Zdrav razum
Buduća legenda
- Poruka
- 31.923
Zabole me da gubim vreme ispitujuci.Што не питаш неког рабина ортодоксног Јевреја зашто носи браду?
Ovde se zabavljam pa pitam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zabole me da gubim vreme ispitujuci.Што не питаш неког рабина ортодоксног Јевреја зашто носи браду?
Прилично сам сигуран да су пуштали браде четрдесет дана у знак жалости. То је православна традиција.
У ствари, многе герилске групе у историји су познате по својим длачицама на лицу, јер прави герилац који се бори у планинама/џунглама не би имао времена да се обрије. За разлику од југословенских партизана који су имали времена да шетају Загребом и купују бритве, гледају филмове итд. прави герилци попут грчке резистенције, четника, Вијетконга и кубанских револуционара били су заузети борбом.
најпознатији светски герилци су познати по својим брадама, али само у Титовој антиправославној СФР Југославији исмејано је и исмејано ношење браде. FUKC Тито.
Za cim zae popovi i svestenici ?Прилично сам сигуран да су пуштали браде четрдесет дана у знак жалости. То је православна традиција.
Za cim zae popovi i svestenici ?
I aj da neko zali pa da se ne veseli, da ne pusta muziku i sl, ali da se ne brije......
Ma najbolje i da se ne kupa zbog zalosti![]()
Za cim zae popovi i svestenici ?
I aj da neko zali pa da se ne veseli, da ne pusta muziku i sl, ali da se ne brije......
Ma najbolje i da se ne kupa zbog zalosti![]()
Znaci nije od boga i nije zapisano nigde u bibliji vec je to neko davno izmislio ?То се зове 'пост', и била је главна компонента и западних и источних религија хиљадама година. Поента је да се натерате да патите дужи временски период да бисте истински ценили оно што имате.
Znaci nije od boga i nije zapisano nigde u bibliji
Znaci ne vodite se biblijom nego smisljate pravila kako Vam odgovarami slobodni duhovni ljudi biramo kada cemo srat i kada cemo nosit bradu
Znaci ne vodite se biblijom nego smisljate pravila kako Vam odgovara![]()
Не постоји ништа у Тори што дефонише изглед свештеника било да ли је у питању брада , зулуфи или капице на глави већина тих обичаја потиче из талмуда и усвојено је тек у 17. веку код самих Јевреја.Znaci ne vodite se biblijom nego smisljate pravila kako Vam odgovara![]()
Zasto je nosis ?U zivotu nisam procito jednu stranu biblije. Neznam da citam. Prezauzet sam puno radno vreme rastujici ovu legendernu bradu da bi citao knjige.
Standardna osobina svih vernika koji se plase da iskristalisu isinu.Ово рачунај последњим питањем на које сам ти одговорио или да сам ти се обратио!
До виђења пријатно!
Zasto je nosis ?
Znaci nije iz verskih razlogaјер ми треба лако доступно место где могу да одложим жваке, ситниш и остатке од ручка.
Hrvati ne kažu gibanica nego četnička lazanjaDa ne otvaram novu temu, da se nadovezem ovde - Zasto su cetnici voleli da jedu gibanicu ?
Četnička gibanica
https://www.danubeogradu.rs/2021/04/cetnicka-gibanica/
Pogledajte prilog 1303423
Zasto je nosis ?
Standardna osobina svih vernika koji se plase da iskristalisu isinu.
Dovidjence
E baš njega bilo briga za otadžbinu. Došao na vlast na tuđoj krvi, bivši prosjak postao kralj. Svinjska dinastija se do 1941. toliko napljačkala da su postali najbogatija kraljevska porodica u Evropi.Pogledajte prilog 1306419
I Kralj Petar l je puštao bradu od Albanske golgote do kraja Prvog svjetskog rata u znak žalosti za otadžbinom.
Ćut'!E baš njega bilo briga za otadžbinu. Došao na vlast na tuđoj krvi, bivši prosjak postao kralj. Svinjska dinastija se do 1941. toliko napljačkala da su postali najbogatija kraljevska porodica u Evropi.
Добро ти мислиш на уредбу браду и особу која има свој неки лични стил . Конкретно за тему ја мислим да је у питању комбинација стапања с локалним становништвом и услова за редовно одржавање личне хигијене. Отприлике тако нешто.Ja nosim bradu od 2002-ge godine,Povremeno je samo osisam,ali od te godine se nisam obrijao,a nisam cetnik.
Зато што је Дража
Једна од комунистичких крилатицаMeni su pricali stariji da postoji,brada "Zvanja","Znanja" i "Sranja".
Сви били у љутој жалости?У ствари, многе герилске групе у историји су познате по својим длачицама на лицу, јер прави герилац који се бори у планинама/џунглама не би имао времена да се обрије. За разлику од југословенских партизана који су имали времена да шетају Загребом и купују бритве, гледају филмове итд. прави герилци попут грчке резистенције, четника, Вијетконга и кубанских револуционара били су заузети борбом.
најпознатији светски герилци су познати по својим брадама, али само у Титовој антиправославној СФР Југославији исмејано је и исмејано ношење браде. FUKC Тито.
GREEK RESISTANCE (ROYALIST)
Pogledajte prilog 1304393Pogledajte prilog 1304395
GREEK RESISTANCE (PARTISAN)
Pogledajte prilog 1304394
Pogledajte prilog 1304396Pogledajte prilog 1304397
GREEK RESITANCE (GREEK JEWS)
Pogledajte prilog 1304398Pogledajte prilog 1304399Pogledajte prilog 1304400
GREEK RESISTANCE (PRIEST AND PARTISAN)
Pogledajte prilog 1304401