Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.054
Zar je reci istinu tebi hulenje?ti da imas svoju veru ne bi hulio na tudju
Ono sto ti radis ovde, krseci zapovest ne lazu, jeste huljenhe.
Zar neznas da pismo kaze: da lazovi nece naslediti carstva bozjeg?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar je reci istinu tebi hulenje?ti da imas svoju veru ne bi hulio na tudju
Na koji način vam je Sveti Duh dao svoju potvrdu za vaše tumačenje Svetog Pisma?Svetim duhom.
Navela sam neke dokaze delovanja svetog Bozjeg duha
Nisam ljubomoran, ne visim na forumima, slucajno sam naletio na temu, a sto se mene tice mozes da mislis sta hoces, jedino mi je zao sto jedna osoba nesumnjivo inteligentna ide stranputicom. Reci mi da li si rodjena u porodici JS ili si im pristupila jer te nesto privuklo, da li si ikad bila u pravoslavnoj crkvi, da li si imalo upoznata sa pravoslavnom literaturom, da jesi veliko je pitanje da li bi bila u JS. Da li ti je mozda zabranjeno da citas pravoslavnu literaturu i tumacenje Svetog pisma po Svetim Ocima?pa ne tumacite ga svojevoljno
Zato JS tumace Bibliju uz pomoc Svetog duha
zato ga i znaju celo
a vi ne
to su cinjenice
Da niste ljubomorni na Js ne bi viseli na temama o JS
Mozete i vi biti pravi hriscani niko vam ne brani
Ja pisem istinu o svojoj veri.
Duh svrti vodi coveka da dublje vidi ono sto tamo pronadje pa i razume.Tako je Biblija sama sebe tumaci.
Ali uz pomoc Svetog duha.
Nisam ljubomoran, ne visim na forumima, slucajno sam naletio na temu, a sto se mene tice mozes da mislis sta hoces, jedino mi je zao sto jedna osoba nesumnjivo inteligentna ide stranputicom. Reci mi da li si rodjena u porodici JS ili si im pristupila jer te nesto privuklo, da li si ikad bila u pravoslavnoj crkvi, da li si imalo upoznata sa pravoslavnom literaturom, da jesi veliko je pitanje da li bi bila u JS. Da li ti je mozda zabranjeno da citas pravoslavnu literaturu i tumacenje Svetog pisma po Svetim Ocima?
Kroz tvoju diskusiju vidimo naznake gordosti, znas li ko je prvi gordeljivac i ko zeli da mu budemo slicni!?
To je posebna tema ne mogu u par reci o Bibliji.Na koji način vam je Sveti Duh dao svoju potvrdu za vaše tumačenje Svetog Pisma?
Oni su mešavina svih avramovskih religija.Pa mislim da si u pravu. Postavio sam joj pitanje o Isusovom silasku u ad za koji ona tvrdi da ne postoji, a u bibliji je opisan taj dogadjaj, ali nema odgovora. Po ovome sto ona prica oni nisu hriscani, mnogo su blize Islamu, njeno shvatanje Isusa Hrista podudara se sa muslimanskim, oni pistuju Isusa kao proroka i poslanika, a to je upravo ono sto ona tvrdi.
Znači pre toga si bila vesela a?Izucavanje Biblije me je dovelo na pravi put.
Sta znaci biti veseoZnači pre toga si bila vesela a?
Zna se sta znaci svedok.Sta vam to znaci "svedok" i ko je izmislio tu rec ?
Znam sta znaci biti svedok ali u vasoj grupaciji ne![]()
Pa ovo je divno, to je ono za cim sam tragao svih prethodnih godina, treba sam da postanem clan JS i odmah cu znati Bibliju i sve tajne zivota i smrti ce mi biti otkrivene.I ti mozes da mislis sta zelis.
ne ada mi na pamet da ljude ubedjujem u bilo sta.
Svi imamo Bozju rec pa je mozemo proucavati.
Ja sma celu Bibliju izucila i znam je.
Pisem Biblijsku istinu.
Ako ti ne odgovara ok.
Citam sve sto me zanima u zivotu.
A svako vidi kroz sebe.
Mozda te tvoja gordost zamagljuje da me vidis ispravno
Izucavanje Biblije me je dovelo na pravi put.
Da znas Bibliju video bi da je znam.Pa ovo je divno,