodstvom, provjeravalo se dva puta jer nisu virovali da je hirovitost pod pritiskom bila jace izražena nego u žena ..!
Nažalost nemam nikakav pisani dokument, ima više od pola godine da sam našla clanak o tome, al definitivno potražim sa sve i jednom brojkicom . :D
Jesi li imala prilike da radish u neqom od tih propalih preduzecha ili prichash teq onaqo?

Zato sto su muskarci.:))

uuuu ovo je bas nekako...gej izjava...:lol:

Ima kretena i u jednim i drugim redovima, dosta sefova sam promenila, manje vise su svi na istu foru. Razmecu se koliko su "mocni", vole slihtanje, misle kako niko ne radi dovoljno ni u pola dobro kao oni, svi se nakon unapredjenja opuste i ne rade nista po ceo dan...ali nema to veze sa polom, prosto su to samo ljudi, kao i svi drugi.
Zene su daleko odgovornije, da se ne lazemo, vrednije i produktivnije, muskarci su prosto lenji, bar vecina.
Vecina sefova ce pre izabrati za unapredjenje popularnog muskarca koji nista ne radi po ceo dan, sem sto zabavlja sefa, svojim sarmom i duhovitoscu, nego sto ce vrednu zenu koja se trudi 50 puta vise, a zasto?
Odgovor se krije u citiranom odgovoru... muskarac je muskarac, svi ih vole i dive im se, cak i drugi muskarci. Latentna homoseksualnost, ako mene pitate. :D

Ima kretena i u jednim i drugim redovima, dosta sefova sam promenila, manje vise su svi na istu foru. Razmecu se koliko su "mocni", vole slihtanje, misle kako niko ne radi dovoljno ni u pola dobro kao oni, svi se nakon unapredjenja opuste i ne rade nista po ceo dan...ali nema to veze sa polom, prosto su to samo ljudi, kao i svi drugi.
Zene su daleko odgovornije, da se ne lazemo, vrednije i produktivnije, muskarci su prosto lenji, bar vecina.
Vecina sefova ce pre izabrati za unapredjenje popularnog muskarca koji nista ne radi po ceo dan, sem sto zabavlja sefa, svojim sarmom i duhovitoscu, nego sto ce vrednu zenu koja se trudi 50 puta vise, a zasto?
Odgovor se krije u citiranom odgovoru... muskarac je muskarac, svi ih vole i dive im se, cak i drugi muskarci. Latentna homoseksualnost, ako mene pitate. :D
:worth:
kad zena igra na sarm i dubok dekolte to se primeti,cak i pre nego sto se desi
a kad muskarac igra na svoju muzevnost -e pa jos nisam cula da je neko naglas rekao
mislim ovo je prvi put i zato bravo nina:super:

kad zena igra na sarm i dubok dekolte to se primeti,cak i pre nego sto se desi
a kad muskarac igra na svoju muzevnost -e pa jos nisam cula da je neko naglas rekao

Ne samo sto igraju na muzevnost nego im se mnogo lakse prastaju greske, cak i teske brljotine, ako su dovoljno "saramantni", ali zato ako inace vredna zena propusti nesto da uradi, makar i nebitnu sitnicu... OMG! Lincujte je i nabijajte joj to na nos koliko god mozete!

zbog prangije

prangija.jpg

kako onda da ti volis mene?:think:

moze i zena da zabavlja sefa :D

sigurno nece na poziciju sefice doc slabiji karakter vec jaci .. zar ne , a zena kad uvrgne nema joj kraja .. btw... njen sarm je dodatan plus. :mrgreen:
Ne boj se, zena je naucila tokom godina suspregnit emocije kad zatreba;)A i strpljivija je ..

Pa evo kad tako kazas prva mi na pamet pala milka forcan..izgleda tuff al kad ne zna da je snima kamera odjednom promena i nema glume da joj nije frka..tako se svaka preznojava i pokusava zvucati kategoricno i kolko god imale para uvek imaju neku frku manjka samopouzdanja..ne znam sto je tako al stvarno ne mogu nijednu navesti bez laznog samopouzdanja

Back