Zasto su Dveri propale ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Опет твоја лупетања. Боље иди проучавај програм Двери и решавај тест:

Ne bih se slozio da su u pitanju "lupetanja". Ovo vezivanje sa "teroristom Petrovicem" nije slucajno. Vlast nema demokratsko resenje za Dveri pa planiraju da ih svrstaju u "teroristicke i ekstremno organizacije" koje treba zabraniti. Pripreme javnosti za to su vec pocele ovom reakcijom na neki spisak koji su sastavili "Nasi" (a koji je isti kao onaj koji su sastavljali bivsi radikali) i to tako sto covek zaduzen za prepariranje biraca SNS-a, Vlada Djukanovic, jutros stavlja znak jednakosti izmedju "Nasi" i Dveri.

To je odgovor za Miroljuba Petrovic i dveri ?:rotf:
Pukli ste na izborima, a toliko ste se folirali idemo u skupstinu dvocifren rezultata....,a sada krizirate ovde i dajte vrlo logicne odogovore:hahaha:
DZOS koliko imas profila ?

Jos nisi prebrojao? @Nikita, Nikita odbice ti sef od honorara. Hajde potrudi se malo. I mene zanima rezultat tvoje istrage. Da ti malo pomognem: gde god vidis da sam stavio znak :ok: kada neko napise istinu o Dverima, to sam ja. Sam sebi aplaudiram. ;)

Ne bih se slozio da su u pitanju "lupetanja". Ovo vezivanje sa "teroristom Petrovicem" nije slucajno. Vlast nema demokratsko resenje za Dveri pa planiraju da ih svrstaju u "teroristicke i ekstremno organizacije" koje treba zabraniti. Pripreme javnosti za to su vec pocele ovom reakcijom na neki spisak koji su sastavili "Nasi" (a koji je isti kao onaj koji su sastavljali bivsi radikali) i to tako sto covek zaduzen za prepariranje biraca SNS-a, Vlada Djukanovic, jutros stavlja znak jednakosti izmedju "Nasi" i Dveri.

Jos nisi prebrojao? @Nikita, Nikita odbice ti sef od honorara. Hajde potrudi se malo. I mene zanima rezultat tvoje istrage. Da ti malo pomognem: gde god vidis da sam stavio znak :ok: kada neko napise istinu o Dverima, to sam ja. Sam sebi aplaudiram. ;)

Sto su dveri propale ? Ustvari su pobedili...:rotf:
Pomozi sebi najpre...

- - - - - - - - - -

Jeste, bljak što nema parade...

Napravice samo za tebe paradu,nemoj da budes tuzan....

Napravice samo za tebe paradu,nemoj da budes tuzan....

Nema potrebe, ja i ne želim da paradiram, ali je kod tebe ta želja neutaživa, probaj da se obučeš u muško/žensko, već suprotno od tvog pravog pola, pa izađi malo iz rupe, možda te želja mine, a niko neće da te dira, osim ako te ne fotografišu kao cirkusku atrakciju. Nego, taman napraviš korak napred, pa opet nazad, ovoga puta ti je za odgovor trebalo svega pola sata...

Samo da pitam nesto, potpuno ozbiljno, jel to Dveri osporavaju Darvina i objavljuju da je kreacionizam njihov stav po pitanju postanja i evolucije? tako mi deluje iz ovog snimka:eek:

Ovde si našao da pitaš ozbiljno? Dveri jesu pokret koji na bitno mesto stavlja religiju, ali nisu toliko monolitan pokret u kome ne bi bilo drugačijih mišljenja. Odnosno, neka ti odgovori bolje neko iz Dveri, ovo je samo tumačenje simpatizera...

Још су млади, тек су почели, нису двери лдп да им лидери буду нашмркани 24 часа дневно и на тај начин стижу свугде и имају одговоре на сва питања.
Ако хоћете корените промене - почните од корена, нека он буде здрав, затим редом све друго. Наравно то све захтева и времена, не може одједном.
Уз то треба да се поклопе још неки услови, нпр подршка споља, уједињење са сличним (програмски) странкама, избегавање истицања једног човека као неприкосновеног лидера јер онда је лакше плаћеним медијима да нападају итдитдитд...
Морају постати нека врста покрета, превазићи оквире које намеће странка.

DZOS;27713007. Vlast nema demokratsko resenje za Dveri pa planiraju da ih svrstaju u "teroristicke i ekstremno organizacije" koje treba zabraniti. Pripreme javnosti za to su vec pocele ovom reakcijom na neki spisak koji su sastavili "Nasi" (a koji je isti kao onaj koji su sastavljali bivsi radikali) i to tako sto covek zaduzen za prepariranje biraca SNS-a:
Zar doorsi nisu demokratski rešeni na izborima? Ima li u repertoaru i neki drugi demokratski način?

