Servant of God
Iskusan
- Poruka
- 5.244
Ko kaže da se nisam zapitao? Protiv nijednog monoteizma nemam ništa, pa tako ni protiv muslimana. O hinduizmu, budizmu, paganizmu možemo na odgovarajuću temu - ja kažem da njihova ideologija dovodi do samouništenja, tj do destrukcije. To se lako vidi, ne trebaju ti akademske titule, već samo zdrav razum.Pa nisi na mom mestu. Niti sam ja, hvala bogu, na tvom mestu. Da sam, ne daj bože, na tvom mestu, zapitao bih se po čemu su moja verovanja i uverenja tačnija od verovanja i uverenja jednog muslimana, hinduiste, budiste, paganina... ili bilo koga. Hitler je progonio Jevreje da bi nakon WW II isti dobili državu, a ceo WW II je politička igra, unapred pripremljena od strane jevrejske elite. To su neoborive istorijske činjenice.
Država Izrael je osnovana još pre 3500 god. To što su bili proterani sa njihove teritorije, pa se u zadnjih 100 god. vratili, je samo jedno od Biblijksih proročanstava. Hitler je poslužio u tome. Ali ja sam Hitlera upotrebio kao primer mržnje koju je imao Konstantin prema svim monoteistima, a na kraju ipak prihvatio monoteizam.