Zašto ste na forumu?

Ja sam ovde jer sam ovisnichki tip...imam razne rituale i teshko ih se reshavam. Evo sad prestajem da pushim po hiljaditi put..od foruma se samo povremeno odmaram ali ta teshka ovisnost trazzi svoje
help.gif
srecha pa nisam pochela da se drogiram ili da pijem, poshto bih i to radila temeljno.

Da li je moguce, da danas neko jos moze da pogubi glavu za nekim, ili je to samo jos u filmovima i medju djecom?

Zar se ljubav ne javlja najvise kod onih koji nemaju nista, a hoce sve?

Ili za sta bi ste vi stavili sve na kocku?

pa, pre jedno 5-6 godina je ovo bio jedan od retkih interaktivnih (rek'o mi neko da se to tako kaze) sajtova na koje sam mog'o da odem... bilo onih smart filtera u toj jednoj firmi u kojoj sam radio... navika, valjda... ostalo sad... kad ne znam sta cu, onda dodjem ovde i naucim razne nove stvari... divim se carolijama iskusnih forumasa... divim se magiji koju forumasi imaju i divim se otvorenim umovima koje cu retko gde sresti u zivotu... ima nekih dobrih ljudi... ima i nekih koji meni bas i nisu preterano dobri... kao i u zivotu... i tako dan za danom... kad posle nekog vremena pogledas... promeni se cela garnitura forumasa... moderatori se smenjuju.... ljudi odlaze sa grandioznim najavama... sa nekim velikim temama... zbog dozivenih nepravda... pozdravljaju se u suzama... onda se vrate tiho, posle par dana... pa opet odlaze... udruze se protiv nekoga... tu plane ljubav epskih razmera.. posle toga, sto je i normalno posle takve ljubavi, mrze se i pljuju jos vise nego sto su se voleli... i uglavnom se iste price ponavljaju... i tako u krug... pa... iz navike neke, valjda...

Ovde sam da bih dosao do odgovora na neka pitanja koja me zanimaju...
Inace, odgovor na pitanje koje je postavio autor ove teme bi mogao biti - ljudi ovde trose po 2h jer dobijaju za to 50e po satu. :) Mislim dobar razlog, vole ljudi da se druze sa kompjuterom, 21. je vek.

Back