Mozda ce neke od tvojih primedbi o organizacionom ustrojstvu biti ozbiljno razmatrane ali ja nemam nikakve veze sa tim. Za mene je to forma a uvek mi je sustina bila ispred forme.
U svakom slucaju, delujes mi kao neko ko je izasao iz organizacije iz razloga koje navodis ali svakako kao dobar poznavalac unutrsnjih odnosa un utar pokreta.

Pitanje organizacije u politickim strankama jeste forma jer je organizacija samo nacin da se najbolje iskoriste ljudski resursi.
Na zalost kod Dveri je sustina jer pokazuje sta su stvarni ciljevi pokreta.
Izborni rezultati su tek sekundarni cilj.
Onaj primarni jeste da ista grupa ljudi zadrzi apsolutnu kontrolu nad pokretom.

Nikada nisam bio clan Dveri.
Zeleo sam da budem ali mi tako nesto ne pada na pamet pod ovakvim degradirajucim uslovima.
Dragi Dverjani, dokle god ste neiskreni, ne samo da necu da budem vas clan, nego necu ni da glasam a vas.

Pitanje organizacije u politickim strankama jeste forma jer je organizacija samo nacin da se najbolje iskoriste ljudski resursi.
Na zalost kod Dveri je sustina jer pokazuje sta su stvarni ciljevi pokreta.
Izborni rezultati su tek sekundarni cilj.
Onaj primarni jeste da ista grupa ljudi zadrzi apsolutnu kontrolu nad pokretom.

Nikada nisam bio clan Dveri.
Zeleo sam da budem ali mi tako nesto ne pada na pamet pod ovakvim degradirajucim uslovima.
Dragi Dverjani, dokle god ste neiskreni, ne samo da necu da budem vas clan, nego necu ni da glasam a vas.

I da hoces, ne mozes biti clan. Ja uvazavam da je tebi polazna tacka da neko ko hoce da bude politicka organizacija treba da bude ustrojen po nacelima ustrojstva politickih partija. Tebi je to vazno iz razloga koje si naveo i to je ok.
Ja stvari gledam drugacije i nemam nikakvih ambicija da se aktiviram u nekoj partiji. Ja samo posmatram sa strane ko sta radi i ko se za sta zalaze pa onda to uporedjujem sa mojim pogledima i stavovima i glasam za onoga ko je u tom trenutku najblizi mojim pogledima. Nisam vezan za nikoga i u svakom trenutku slobodno iznosim svje stavove i kritikujem maskirane. Ako kod Dveri otkrijem da su maskirali nesto (kao sto to rade sve partije a narocito SNS), imace moj ADIO! ;)

Miroljub Petrovic clan dveri,kasnije terorista koji je hteo da minira brane u Holandiji....
Za njega su dveri dale izjavu da je Miroljub Petrovic vodeci srpski naucnik, koji je dao definiciju geologije da je Geolgija , geos je zivot, a logos je nauka.....Gea inace znaci zemlja, a ne zivot...
Inace doticni ''vodeci srpski naucnik'' kako su rekli dveri drzi predavanja da je Zemlja stara 3000 godina, da su dinosaurusi ziveli u isto vreme sa ljudima, i da je Noe u svojoj barci imao po dva para i svake vrste dinosaurusa....tj kako kazu dveri vodeci srpdki naucnik...:hahaha:
Gde bi kraj bio dverima da su pobedili na izborima, a Miroljub Petrovic ministar prosvete, ala bi se Srbija svetlosnom brzinom vratila u kameno doba...

I da hoces, ne mozes biti clan. Ja uvazavam da je tebi polazna tacka da neko ko hoce da bude politicka organizacija treba da bude ustrojen po nacelima ustrojstva politickih partija. Tebi je to vazno iz razloga koje si naveo i to je ok.
Ja stvari gledam drugacije i nemam nikakvih ambicija da se aktiviram u nekoj partiji. Ja samo posmatram sa strane ko sta radi i ko se za sta zalaze pa onda to uporedjujem sa mojim pogledima i stavovima i glasam za onoga ko je u tom trenutku najblizi mojim pogledima. Nisam vezan za nikoga i u svakom trenutku slobodno iznosim svje stavove i kritikujem maskirane. Ako kod Dveri otkrijem da su maskirali nesto (kao sto to rade sve partije a narocito SNS), imace moj ADIO! ;)

Zar Dveri nisu maskirale nacin na koji funkcionisu?
Ako od gradjana kriju nacin na koji funkcionisu, kako mozemo da im verujemo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back