Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Volim ovakve rizike...
...Inace sam zdrava...
...Inace sam zdrava...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Inace sam zdrava...iz ljubavi a razvela se usled nedostatka iste....pa potrudio se decko, da je suzbije.....konstantno i tendenciozno.....

Volim ovakve rizike......Inace sam zdrava...

Znaci, ovo je njegov lik na tvom avataru. Pa sto ga ne promenis, stavi nesto lepo za bolju buducnost, please... : )![]()
a neee...na avataru je lik "u krstu ogrezlog" forumasa....oci izbuljene, nema se vremena ni jesti pa postajes anoreksican....a i ushi ti trebaju za ove yutubove....
Kako da odbijem kad me je tako lepo pitao.![]()

...
pokazo bre stranu soshku

Joj......
Jel pao na kolena...?![]()
..jednostavno zato sto je on ..ON ..jedan i poseban..ako toga i takvog nema ..necu nista...ali ja sam bice promasila temu jer nisam udata..

Sigurno se ne bih pitala.. Zasto...jer bicu sa njim..zato sto to zelim..zato sto mi je potreban ..zato sto bas sa njim zelim da podelim sve ono lepo i ruzno u zivotu..da podelim svoje vreme sa njim..i da imam bebu sa njim..i da....jednostavno zato sto je on ..ON ..jedan i poseban..ako toga i takvog nema ..necu nista...ali ja sam bice promasila temu jer nisam udata..
![]()
ili ce ti mama kazati da ti je vreme da se udas.....
ili ce ti mama kazati da ti je vreme da se udas.....
![]()

Zlocko..da se ona pita ..vec bih bila ..ovako..polako se pripremam za solidnu usedelicu..sta da ti kazem..kada citam sta pisu udate..prosto mi dodje milo sto to nisam...![]()
ma kakvi...ja se jesam razvela, ali sam ga toliko volela da mi nije bilo vazno ni sto smo jako mladi, sto se protive i moji i njegovi...sto nemamo zavrsenu skolu....i posle je iz te ljubavi doslo i dete...i dobro je i ovako a i bilo je dobro i dok je trajalo....opet bih isto uradila....to je bilo sudbinski....
ali nisam znala , .... a nemogu da smislim zbog cega drugog sam se udala......za djabe , za to....