Zašto ste na forumu?

hm....doshla sam...jer me je nervirala...:lol:
svaki put kad bih neshto kucala a netu,trazila uvek mi ispadne '' to i to ukucano-Forum Krstarice '' i toliko puta mi se pojavljivalo da sam rekla ma ajde da vidim...i onda sam godinu dana bila neaktivna,uopste nisam forum posecivala,zaboravila skroz..tek nakon godinu dana,krajem leta 2008 ja doshla...Trazila..ni sama ne znam shta...odushak...od tuge,besa,iz kojeg sam se oporavljala nekoliko meseci i onda...srela jednog predivnog decka...i evo me u vezi skoro godinu dana i nekako sam se navukla...isprva na LjiS jer mi je tamo bilo zabavno,iako je nekoliko meseci proshlo kad sam prestala ozbiljno da shvatam shta ljudi tamo pishu,nekako,shvatila sam im mentalitet,da se samo zezaju i onda su mi svi delovali nekako bezazleno,dobri u sushtini i sad...sad ne znam...htela bih da odem,pa valjda ovo spamovanje je samo kao moj pred-odlazak,...jer vishe nemam snage da odgovaram na teme ozbiljno.i tako..
veze ovde me ne zanimaju....pored toga shto imam vezu,nekako,ne znam shta bih trazila sa nekim ovde...duplo sam mladja,da ne ispadnem licemer bila sam sa duplo starijima od sebe ali ipak,..nekako bolje je za mene da ostanem po strani...

Da li je moguce da neko ovde ne trazi bas nista?
Ono, samo ubija dosadu...
Dosla sam slucajno, zbog astrologije, koja me je zanimala u tom periodu. Tj. drugarica je otvorila ovaj nalog, postavljala pitanja, posle ajde malo i ja. Pa malo setala po drugim podforumima. I tako ostala.
Bilo mi interesantno da ostavljam svoja razmisljanja ovde, kao da nekog to zanima. :lol:
Nikoga nisam upoznala niti imam zelju. Jos uvek mi to malo freeky.

Back