Ako su Cetnici sluzili odbjeglom kralju u Britaniji, zasto su nosili duge (popovske) brade i bili nepedantni? Zasto je Draza Petrovic dopustio da nosi bradu kad je kao vojnik u kraljevoj vojsci, prije rata, bio obrijan i pedantan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li su cetnici dobili odobrenje od jugoslavenskog kralja da nose duge brade? Odbjegli kralj nije nosio bradu i bio pedantan.zato što je puštanje brade u Srba znak žalosti.
Prevazilazi moje znanje o četnicima i njihovim frakcijama.Da li su cetnici dobili odobrenje od jugoslavenskog kralja da nose duge brade? Odbjegli kralj nije nosio bradu i bio pedantan.
Зато што је морао да испуни очекивања партизана.Да одржава имиџ лошег момка.Ako su Cetnici sluzili odbjeglom kralju u Britaniji, zasto su nosili duge (popovske) brade i bili nepedantni? Zasto je Draza Petrovic dopustio da nosi bradu kad je kao vojnik u kraljevoj vojsci, prije rata, bio obrijan i pedantan?
Odbegli kralj nije nosio,jer nije ni imao ni jedne dlake na bradi.Da li su cetnici dobili odobrenje od jugoslavenskog kralja da nose duge brade? Odbjegli kralj nije nosio bradu i bio pedantan.
Добро, причамо о "четницима" у Другом светском рату. Али свакако добра опаска.pocetnicki vojvoda, profesor, doktor, poslanik Vojislav Seselj nije nosio bradu
Sa druge strane su glatko izbrijani partizani čije su akcije otprilike izgledale ovakо
Колико дуго се носи брада због жалости ?To se bar zna, pustali su brade u znak zalosti sto je kralj u inostranstvu.
zavisi koga žališ.Колико дуго се носи брада због жалости ?
Ja nosim bradu od 2002-ge godine,Povremeno je samo osisam,ali od te godine se nisam obrijao,a nisam cetnik.Најчешћи одговор на назив теме је зато што су жалили државу, то ће готово сваки просечан човек рећи. Када било који просечан човек размисли о томе, схватиће и сам да се Срби не броју док су у жалости. Међутим, такође, познато је да та жалост траје 40 дана.
Конктетно, @Лекизан је приметио исправно, да сви четници нису носили браду. Ја лично, одговор на то не знам, али би могуће решење било у одговору на питање: Зашто су амерички војници у Авганистану носили браду ?!
jolemisaJa nosim bradu od 2002-ge godine,Povremeno je samo osisam,ali od te godine se nisam obrijao,a nisam cetnik.
Брада и бркови су 40-их још били у сећањима на времена од пре 10,20 година,када су мустаћи и уредна брада били одраз Господе.Ako su Cetnici sluzili odbjeglom kralju u Britaniji, zasto su nosili duge (popovske) brade i bili nepedantni? Zasto je Draza Petrovic dopustio da nosi bradu kad je kao vojnik u kraljevoj vojsci, prije rata, bio obrijan i pedantan?
Ne nosio sam bradu i ranije.Cak od '80-ih,ali sam se brijao,a od 2002-se se nisam obrijao ni jednom,samo sisao masinicom.Drugo,mnogi bi trebalo da zale za Djinjdjicem,a nisu ni svesni togajolemisa
Da ne zalis Ђинђића?