sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
sta si mi ti dokazao?Rekao sam da su najbroniji u nauci i najpoznatiji sahisti,Kasparov ima jevrejsko poreklo, Botvinik i Fisher najveci genije ikada,malo li je za jednu tako izuzetno malu populaciju ?Eh nemoj sad da menjas temu.ja sam ti dokazao da za shahiste lupetas gluposti.Nobelovce sam ja pre tebe pomenuo jos juce,i napomenuo sam da ih Jevreji imaju dosta. Sto se tice nobelovaca za knjizevnost,ja sam svakoga procitao bar jednu knjigu. Nisam Bob Dilana jer on je muzicar a i on je Jevrej.
Nobelovaca za knjizevnost ima preko 100.Nisam brojao, znam da najvise Francuska ima nobelovaca iz knjizevnostia,li i medju tim francuskim nobelovcima ima jevreja koji se vode pod drzavom Francuskom. Na primer filozof Anri Bergson je bio francuski Jevrej,a dobio je Nobela za knjizevnost. Andre Zid, francuski nobelovac za knjizevnost,a po prezimenu se vidi da je jevrejskog porekla. zapravo jevrejskih nobelovaca ima vise nego sto se cini.
Oprosti ja tek sada vidoh koliko si ti poremecen i da prema tebi ne treba biti grub
Na stranu to sto ne znas kada se desio Anschluss Österreichs i kada su Nacisti "usli" u Bec,par godina tamo vamo nije bitnoNa stranu to lupetanje sa Frojdom i Rotsildom,ali da napises da je Hitler mrzeo Srbe je na nivou jednog Deretica.Vise su komunisti i ustase pobile Srbe nago Nemci.Hitler da je "mrzeo" Srbe nas bi danas bili samo za pelcerKada su nacisti usli u Bec,valjda tamo oko 1940, u tom gradu su zatekli Sigmunda Frojda i barona Rotsilda, dva znamenita Jevreja. Rotsilda su pustili. Zasto ga nisu ubili ili stavili u logor kao druge Jevreje? Nisu hteli jer takvi kao Rotsild su finansirali Hitlera i doveli ga na vlast. Hitler je ubijao samo obicne Jevreje.Nije slucajno Hitler najvise ubijao i mrzeo Ruse, Srbe i Jevreje.To zato sto su ta tri naroda revolucionarna, pobunjenicka. Pa je Hitler i doveden da takve iskoreni jer takvi su i napravili revoluciju 1917. Pretila je opasnost da se revolucija prelije u zapadnu Evropu. Frojd nije bio bogat i mocan ali je trebao Zapadu da sa svojim materijalizmom truje mase,kao sto danas truju ga gej pokretima, feminizmom i rijalitijima. I eto pored pobijenih miliona Jevreja ,mi vidimo da i danas oni imaju ogromnu moc i novac.To jasno dokazuje da je Hitler od Londona dobio nalog da likvidira samo obicne Jevreje koji mogu dizati revolucije.Nezaboravimo da su Jevreji bili Makrs i Trocki, delom mozda i Lenjin.